Şimdi Ara

HADES TÜRKÇE YAMA (YERELLEŞTİRME) TAMAMLANDI! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
35
Favori
214.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten çevirisi varken aylardır bekleyenleri görünce üzülüyorum:(
  • Frasiyav kullanıcısına yanıt

nerede çevirisi var hocam? parayla satılanı diyorsan hayatta o elemanlara 1 kurus verip almam

• ahmett555 kullanıcısına yanıt
    Anonimyus sen misin kardesim:)). Ya o at hırsizlarina para verilir mi allah askina. Oturur ingilizce oynarim translate cevirisi kullanirim onlara 5kurus kaptirmam.
  • Bittiğinde Switch portunu da yapalım mutlaka daha fazla kişiye ulaşmış olur 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle selamlar. lütfen yapacağım yorumu yanlış anlamayın. oyunu satın almıştım ve hala oynamadım, türkçe yamasını, yani sizi bekliyorum fakat en son yamayla ilgili haber veriş tarihiniz neredeyse 1 ay olacak. burada benim gibi oyunu oynamak isteyen vardır, belirli ingilizcesi yetse de tam her şeyi eksiksiz anlaması için benim gibi yamasını bekleyen vardır, deli gibi o aksiyona girmek isteyenler olduğu için şu tavsiyede bulunuyorum; hiç olmazsa 3-5 günde bir, 1 haftada bir yama hakkında bilgi verirseniz çok çok daha iyi olur. şahsen ben oyuna deli gibi girmek istiyorum ama girdiğim gibi ertesi gün herhangi bi anda çıkarsa sizin yamanız deli olurum sanırım. tekrardan ellerinize sağlık, baş tacısınız. sırf şu yorumu yazmak için kayıt oldum, umarım belirttiğim gibi yama hakkında bilgi verirsiniz.

• bornwithabrokenheart B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yorumun için teşekkürler. Oyunda çeviri kaynaklı hata oluştu bunu çözmeye çalışıyoruz yoksa çeviri bitti. Burada verdiğimiz tarihte çıkartıp başka bir projeye biz de geçmek isteriz elbette ama şunu unutmayalım ki hepimiz minimum 8 saat kendi maaş aldığımız işimizde çalışıyoruz. Burada gönüllülük esasında kâr amacı gütmeyen bir proje yürütüyoruz. Bazı arkadaşlar X firması yaptı onu alın vs gibisinden yorumlar yapmakta bu tamamen siz değerli takipçilerin kararıdır. Saygı duyuyor, en kısa sürede sizleri yamayla buluşturmak istiyoruz.
  • beni yanlış anlamadıysanız asıl size ben teşekkür ederim. belirttiğin gibi kendi maaş aldığınız işinizde çalışıyorsunuz, onca saat uğraşıyorsunuz kim bilir ve dediğin gibi ''X firması çıkarttı, gidin ondan alın neden bekliyorsunuz'' vs. yorumlarına ben de şahsen katılmıyorum, ayıp buluyorum. bu arkadaşlar ''ücretsiz'' olarak bu projeyi sunma peşinde. lütfen yorum yaparken bu arkadaşların onca emeğine saygısızlık edip böyle yorumlar yapmazsanız sevinirim. heyecanla bekliyorum, bekliyoruz yamayı. umarım, umarız en kısa sürede çıkar. ellerinize sağlık tekrardan.

• Mizah ve konu bütünlüğü için kesinlikle el ile çeviriye ihtiyaç var. Sabırsızlıkla bekliyoruz elleriniz dert görmesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çevirinizi bekliyoruz. Güncel durum ne acaba? (:

• Beklemekteyiz hocam sayenizde uzun zaman sonra adam gibi hack and slash oynayacağım.

• internette gezerken buldum yamasını aldım oynuyorum https://www.anonymousceviri.com/hades-turkce-yama

• Arkadaşlar Hepinize selamlar!

İyi haberle karşınızdayız. Çeviri 1 Nisan'da sizlerle olacak.

Teşekkürler,

İyi forumlar.

• Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Merhaba acaba oyunun hangi sürümüne uygun olacak.

• Hadi Geçmiş Olsun Hocam Sabırsızlıkla Bekliyoruz 1 Nisanı.  

Umarım Bu Yerelleştirme Projesi Sayesinde Hem Daha Fazla Birikim Sahibi Olur Hem de Prestijinizi Arttırırsınız, Elleriniz Dert Görmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ber-G

Arkadaşlar Hepinize selamlar!

İyi haberle karşınızdayız. Çeviri 1 Nisan'da sizlerle olacak.

Teşekkürler,

İyi forumlar.

1 Nisan şakası yapmayın he :)

• n0rbit N kullanıcısına yanıt
    Çeviri her sürüme uygun sadece elinizdekinin versiyonu değişiyor.
  • hadi hayırlı olsun, ellerinize sağlık

• Elinize emeğinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviri Beta olarak yayınlandı! İyi ve kötü her türlü geri dönüşlerinizi bekliyoruz linki konu başında bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.