|
HADES TÜRKÇE YAMA (YERELLEŞTİRME) TAMAMLANDI! (10. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 31 Mart 2021; 18:17:6 >
-
Fixlenecektir.
Teşekkürler
-
Ben tesekkur ederim yama icin :) elinize saglik
-
Rica ederiz :)
Fixlenmiştir. Link güncellendi!,
Çevrilmemiş Kısımda fixlendi. Link güncellendi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber-G -- 31 Mart 2021; 18:23:18 > -
teşekkürler deneyeceğim yamayı :)
-
Elinize, emeğinize sağlık.
-
Ellerinize sağlık
-
İlk yamada eski helptext içeriye aktarılmış arkadaşlar. Çoğu hatayı fixleyen yeni versiyonu indiriniz lütfen.
Not: Çeviri ve diğer tüm hataları instagram adresimizden bize iletirseniz biz de kısa sürede fixleyelim arkadaşlar. Anlamsızlıklar olabilir aktarıldığı zaman düzeltilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber-G -- 31 Mart 2021; 20:29:58 > -
Bu çok iyi bi haber oldu oyunu bir çok kez bitirmiş biri olarak anlayarak bitirmek çok güzel olarak :D
-
elinize sağlık
-
Teşekkürler.
Hafta sonuna kadar yeteneklerin açıklamalarına güncelleme gelecektir arkadaşlar. Unutmayalım ki oyun test edilmeden yayımlandı hatalar olması doğaldır. Story teller kısımlarında çeviri neredeyse kusursuz. Yeteneklerde olan çeviri anlamsızlığı giderilecektir.
-
hocam yamayı denedik elinize sağlıkta keşke başlıkta translate kullandığınızı belirtseydiniz ona göre indirseydik
-
sizi beklemek vakit kaybıydı anlaşılan......
-
Bende çeviriyi denerken emin olamadım, bazı kısımlar güzel çevrilmiş bazı kısımlar translate olduğu çok bariz ortada zaten ekran görüntüleri de atılmış. Ekibinizde çürük yumurta var sanırım umarım kim tespit eder yolunuza öyle devam edersiniz. Onun dışında çok fazla kod hatası kaynaklı metin problemleri var. Elinize sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 31 Mart 2021; 23:33:42 > -
çeviri için teşekkürler. indirdim ve denedim yamayı türkçe karakterler sorunlu. genelinde %60-70 gibi bir kalite var ancak çok fazla hata ve bozukluk içeriyor cümleler. 0.1 sürümü için normal gibi. kolay gelsin
-
Tekrardan emeğinize sağlık. -
Alalım mı şimdi oyunu nedir durum yarım yamalak translate yamasıyla mundar etmeyelim. Hades aylardır radarımda kaç festivalde ödül aldı saymayı bıraktım. Beklenti yüksek olunca tatmin olamıyorsun gerçi de dur bakalım.
-
Yama linki çalışmıyor acaba yeni fix mi geliyor yamaya?
-
çevirinin bazı yerleri çok iyi bazı yerleri çok translate duruyor zamanla düzeltilir niye bu kadar boş yaptınız anlamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X