Şimdi Ara

HADES TÜRKÇE YAMA (YERELLEŞTİRME) TAMAMLANDI! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
35
Favori
214.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simekmustafa

peki tahmini ne zaman çıkar

Seni bu soruyu sorduğun için ayıplıyorum... Sen günde 1-2 saat uyuduktan sonra 15-16 saatlik mesaiden çıkıp da yorgun argın gönüllü bir şekilde perperişan halde yama çıkartmaya çalışan (gerçi arkadaş yama zaten çıktı demişti de linki bulamadığım için ben suçluyum) insanlara nasıl bu soruyu sorarsın? Gerçekten büyük ayıp. Birazcık saygı gösterelim sonuçta bu bir gönül işi.

Şaka bir yana, altı üstü yaklaşık yarım yıldır yamanın gelmesini bekliyorum ki çok bir vakit değil! Tahminim 2023 başkanlık seçimlerine yakın bir tarihte 1.01 versiyonu yayınlanır ve 2.5 dakika sonra tekrardan kaldırılır ama yamayı yapan arkadaş biz yamayı yayınladık der... Ama sorun değil!

Sonuçta yama için bekleyen (en azından gelişmelerden haberdar olmak isteyen) tonla insan yok ama işkence görerek, zindanda demir korkuluklar ardında bir şekilde 'gönüllü' denilerek 1-2 saat uykuyla yorgun ve perişan bir halde yama çıkarmaya çalışan gönüllü yorgun demokratlarımız var.

Soru sorarken biraz anlayış gösterirseniz sevinirim.

• Yav çıkış zamanı 1 nisan olarak gözüktüğü için acaba şaka mı diye düşünüyorum ara ara :')

• Abartıyorsunuz ben indirmiştim bazı hatalar var dı düzeltip paylaşırlar yine. Gerçi çok oynamadıydım pc ye format atmak zorunda kaldım yamada gitti onunla  

• mükreminn5 M kullanıcısına yanıt

Türkçe olmadığı için kimeyi suçlamadım. Türkçeye ve insan ilişkilerine biraz daha çalışmanı öneririm.

Cyberpunk oynamadım, ölüm tehtidi de kimsede bulunmadım. İnsanlara ithamlarda bulunurken haddini bil.

Kimse bana bedava yama çıkarmak zorunda diye bir şey demedim buna ithafen alakalı bi'şey de demedim.

İngilizce halini hazırda oynuyorum şu an (ingilizce biliyorum biliyo musun?), kimse zorla tutmuyor. Para vermeyeceğimi söyledim.

Kimsenin adabını bozmuyorum çünkü sen iletişim bilen, konuştuğunu bilen bi adam değilsin. Ayrıca hakaretini sana iade ediyorum.

Daha fazla sorun varsa yanıtlayabilirim. Sitem ettiğim konu yamanın geç kalması değil, tarih geçtikten sonra bekleyen insanlara açıklama yapılmaması. Bunu 200. defa söylüyorum. Ayrıca yamayı yapan arkadaşlara tarih geçtiği için başarısız bulduğumu veya hızlanmaları gerektiğini söylemedim. Sadece bekleyen insanlar var ve açıklamayı hakediyorlar. Bunun sitemini mizah kullanarak dile getirdim.

Dediğim gibi arkadaşım, daha fazla sorun varsa yanıtlayabilirim ama sağlıklı iletişim kuracak türkçeyi öğrendiğini bana kanıtlarsan. (:

• Yeni bir oluşum ve ilk proje olarak hayli zorlu bir oyunu seçmişler. Eleştirelim tabii, eleştirmeyelim demiyorum ama dozunu da iyi ayarlamak gerek. "Ay ponçikler sarıp sarmalayın onları" demiyor kimse, ki atılan ssler ve yapılan geri bildirimler sonrası yamayı geri çekmişler düzenlemek için. Gayet oyuncuyu düşünen bir hareket ama insanımız maalesef kendisi için üreten ücretli ücretsiz farketmeksizin her insana, gruba sallamayı hak biliyor.

Neymiş oyunu indirmiş de aylardır bekliyormuş. Bekleme kardeşim göbeğin bir mi kesildi bu arkadaşlarla? Sanki kağıt imzaladı o yamayla oynamak için te allaam.

Ekibe bol sabırlar.

• Drama yaratmak ve aramak konusunda bir numarayız, tebrik ediyorum.

• 9 gündür bir bilgilendirme yok, bilgi vermeyi düşünür müsünüz?

• En son 6 Nisan günü açıklama yapmışsınız ondan sonra hiçbir şey yazmamışsınız. Yanlış anlamayın çeviri işinin zor olduğunu ve sizin de işiniz varken fazladan zaman ayırarak bu çeviriyi yaptığınızı biliyorum verdiğiniz emek için teşekkür ederim lakin süreçten yeteri kadar bilgilendirilmediğimizi düşünüyorum. Gerekirse 3 ay sonra çıksın yeter ki süreçten yeteri kadar bilgilendirilelim. İyi çalışmalar, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuffy85 -- 15 Nisan 2021; 13:34:27 >
  • Konu başlığı değiştirilirse daha iyi olur. Pek de tamamlanmış durumda değil.En azından (testte) veya (beta) gibi bir şey eklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflamous -- 15 Nisan 2021; 15:56:35 >
  • şu başlığı sürekli hortlatmazsanız ne iyi olacak.Gerçi ben de aynı naneyi yedim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.