Şimdi Ara

Hadi Facebookcular Seyirci olun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook üyeleri buyrun sizler için yazdığımız application a üye olun. Olunda arkadaşlarınıza yollayın. Yollayında kim hangi diziyi daha çok seviyor. En çok hangi dizi izleniyor onu görelim :P ona göre dizi izleyelim.

Buyrun

http://apps.facebook.com/seyirci/

üyeliğinizi ve davetlerinizi bekliyorum. kocaman sevgiler iyi seyirler :P

• application nasıl yapılıyor? ne bilmek gerekiyor dil falan olarak?
  • developer.facebook.com üzerinden gerekli bilgiyi alabilirsin.
  • hani kimse gelmio mu
  • kimin profilmizi gezdigini gösteren bir eklenti varmı. Kim girmiş profile nezaman girmiş kayıdını tutan.
  • sanırım yok. profil sayfasında geniş çaplı işlem yapılmıyor malesef :(
    seyirci bölümünde oradaki profiline giren olursa notification olarak bildiriliyor.
  • Geldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

sanırım yok. profil sayfasında geniş çaplı işlem yapılmıyor malesef :(
    seyirci bölümünde oradaki profiline giren olursa notification olarak bildiriliyor.

yani profiline girdigimiz kişi bizim girdigimizi anlaya bilirmi ?
  • facebook da yeniyim aplications'lar hakkında biri bilgi verebilir mi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

facebook da yeniyim aplications'lar hakkında biri bilgi verebilir mi bana

bence bir kaç ı hariç hiçbirini yukleme gereksiz.
  • Application hazırlamak için yabancı dil dışında bir şey bilmek gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

facebook da yeniyim aplications'lar hakkında biri bilgi verebilir mi bana

applications dedikleri...profilinde kişi listende bulunan insanlarla eğlenceli şekilde iletişim kurmanı sağlıyor (video,resim,müzik gönderme vs..çook fazla seçenek var zaten).gözüne çarpan application'ı add kısmından ekleyebiliyorsun..eğerki hoşuna gitmezse kaldırabiliyosun..
    eklediğin anda zaten o applicationla ne yapabileceğini sana gösteriyor..
  • application => uygulama
  • Peki bi insan aramak istediğinde bizi bulmasını nasıl sağlayacağız ? Mesele ben arandığımda bulunmuyorum.Privacy den bi kaç ayarı kapadım sanırım şimdi bulamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

kimin profilmizi gezdigini gösteren bir eklenti varmı. Kim girmiş profile nezaman girmiş kayıdını tutan.

Var.Fkat kullanabilmen için 5 arkadaşına göndermen ve onların kabul etmesi gerek.
  • facebookla kafayı bozdu şimdi de insanlar.

bazı insanlar ne kadar boş iş varsa balıklama ona atlıyor .
  • Yok kardeşim bi atlama merak etme sen sıkıntıdan bazen böyle şeyler gerekiyor.Bak mesela ben 10 sene önceki arkadaşlarımı buldum daha doğrusu onlar buldu buluştuk gittik bi yerlere oturdukve deli gibi eğlendik eskilerden bahsettik.Şimdi bu sence boş işmi ?
    Ben bu siteyi sırf bu amaçla kullanıyorum şu an sadece eski arkadaşlarımla yazışıyorum çok da güzel oluyor.İnsanlara bu şakilde bir yargı koyup abuk subuk konuşman hiç hoş değil nasıl ki ben senin uğraştığın yada zaman ayırdığın şeylere laf atmıyorsam sen de bilmeden atmamalısın

Yanlız arkadaşlar benim soru zebil olmasın arada ya beni aradıkalrında kimse bulamıyo bu arada bi arkadaşta daha aynı sorun var nasıl hallederiz bu işi arandığımızda kimse bizi bulamıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.