Bildirim
Hadi Herkes Oyuncu Sistemi/Ekipmanının Görüntülerini Paylaşsın (152. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Güzel sistem hocam, hayırlı olsun. Hazır sistem mi aldınız kendiniz mi topladınız?quote:
Orijinalden alıntı: tunc_1987
21 Nisan tarihinde topladım. Kasa özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H AMD B450 Socket AM4 DDR4 3466MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.4 GHz 16MB Önbellek 65W Ram: CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3000MHz CL16 Dual Kit Ram Hdd:Sandisk 480 GB Ultra 2 SSD Grafik: MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia . Ben 5.000 tlye topladım, ertesi gün aynı sistem 6.000 liraya çıktı dolar yüzünden. Ya da ben güzel bir indirime denk geldim
-
Harika görünüyor, kasanızın modeli nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 2 Mayıs 2020; 19:50:58 > -
www.rampage.com.trRampage AZOR 4*12cm RGB Fanlı Siyah 1*Usb 3.0 + 2* Usb 2.0 Tempered Glass Oyuncu Kasası - Rampagehttp://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-azor-4-12cm-rgb-fanli-siyah-1-usb-3-0-2-usb-2-0-tempered-glass-oyuncu-kasasi
-
Teşekkür ederim, kasa marka model Deepcool matrexx 55 -
Kendim topladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duvarlar strafor mu hocam yoksa taş mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 boyutlu duvar kağıdı -
-
hocam klavyeniz nedir acaba? bendeki g810'a çok benziyor. bilek desteği arıyorum da o yüzden soruyorum. -
bendeki daha bebek modeli g213 :) -
bilek desteği ayrı değilmiş sanırım hocam teşekkür ederim cevabınız için. -
hocam ne yaptın, o mesafeden 32 inç monitör kullanılır mı oyun oynarken kafanızı çevirmeniz gerekmiyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben tv sanmıştım hocam -
hocam merhaba, masanızın ölçülerini yazar mısınız, çok merak ettim.
Göz bozar mazallah
-
3 Ay önce ben de z623 aldım çok uygun fiyata, geçen gün sağ hoparlör çızırtı yapmaya başladı ne yapacağım bilmiyorum
Ikea, 150x75cm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X