Bildirim
hadi yarin aciklanmadan once son bi siralama tahmini :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Açı veya sorubak ta puanın kaç geliyor? sıralama tahmini değil meraktan yazdım :) Kendiminki ile karşılaştıracam. -
Mf4 iyi gelir mf3 biraz daha geride kalır gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav he he 6 ile 10k arasıymış en az 5bin desin bu ineklerin sürekli karamsar hallerini anlamıyorum (%100 eminimde) -
Mf3 daha iyi geliyor. Mf3 485-486 falan obp katinca
5232 .. + - 30 :) sonuçlardan sonra burdayım
İnsallah dedigin gibi olur ben pek oyle beklemiyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: baro007
yav he he 6 ile 10k arasıymış en az 5bin desin bu ineklerin sürekli karamsar hallerini anlamıyorum (%100 eminimde)quote:
Orijinalden alinti: baro007
yav he he 6 ile 10k arasiymis en az 5bin desin bu ineklerin sürekli karamsar hallerini anlamiyorum (%100 eminimde)
-de ayri olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 30 Haziran 2013; 23:01:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: PGAL
quote:
yav he he 6 ile 10k arasiymis en az 5bin desin bu ineklerin sürekli karamsar hallerini anlamiyorum (%100 eminimde)
-de ayry olacak
ayry O ZAMAN BU GÜZEL ARKADAŞA BİR ALKIŞ. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sancheasquote:
Orijinalden alıntı: PGAL
quote:
-de ayry olacak
ayry O ZAMAN BU GÜZEL ARKADAŞA BİR ALKIŞ.
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alinti: Sancheas
quote:
Orijinalden alinti: PGAL
quote:
-de ayry olacak
ayry O ZAMAN BU GÜZEL ARKADASA BIR ALKIS.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 30 Haziran 2013; 23:05:45 >
-
yarın mı acıklanıyor yav
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X