Şimdi Ara

Hafif Dağınık Saç İçin Ürün Önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saçlarımı 14 yaşından beri fön aracılığıyla kaldırıp olduğu gibi bırakıyorum ilk yarım saat aynı şekilde kalıyor ama sonra saçlarım düşüyor. En son 10 yaşlarında bayramda seyranda düğünde saçıma sürmek için aldığım "Sector" marka mavi renkli hoş kokulu waxı almıştım hala da durur bi kısmı. Herneyse, saçlarımın düşmesinden rahatsızım ve elimle düzeltmeye kalksam da istediğim şekle gelmiyor, şampuan dışında kimyasal ürün kullanma yancısı değildim fakat şu son bi kaç senedir saç modelleri moda olduğundan mecbruiyetten kimyasala başvuracağız. Osis Mess Up kullanıyor arkadaşlarım gayette memnunlar falan ama alması çok zor evde olmuyorum çoğu zaman kargo falan çok traş işler. Saçlarımı uzatıp sola doğru atmak istiyorum bkz. alttaki fotoğraf gibi. Daha kolay bulabileceğim ve saçıma elimi attığımda kimyasalın beyaz beyaz kepekimsi noktalar bırakmayıp, saç şeklinin bozulmayacağı bir ürün arıyorum. Egos Maw ve doğal önerdi arkadaşlarım ama bilgim yok, kullananlar da bir yorum atarsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Hafif Dağınık Saç İçin Ürün Önerileri?

• Bana birisi açıklasın sokaktaki 10 kişiden 11 inin saçı neden böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.