Şimdi Ara

Hafif notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş ve günlük hayatta kullanmak için sağlam ve uzun süre kullanılabilecek bir notebook almak istiyorum. Benim için en önemli nokta hafif olması çünkü sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Özellik olarak i5 işlemcili, 8 gb ram ve uzun pil ömrü olan bir makine olmasını istiyorum. ssd disk de olursa iyi olur tabi. Fiyat sınırım 2500 TL. Önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

• MacBook air'ı tarif ediyorsun sanırım. Düşünür müsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Macbook air'de gözüm kaldı, çok hafif. Ama sadece windows işletim sisteminde çalışan programlar kullandığım için tereddüt ediyorum.
  • Windows da kurabilirsiniz içine

• Peki iki işletim sistemi kurulduğunda performans açısından herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor mu?
  • İnternette testleri var ama ben hiç kullanmadım. Bu yaz düşünüyorum MacBook almayı

• Teşekkür ederim, biraz daha araştıracağım Macbook'u. Ama windows işletim sistemli notebook arayışım da devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Os x kullandıktan sonra Windows aramazsınız diye çok duydum ama bilmiyorum henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: fivedew

İş ve günlük hayatta kullanmak için sağlam ve uzun süre kullanılabilecek bir notebook almak istiyorum. Benim için en önemli nokta hafif olması çünkü sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Özellik olarak i5 işlemcili, 8 gb ram ve uzun pil ömrü olan bir makine olmasını istiyorum. ssd disk de olursa iyi olur tabi. Fiyat sınırım 2500 TL. Önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

bütçeni biraz aşıyor ama
    http://www.sadecenotebook.com/asus-ux305fa-fb041h-pmu400468

• Teşekkür ederim önerinize. Hafiflik açısından çok iyi gerçekten ama core m işlemcili görünüyor. Bu konuda çok bilgim olmadığından i5 ile performans farkı konusunda bilgim yok. Sizin bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
  • bunu alabilirsin dünyanın en ince 13.3" laptopu

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10330

INTEL Core M-5Y10 | 4GB RAM | 256GB SSD| 13.3'' QHD+| Windows 8.1, 1.2kg

• Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Asus işlemci konusunda şüpheye düşürüyor beni, ama en çok tavsiye edilen de o gibi gözüküyor. Sanırım ya ağırlıktan feragat etmek zorunda kalacağım ya da performanstan.
  • MACBOOK AL KESİNLİKLE. hangi uygulamaları kullanacaksın iş için mac'de çalışmayan? Hangi program çalışmıyorsa sana alternatifini buluruz.
  • Little Stones kullanıcısına yanıt
    Ekonometrik programlar sıkıntı olacak. Bunun için windows da kurmam gerekecek ki ekstra maliyet yüklüyor. O nedenle kafam oldukça karışmış durumda şu anda. Merak ettiğim diğer bir konu da şu ki aynı zamanda iş yeinde windows işletim sistemli masaüstü de kullanıyorum. Çeşitli belgelerde uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

• Scor_pion_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tavsiyelerinize. Sanırım hafiflikten vazgeçmek durumunda kalırsam Lenovo Z5070 alacağım. i5 işlemcilisini düşünebilirim.
  • quote:

İş ve günlük hayatta kullanmak için sağlam ve uzun süre kullanılabilecek bir notebook almak istiyorum. Benim için en önemli nokta hafif olması çünkü sürekli yanımda taşımam gerekiyor. Özellik olarak i5 işlemcili, 8 gb ram ve uzun pil ömrü olan bir makine olmasını istiyorum. ssd disk de olursa iyi olur tabi. Fiyat sınırım 2500 TL. Önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

Macbook senin için ideal istediğin özellikler için ama sen illa windows işletim sistemi istiyorsan. Asus Zenbook bak. Güzel kullanılabilir ultrabook.
    http://www.teknolojikapinda.com/asus-ux32ln-r3120h-zenbook

• quote:

Dell 5470 serini tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s21w45c-notebook

• Herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim. Tüm önerileri dönüp dönüp inceliyorum hala. Dell vostro hem fiyat hem de ağırlık olarak çok uygun aslında ama duyduğum kadarıyla Dell bilgisayar piyasasından ( ya da Türkiye'den tam emin değilim) çekildiğinden çekincelerim var. Asus Zenbook işlemci konusu hariç ( intel core M olandan bahsediyorum) çok ideal ama kurla birlikte fiyat 3000'i geçti. O fiyata kadar çıkarsam macbook almayı tercih ederim sanırım kur artışı apple'a yansımamışken. Tez yazarken Os x ile windows arasında uyum sorunu yaşamayacağıma emin olsam ( çünkü iş yerindeki bilgisayarım dahil, herkesin bilgisayarında windows işletim sistemi var) hemen macbook air kapacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.