Şimdi Ara

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Arkadaslar konuyu bu tarz araçları limitleri dahilinde ve kurallara uyarak kullanan kişileri genelleme dışında tutarak açtım. Neden her connect kango kullanan insan çıkıp kendini savunma ihtiyacı duyuyor anlamıyorum. Konu gayet acık. Dikkatli kullanıyorsan senlik birşey yoktur. Ha sadece bu tarz değil modeli ne olursa olsun makas atan sağdan sollayan kişilerde suçlu. Ancak bu araçlar göze daha az batıyor. Araba iyi olunca makas yiyen sanırım içine atabiliyor.

Okudunuz umarım.

• Elbette okudum.

Ama konu başlığına bakınca ve konu başlığında şunları okuyunca düşüncemi söyledim.

quote:

Neden Azrail gibi geziyorlar trafikte. 140 ile otoyoda sollama yaparken sellektör atıyor adam bana arkadan. Aynı gün 4 kere basıma gelince zıvanadan çıktım. Sürekli serit değiştiriyorlar 90 la bile tehlikeli olan yolda 120 130 la gidiyorlar. Kimse umurlarında değil. Ankara zırhlı birliklere giden yolu bilen bilir burda bile ralli yapıyorlar. Dolmuş ve minübüscüleri hiç yazmıyorum bile..

Not : 140 km/h sollama yaparken yapılmıştır.

Konu başlığından ve başlığın altındaki mesajdan ne anlamalıyım? Hafif ticariler azrail gibi geziyorlar trafikte dediniz. Tabi önce connect tarzı dediniz,tepki üzerine hafif ticari dediniz. Oysa genelleme yapmadan mesela azrail gibi araç kullanan sürücüler dese idiniz tepki almazdınız. İş sürücüde bitiyor, aracın marka modeli farketmezki...

• Siz mutlu olun diye değiştirdim 150 mesajla 50 ye yakın kullanıcı aynı görüşte. isterseniz anket acalım kim nelerden şikayetçi çıksın meydane..
  • connect im var mutluyum. hızlı da giderim yavaşta kime ne ?
  • Oldu, isterseniz bu anketi ayrı ayrı tüm marka modellerde açalım kökten çözelim.
    Sanki şu marka modeller apaçi diğerleri apaçi değil...
    Apaçiler sadece hafif ticarilerde var,diğer marka modellerde yok. Oldumu...

Tekrar yazıyorum, iş aracın marka ve modelinde bitmiyor, iş sürücüde bitiyor.
    Daha nasıl açık anlatayım bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

connect im var mutluyum. hızlı da giderim yavaşta kime ne ?

Yoook, bu konuya göre sen bir apaçisin,, azrail gibi araç kullanırsın. Arkadaş öyle diyor. Saygı duyalım.
    Başka ne diyeyim...
    Pes diyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şuan trafikte gezen araçların yüzde kaçında abs var acaba?

kartallar toroslar şahinler brodwayler dahil.

birde hafif ticari araçların yüzde kaçında abs var hatta esp var bunu bir araştırsınlar.

ölümlü kaza oranlarında ki ticari araçlara bakın. kazalardaki connect türü araçlara bakın. cevabınızı kendiniz bulun..
  • Kendilerini niye bi halt zanneder bu otomobil kullanıcılari.?

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Oldu, isterseniz bu anketi ayrı ayrı tüm marka modellerde açalım kökten çözelim.
    Sanki şu marka modeller apaçi diğerleri apaçi değil...
    Apaçiler sadece hafif ticarilerde var,diğer marka modellerde yok. Oldumu...

Tekrar yazıyorum, iş aracın marka ve modelinde bitmiyor, iş sürücüde bitiyor.
    Daha nasıl açık anlatayım bilemiyorum.

quote:

connect im var mutluyum. hızlı da giderim yavaşta kime ne ?

Yoook, bu konuya göre sen bir apaçisin,, azrail gibi araç kullanırsın. Arkadaş öyle diyor. Saygı duyalım.
    Başka ne diyeyim...
    Pes diyorum.

Yahu ben diğer modellere binen apaçi dediğiniz insanları korurmusum gibi bir mesajım yokken ısrarla

''Sanki şu marka modeller apaçi diğerleri apaçi değil...
    Apaçiler sadece hafif ticarilerde var,diğer marka modellerde yok. Oldumu... ''

diyorsunuz. Anlamak gerçekten zor sizi. Hafif ticari kullanan iyi şöförlerde var dedim dedim dedim ama hala ısrarcısınız..

Ayrıca hızlıda gidersiniz yavaşta ama trafikte kimsenin canına kast edemezsiniz. Yönetici arkadas yanlış yerlere çekme konuyu artık. Pes ettiysen yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 29 Ekim 2011; 13:55:18 >

• Arkadaşlar otomobil,ticari araç,kamyon,tır farketmez... Genelleme yapmayalım...

Şu marka araçlar azrail gibi araç kullanıyorlar demek doğru değil. Hiç kaza yapmamış, gayet güzel kullanan kamyon sürücüsüde görebilirsiniz. Azrail gibi dolaşan başka markalarıda görebilirsiniz.

Aracın marka modeli önemli değil, sürücüsü önemli...
  • Konunun başlığına dikkatli bakalım..

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. mış. Yani bu arabalara suç bulan yok. KONU SÜRÜCÜLERİNE HİTAP ETMİŞ.

Dikkatsiz olmayalım..

Marka fanatikliği yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 29 Ekim 2011; 13:57:52 >
  • quote:

Konunun başlığına dikkatli bakalım..

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. mış. Yani bu arabalara suç bulan yok. KONU SÜRÜCÜLERİNE HİTAP ETMİŞ.

Dikkatsiz olmayalım..

Marka fanatikliği yapıyorsunuz.

iyide neden sadece hafif ticari kullanan araçlar diyor ?

madem azrail gibi süren sürücülere lafınız neden hafif ticariler olarak kısıtlıyorsunuz.

Azrail gibi giden sürücüler deyin. genelleme yapın. zorunuza giden başka bişey mi var yoksa??
  • quote:

Neden Azrail gibi geziyorlar trafikte. 140 ile otoyoda sollama yaparken sellektör atıyor adam bana arkadan. Aynı gün 4 kere basıma gelince zıvanadan çıktım. Sürekli serit değiştiriyorlar 90 la bile tehlikeli olan yolda 120 130 la gidiyorlar. Kimse umurlarında değil. Ankara zırhlı birliklere giden yolu bilen bilir burda bile ralli yapıyorlar. Dolmuş ve minübüscüleri hiç yazmıyorum bile..

Konu başlığına bakıyorum,içeriğe bakıyorum. Aklıma şu geliyor,Yahu Allah aşkına azrail gibi gezen sadece hafif ticarilermi?... Bakın ne demişiniz; ''Neden Azrail gibi geziyorlar trafikte.''
  • Bmw 5.20 ile bana makas atan olmadığı olabilirmi?
  • quote:

Bmw 5.20 ile bana makas atan olmadığı olabilirmi?

Ama bana makas attı BMW...

Ne şimdi ben başlıkmı açmalıyım tüm BMW ciler azrail gibi araç kullanıyorlar diye...

Bumudur yani?...
  • quote:

quote:

Konu başlığına bakıyorum,içeriğe bakıyorum. Aklıma şu geliyor,Yahu Allah aşkına azrail gibi gezen sadece hafif ticarilermi?... Bakın ne demişiniz; ''Neden Azrail gibi geziyorlar trafikte.''

Evet ben insanları kastettim. O insanlar muhtemelen kendi araçları olmadığı için öyle geziyor olabilirler. Kendi araçlarını muntazam da kullanıyor olabilirler. Hafif ticarilerin genellikle şirket araçları olduğu bakımından sorumlu olmamaları en önemlisi para sayıp almadıklarından böyle hoyratca kullanıyor olabilirler. Ama bir gerçek varki öyle gezen çok insan var. Gezen arabalardır elbette ama kullanan insanlara itafen yazılmıştır bu konu başlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 29 Ekim 2011; 14:03:25 >

• quote:

quote:

quote:

Evet ben insanları kastettim. O insanlar muhtemelen kendi araçları olmadığı için öyle geziyor olabilirler. Kendi araçlarını muntazam da kullanıyor olabilirler. Hafif ticarilerin genellikle şirket araçları olduğu bakımından sorumlu olmamaları en önemlisi para sayıp almadıklarından böyle hoyratca kullanıyor olabilirler. Ama bir gerçek varki öyle gezen çok insan var. Gezen arabalardır elbette ama kullanan insanlara itafen yazılmıştır bu konu başlığı.

yine çok saçma bir yazı yazdınız. :D

kendi araçları olmadığı için olabilir diye. ne yani hızlı giden bmw sahibi değil midir. başkasının arabası mıdır? connect sahibiyim ve sen nasıl gidiyorsan bende öyle gidiyorum. yerine göre hızlı yerine göre yavaş. hatta yerine göre çok çok hızlı. ama araç benim.

yok yok piyangodan çıkmıştır.

• quote:

quote:

Bmw 5.20 ile bana makas atan olmadığı olabilirmi?

Ama bana makas attı BMW...

Ne şimdi ben başlıkmı açmalıyım tüm BMW ciler azrail gibi araç kullanıyorlar diye...

Bumudur yani?...

Demogoji yapıyorsunuz. Tamam spor araba desem genelleme olacak marka versem sataşma olacak ne diyim o zaman 4 tekerlekli mi diyim. Ne desem bir yere çekiyorsunuz. Lancer diyim o zaman kendi arabam olsun en azından azınlıktayız benide tanır anlarlar. At gözlüğüyle bakmazlar.
  • Bmw'yle makasta kapışıyordum adam atmadı diyor . M serisiydi :)
    Bakırköt sahil yolunda m6 makas atıyordu bunun içinde başlık açalım hadin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yine çok saçma bir yazı yazdınız. :D

kendi araçları olmadığı için olabilir diye. ne yani hızlı giden bmw sahibi değil midir. başkasının arabası mıdır? connect sahibiyim ve sen nasıl gidiyorsan bende öyle gidiyorum. yerine göre hızlı yerine göre yavaş. hatta yerine göre çok çok hızlı. ama araç benim.

yok yok piyangodan çıkmıştır.

Gülüyorum yazdıklarınıza. Konunu mesajlarını okumadan balıklama daldınız. Ben düzgün kullananlara hitap etmedim dedim zaten. Araç sizindir özene bezene kurallar dahilinde kullanıyorsanız size kim bişey diyebilir ki?

• Genelleme yapılmadığı sürece kimse kimseye bişey diyemez. Ama azrail gibi kullananlar denilse bende size katılır,haklısınız derim. Şirket araçları sadece connect olmuyor. Yada sadece hafif ticari olmuyor. Şirketlerin kullandığı farklı farklı markalar var mesela... Şirket araçlarının sürücüleri neden azrail gibi kullanıyorlar deseydiniz yine kabul edilebilirdi mesela...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.