Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıktı ve şu an bayilerde var..Ankara Tan Oto'ya gelmiş aradılar bizi dün de tesadüfen Ankarada işimiz vardı geçerken baktık..Colorlne diye geçen bir model standart 1.8 Tdci 75ps lik araçtan eskiği cd çaların direksiyondan kontrol edilemiyor olması ve ön tarafın üstünde raf olmaması..Aslında panzut diye geçen bagaj örtüsünün de olmadığı söyleniyorsu ancak bu aparatıda koymuşlar..Dilerseniz yardımcı olması için benzer bir resmini paylaşayım..Renk bu fotoğraftakinin aynısı, tamponlar Glz lerde olduğu gibi renkli..Bu fotoğraftakinin combi olanını hayal edin..Tabii jantar ve şeritler yok..Aracın klimalı fiyatı 25.900 biz 3-4 gün içinde almayı düşünüyoruz..Belki yarın bile alabiliriz..Aldıktan sonra daha iç dış fotolarını çeker iyi ve kötü izlenimlerimi paylaşırım..Anladığım kadarıyla Historiyst_45 ve Nigt sizlerin bu ara kafası karışık ben size bu aracı tavsiye ediyorum..Fiayatı gayet iyi en azından bir ara gidip bakın bayilere..

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım)

Colorline aracın alt tarafında görünen krom aksesuar da var..

• quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Hehe işte buna gülünür göz var nizam var nasıl combonun içi kangoodan küçük anlamadım..Hayır bari anlamıyorsunuz o zaman test verilerinden yük bölümlerinin kaç metreküp olduklarına bakın öyle yorum yapın..Haftasonu o kadar bayi gezdim Renaulta girmek aklımın ucundan bile geçmedi tamam herkese kendi arabası güzel ama Kangoonun yakıt tüketiminden başka neyi var?Yol tutuş sıfır..Malzeme kalitesi sıfır..İçerde yol ve motor sesinden durulmaz..Arkadaşın babası Torosu sattı aldı bin pişman verdiği paraya..Ayrıca kaporta çabuk bırakıyor kendini yer yer pas yapıyor ve hele 1.9 motorların kronik sorunları say say bitmez..Kango alırsan son sahibi sen olursun..Takoz gibi araba..Zaten Renaultun ne yaptığı belli değil eski Broadwaylar bile yeni Cliolara 10 basar ben böyle dandik iş görmedim..Ucuz yapacaz diye kalitesizleştirdiler de kalitesizleştirdiler..Daha yeni bir arkadaş dayanamadı Cliosunu satıp Broadway aldı..Kangoo da Clionun geniş olanı ortak malzeme oldukça fazla sakın sakın Kangoo alma..

aferim iyi kötüledin

aferim

bizim vatandaşımızda salak ya gerizekalıya reno alıyo böylece tüm renocular salağız ozaman biz

diyeceksin ki reno ucuz ondan

hiç alakası yok

• Beyefendi dikkat ettiyseniz benim ağzımdan size karşı böyle bir kelime çıkmadı çıkmazda..Ayrıca 5 sene Broadway kullandık tık demedi ama daha önce de dikkatitinizi çektiğim gibi Renault Kangoo, Clio gibi modellerinde bırakın kendini geliştirmeyi iyice geriledi..Diğer araçlarına diyecek sözüm yok ancak en azından ben Kangoo'yu etrafımdakilerden az çok bildiğim kadarıyla gidip 15-20 milyar para verip asla almam..Araca takoz dedim hala da arkasındayım ancak bu size hakaret ettiğim anlamına gelmez..Çok sert araba Torostan farkı yok diğer araçlarla kıyaslandığında ama siz beğenmişsiniz almışsınız Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın..Ayrıca sizin almış olmanız da herkesin bu arabayı seveceği anlamına gelmez..
  • kendi geliştirmek bahsediyosunuz peki beyfendindi kango nun yeni modelini görmediniz sanırsam
  • 1.3 doblo alma derim gidmez o araba.Yeni partnerlerinde en ucuzları 28 milyar baktım 27 küsüratlı en fulleri 35 i buluyo bayiye gidip inceledim eğer paran war ise arkadaşım tepee partner al derim 1.6 turbo disel 110 beygir lerinden
    quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Sye88 bahsettiğin araç hakkında varsa detaylı bilgin vs yardımcı olabilirmisin.Sıfır almaya kalkınca en ucuz fiyat ona biçiyorlar.1.3klimalı Dobloya 26900 den aşağı indiremedim.Satış danışmanı renginide bilmiyor gelmedi daha dedi.Sen biliyomusun acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoodRide -- 9 Temmuz 2008; 16:46:19 >
  • Yenisine 33 milyar istiyorlar..Ne gerek var Glx e 32500 istediler..Ben sizdeki kasadan bahsediyorum..Yenisinin içi güzel dışı dandik eskisinin de dışı güzel içi dandik az kaldı biraz daha kasarsa kendini adam akıllı bir şey çıkartacak..Aaaa bu arada Partner Tepeeyi ben de tavsiye ederim benim imkanlarım kısıtlı senin durumun iyiyse Partner de alabilirsin yüzü çok yeni kolay kolay eskimez..Yolda giderken baktırır kendine..Ayrıva araç 1400 küsür kg sürat yapınca çok fazla savurmaz..Benim çok hoşuma gitti ama işte fiyatı yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 9 Temmuz 2008; 18:30:26 >
  • quote:

Yenisine 33 milyar istiyorlar..Ne gerek var Glx e 32500 istediler..Ben sizdeki kasadan bahsediyorum..Yenisinin içi güzel dışı dandik eskisinin de dışı güzel içi dandik az kaldı biraz daha kasarsa kendini adam akıllı bir şey çıkartacak..Aaaa bu arada Partner Tepeeyi ben de tavsiye ederim benim imkanlarım kısıtlı senin durumun iyiyse Partner de alabilirsin yüzü çok yeni kolay kolay eskimez..Yolda giderken baktırır kendine..Ayrıva araç 1400 küsür kg sürat yapınca çok fazla savurmaz..Benim çok hoşuma gitti ama işte fiyatı yüksek

tepeeyi bide yakından gör :D onnumara

• arkadaşlar gene firma politikalarıyla karşı karşıya kalıyoruz bana kalırsa citroen berlingoyu bekleyin derim forumdan araştırabilirsiniz görüntü itibariyle 5 tane tepee yapar zaten iç tasarımları aynı ama dışı mükemmell bir araç peugeot önden satışa sunuldu çünki citroen gelse tepeye kimse bakmaz sonuçta herzaman citroen peugeot tan daha sağlam ve kaliteli araç üretir (işcilik kalitesi)

bu arada peugeot tepe = tepe tepe kullanasınız diye galiba bu isimle çıktı

• işte berlingo [simage][/simage]

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım)
  • Berlingo satışa sunuldu zaten..Ana bayilerde falan var gidip inceleyebilirsiniz..
  • ilk sizden duyuyorum inşallah beklentilerimde hayal kırıklığına uğramam....
  • Nigt hocam karar verdin mi arabaya? Bak ben yarın gidip alıyorum nasipse Ford'u..Ankaraya yakın bir yerde oturuyorsan gel beraber alalım aynı bayiden indirim koparabiliriz belki..
  • doblo...doblo...doblo

illa zıplıyo diyosan parayı basın doblo vip alınır cillop gibi ondan sonra diğerlerinin üstüne zıplar

şaka bi yana doblo düşünmüyosan bence connect'de sadece kalite var ama tip 0.tepee güzel ama donanımsızı çok çıplak bence yolda görüyom hep.fakat şu üstte resmi olan berlingo güzel.caddy tarzı bişi olmuş.
    ama bana sorarsan bu tarz bi araç almayı düşünmekle bir adım öndesin zaten marka farketmez.otomobile binince kendimi yerde gider gibi hissediyorum
  • quote:

Hehe işte buna gülünür göz var nizam var nasıl combonun içi kangoodan küçük anlamadım..Hayır bari anlamıyorsunuz o zaman test verilerinden yük bölümlerinin kaç metreküp olduklarına bakın öyle yorum yapın..Haftasonu o kadar bayi gezdim Renaulta girmek aklımın ucundan bile geçmedi tamam herkese kendi arabası güzel ama Kangoonun yakıt tüketiminden başka neyi var?Yol tutuş sıfır..Malzeme kalitesi sıfır..İçerde yol ve motor sesinden durulmaz..Arkadaşın babası Torosu sattı aldı bin pişman verdiği paraya..Ayrıca kaporta çabuk bırakıyor kendini yer yer pas yapıyor ve hele 1.9 motorların kronik sorunları say say bitmez..Kango alırsan son sahibi sen olursun..Takoz gibi araba..Zaten Renaultun ne yaptığı belli değil eski Broadwaylar bile yeni Cliolara 10 basar ben böyle dandik iş görmedim..Ucuz yapacaz diye kalitesizleştirdiler de kalitesizleştirdiler..Daha yeni bir arkadaş dayanamadı Cliosunu satıp Broadway aldı..Kangoo da Clionun geniş olanı ortak malzeme oldukça fazla sakın sakın Kangoo alma..

Yeni kangoo iç hacmi çok geniş ve konfor açısından çok iyi... İncelemeni tavsiye ederim. İnceleyince benimde fikrim değişti çünkü...

• Sye88 ben Ankaradayım sizin yukarda gezdiğinizi söylediğiniz bayileri tek tek bende gezdim ancak durum aynı.Siz aracı aldıysanız resim falan koyabilirmisiniz.Benim bütçem kısıtlı yeni çıkan modellerden almak isterim ancak onlarda epey pahalı.Bu yüzden Fiat ve Ford'a daha fazla meylim var ancak Doblonun seneye yenisi çıkacakmış herkes sakın alma diyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Almışken 2009 alacağım ama fiyatlarda oynama olur diyede bir korkum yok değil hani????
  • Bence ay sonuna doğru ellerindeki 2008 leri bitirmek için cazip kampanyalar yapacaklardır ama stoklarındaki araba miktarına bağlı tabiki bu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Sye88 ben Ankaradayım sizin yukarda gezdiğinizi söylediğiniz bayileri tek tek bende gezdim ancak durum aynı.Siz aracı aldıysanız resim falan koyabilirmisiniz.Benim bütçem kısıtlı yeni çıkan modellerden almak isterim ancak onlarda epey pahalı.Bu yüzden Fiat ve Ford'a daha fazla meylim var ancak Doblonun seneye yenisi çıkacakmış herkes sakın alma diyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Almışken 2009 alacağım ama fiyatlarda oynama olur diyede bir korkum yok değil hani????

oynar tabi, hele makyaj falan da yaparlarsa azıcık, gör sen... kaçırırlar mı bu fırsatı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 17 Temmuz 2008; 10:58:03 >

• Nigt teğmenim biz henüz almadık..Sizin gibi düşünerek 2009 almaya karar verdik..Ancak fiyatların oynayıp oynamayacağı konusunda bir fikrim yok..Bir ihtimal döviz kurlarındaki dalgalanma yüzünden gelen zamları göz önüne alarak yeni bir zam yapmayabilirler..Ama yaparlarsa da şaşmamak lazım..Yalnız ben fiyat farkı olsa bile 1-2 milyar gibi büyük bir oynama olacağını düşünmüyorum..Benim beklentim 500-1000 ytl arası..
  • Peugeot'ya ilk gittiğimde 30'a yakın bir rakam verdiler ve indirim olmadığını belirttiler.Biraz çirkeflik yaptım adamlar en az 5-6 defa aradılar en son 28bin ytl ye olur dediler(klimalısına) ben de tamam kardeşim şu an için vazgeçtim alacak olursam ararım ben sizi tekrar aramanıza gerek yok dedim kapattım.Az bilesatış danışmanları aşırı ilgisiz.Alsam mı acaba ne dersiniz fiyatı bu kadar kırmışken
  • Aralık ı bekle derim çok aciliyeti yoksa ...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.