Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten sevmem dobloyu, hayatta alınmaz o zaman. 0,1 cm3 için o kadar vergi verilir mi? çok saçma olmuş.
  • Deneme sürüşü yapınız,hangisi hoşunuza giderse onu alınız. Direksiyonun başına geçince fikriniz değişiyor çünkü...
  • hem partner hemde connect kullandım.partnerin kullanımı şehir içinde daha kıvrak geldi.
  • Elbette,connect partnerden ağırdır...
  • Partner ve Berlingo kasa değiştirecek bildiğim kadarıyla o yüzden pek sıcak bakmıyorum açıkçası bu durumda Kangoo daha cazip duruyor ...
  • 2009 modeller ne zaman çıkar, fiyat değişimi olur mu?Şimdi alsam çok mantıksız olacak arabayıda sattık gibi 3-4 ay arabasızmı kalacam..Temmuzun sonunda çıkarmı ki?
  • bak işte onu bilmek zor, yeni model gelmesi hep sıkıntılı. alana da satana da sıkıntı. biraz araştırma yapman lazım, yabancı sitelerde belki bulunabilir, bugün okudum daha, birisi 73000 liraya honda crv almış, aldıktan sonra da 75 e yeni kasası gelmiş, kim ne diyebilir ki?

sen neye karar verdin bu arda, historyst braz ilerleme kaydetti gibi ama belli olmaz...
  • en doğru kararı Kangoo'yu ilk başta eleyerek vermişsin. 100 km/h hız ile 45 derercelik bir virajda tek tekerlek üzerine kalkmayı başarabiliyor COMBO
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

historyst braz ilerleme kaydetti gibi ama belli olmaz...

Caddy alacak gibiyim bakam nasipse hayırlısı olur inşallah ...
  • Bende bekliyorum 2009 caddy alabilirim:)
  • O zaman beklerken boş durmayalım bari ben hala Combo düşünüyorum ama nerden esti bilmem almışken Transporter mı alsam genişçe diye düşündümSanırım biraz uçtum neyse almayı düşündüğümüz araçların daha önce bilmediğimiz artılarına ya da eksilerine gözümüze çarparsa paylaşalım bilgilerimizi hepimiz onca para vereceğiz almışken adam gibi arabalar alalım..
  • Transporter çok süper ama ş.içi trafiğinde dar sokaklarda biraz sıkıntı olabilir gerçi ona da alışılır da daha çok uzun yola vuracan onu yürüyen ev veya ofis resmen ...
  • kango ...
  • bir otomotiv firmasında çalışmaktayım ve bütün işlerimiz hemen hemen ticari araçlarla ve ford, tofaş,peugeot,renault ve citroen le anlaşmamız var bizim yaptığımız yan arka korumaları ust portbagajlarımızı ve merdiven perde vs aksesuarlarımız ford, tofaş,peugeot,renault ve citroen bayilerinde türkiye genelinde satılmakta ve burdan şuna gelmek istiyorum bütün ticari araçlara aksesuar üretimimiz var fakat bunların içinde en çok satılanı connect kesinlikle connect al derim tabiki en güzeli caddy ama bütçen yetmiyorsa düşünme bile ford connect caddy den sonra 1 numaralı araba yakıt konusunda haklısın fakat artık dizel araçlarada tüp takılıyormuş 2 milyar civarinda mal oluyormuş bu konuyu araştır derim ama dediğim gibi sakın şaşma connect ten

belki bilmezsiniz ama peugeot ve citroen aynı araç üretiyorlar ticari olarak söylüyorum bilmeyeniniz vardı aklınızda olsun birebir aynı parçalardır ve hemen hemen aynı görünüşteler partner ve berlingo aynı araçlar

birde eğer fazla yük atmıcam dersen fiorino önerebilirim fena değil bu arada buda aklınızda olsun fiat peugeot citroen bu araçta aynı üretimi yaptılar fiorino bipper ve nemo aynı araçlar bunlarda hiç fark yok sadece marka değişimi var partner ve berlingo da olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinak85 -- 25 Haziran 2008; 1:23:25 >

• Dizele lpg taktırmak benzinliye göre çok daha pahalı diye biliyorum ...
  • bir süre daha sorun olmaz dizel, ama bu delirmiş fiyatlandırma ve gözü paraya dönüşmüş biz insan ırkı için diyebilecek bir şey yok, çok fazla artarsa dizel lpg ye dönüştürülebilir, ama daha çok yeni, gözlemlemek lazım.
  • kangooo
  • 98 DEN BERİ kangoo kullanıyorum.(kapalı kasa)eylül de 3,kangooyu alacağım kısmetse.fazla düşünme yeni kangoo her yönüyle gayet iyi.32-33 milyara iyi bir araç.hem binek hemde ticari.caddy de kullandım. rahat araba.fakat servise gidince adamın iflahını kesiyorlar.sanki bmw gibi fahiş fiatlar çekiyorlar.servis için.kanggoyla çok sıkıntı yaşamadım.
  • sen araba araştırıyon mu ?? internet , galeri , araba pazarı vb...

kangoo kangoo kangoo
  • vallahi yeni kasasını sürmeden, hakkında bilgi edinmeden bir şey demek istemem ama 32-33 milyara çok gibi kango.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.