Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sye88

quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Araba falan alamadan tımarhaneye kapatacaklar bu gidişle beni ...

Dobloya zaten diyecek sözüm yok kalite desen 10 numara, sağlamlık desen 10 numara, yol tutuş zaten ortada..Sonuç olarak ben Connect taraftarıyım..Kim ne derse desin..

yok, doblo hakkında seninle aynı fikirde değilim. az yakması ve yaygın servis, ucuz parça dersen tamam, sağlamlık dersen

• Dalga geçme maksatlı yazdım zaten..Doblo hakkındaki düşüncelerimi..Bu kaliteyle alacağı not belli
  • doblo mu

arkadaşlarında dediği gibi doblo kartalın yeni hali
  • Pejo ve Citroen alamayı pek düşünmüyorum.Caddy çok pahalı.Doblo ya ezelden beri ısınamadım nedense.Bu durumda en mantıklı seçim olarak fiyat/performans/ekonomi/parça/servis açısından Kango diyorum.Yeni çıkan kasa 1.5 dci otor ve 85 hp Ağustos ta ise 100 hp liği gelecekmiş ama fiyatı belli değil.Ayrıyeten donanım olarak Kango full bir araba ve scenic şasisi kullanılmış ...
  • yenisini bilmiyorum, deneme sürüşü falan yapabilirsen iyi olur. imkanın varsa eskisinden sür-kullanmadıysan- bir de yenisini, kıyaslarsın artık. eskisi 3 c lerden (combo connect caddy) bir basamak altttaydı. yenisine bakmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

yenisini bilmiyorum, deneme sürüşü falan yapabilirsen iyi olur. imkanın varsa eskisinden sür-kullanmadıysan- bir de yenisini, kıyaslarsın artık. eskisi 3 c lerden (combo connect caddy) bir basamak altttaydı. yenisine bakmak lazım.

Doblo dan mı bahsediyorsunuz anlayamadım ?
  • kangoo dan. yenisi.
  • Dragot reis yüzbaşım sen de Connect mi var ben mi karıştırıyorum?
  • yo karıştırmıyorsun connect var. yazmıştım galiba 90+5 te combodan connecte döndük diye.
  • Dün Yeni Kango yu bir kez daha gidip inceledim ve test sürüşü yaptım harbiden çok beğendim şahsen ...
  • Dün bacanak geldi bir akrabanın düğün için..Bizim köydeki kapının önüde hafif rampa..Partner var kendisinde eski kasa bi deniyim dedim..Çalıştırtım arabayı o rampada geri geri hiç gaza basmadan kalktı.Büyük motorun avantajıda bu olsa gerek.Geçen gün bir arkadaşın 1.3 Dobloyla geri geri yokuş yukarı zor kalktık o olaydan sonra sırf denemek için yaptım ama hakkaten şaşırdım.Arabanın bagaj tavana kadar eşya dolu hiç gaza basmadan kalktı 1.3 ü de zorlaya zorlaya kaldırdık.Bu saatten sonra ne alırsam alıym bir üst motor seçeneğini almayı düşünüyorum..Benden kararsız kalan arkadaşlara tavsiye yakıtına da değer vergisine de
  • Berlingo yeni kasayı bi çıkarsın bakalım fiyatları nasıl olacak ...
  • berlingo hakkında bilgi bulmak zor. kullanan da az. acelen yok gibi senin zaten, bekle bakalım.
  • Önümüz yaz tatili malum rahatça bakacam nasip olursa ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

..Benden kararsız kalan arkadaşlara tavsiye yakıtına da değer vergisine de

hangi vergisine? 2.0 motor olan ticari araç yok ki, partnerde vardı bir ara, diğerlerinde 1,9 en fazla.
  • 1900cc olduğu anda zaten üst vergi dilimine giriyor bildiğim kadarıyla ...
  • Partner ve Berlingoda 2.0 vardı dediğiniz gibi bir ara ayrıva Doblolarda 1910cc olduğu için bir üst vergiden ödüyor.
  • Berlingo nun yeni çıkacak olan kasa ve 1.6 HDI motorunu uygun fiyata da verirlerse alacam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

1900cc olduğu anda zaten üst vergi dilimine giriyor bildiğim kadarıyla ...

ticariler 1,9 altı-üstü olarak vergilendiriliyor.1,9 lar bin sekizyüz küsür olduğu için alt sınıfta.
  • Dragotreis yüzbaşım tamam birçoğu sizin dediğiniz gibi 1800+ küsür ancak Dobloların motor hacmi 1910cc..Ne yazık ki bu nedenle bir üst vergiden ödeme yapıyor..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.