Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bulker

ayrica, 2. el bakiyosaniz, fiat doblo combi maxi 1.3 multijet icin $oyle bi ilana ornek olarak bakabilirsiniz:

http://www.sahibinden.com/2007_model_1_9_multijet_maxi_dodlo_uzun_saseWQQaXQQ8222885WQQpXQQdisplayitem&keyword=combi

@Bulker

Abicim bu avatardaki adamın adı neydi ya düşüne düşüne kafayı yedim.

• fox'da dizi,

House M.D.

bu amcam da diagnostic medicine takiminin ba$i Dr. Gregory House
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

fox'da dizi,

House M.D.

bu amcam da diagnostic medicine takiminin ba$i Dr. Gregory House

Tamam abicim ya... Valla yav tanıdık geliyor ama bir türlü çıkartamıyorum nerede izledim gördüm diye çok sağol...

Adamın doğuştan bir seçilmişliği var
  • Başlığı açan arkadaş araba işini ne yaptı acaba ?
  • Başlığı açan arkadaş araba işine noktayı koymak üzere..Bir iki güne bir Doblo alıyorum tabii bir öncekindeki gibi bir sorun çıkmazsa..Eğer alamazsam tekrar Combo bakmaya başlayacağım..Dobloyu da zaten kendi arabamın üzerine cebimden bişey çıkarmam gerekmediği için düşünüyorum..
  • Dün bir tane Doblo vardı sanayide 2007 model ve 1.103 km de sıfır ayarında yeminle showroom daki arabalar gibi kokmuyorsa eşşek gibi anıracam.Herneyse kaç istiyonız buna dedim.Kaç dese iyi? 26 papel.Hayırlı günler dedim ...
  • hayırlısı olur inşallah.
  • Geçen hafta Connect GLX Stil paketli aldım, Ford'dan.

Özellikle historiyst_45 kardeşim (daha doğrusu hemşerim) ve diğer arkadaşlar, aşağıda aracımla ilgili izlenimlerimin olduğu sayfaların linkini koydum. Umarım işinize yarar.

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_146/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_147/tm.htm
  • Çok teşekkür ederim yeni arabanız hayırlı olsun şimdi bakıyorum hemen ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Başlığı açan arkadaş araba işine noktayı koymak üzere..Bir iki güne bir Doblo alıyorum tabii bir öncekindeki gibi bir sorun çıkmazsa..Eğer alamazsam tekrar Combo bakmaya başlayacağım..Dobloyu da zaten kendi arabamın üzerine cebimden bişey çıkarmam gerekmediği için düşünüyorum..

o kadar çok tartışıldı ki bu konu, başlık açmana bile gerek yoktu ama açmışsın madem, combo connect diye ararma yap, benim yazdıklarımı bul, bir oku. sadece benim değil, tarafsız olarak yazıldığına inandığın tüm yorumları oku. genelde sahibi olunan arabayı övme gibi bir durum var maalesef.

ben de aynı senin durumundaydım, 90+4 de combodan connecte döndük. kango partner aynıdır. doblo bunlardan biraz çeviktir ve az yakar. kalite uzun ömür sağlamlık dersen combo connect caddy ye gelirsin. caddy 38 milyara senindir. yok 30 civarı+ geniş hacim+sağlamlık+ uzun ömür diyorsan connect. ama comboya göre çok yakar. combo biraz ufaktır ama fiyatıyla en iyi seçenektir. opel kullanıyorsan, opel parça fiyatlarından şikayetçi değilsen combodan şaşma. 31550 ye connect almış en son forumdan birisi. 1,7 combo 30000 altına geliyorsa çok iyi. biz bu yüzden vazgeçtik. ikisi de 31000 di, conncet aldık. dediğim gibi daha fazla bilgi istiyorsan forumda bolca bulursun. bulamazsan yaz yine buraya yardımcı olmaya çalışırız.

• Forum ticari araçlar konusunda hakikaten bilgi deposu, internet ortamında bu konuda en fazla bilgi burada... Hatta ararsanız bu konuda anket bile yapmıştık.
  • combo neden tutmadı konusuna yorum yazmışsın işte, benim de yazdıklarım var orda, orada iyi bilgi var.
  • Benim kadar zor karar veren biri yoktur herhalde ama gerçekten verdiğiniz bilgiler için sağolun bu arada hala bir tercih yapmadım ...
  • Yardımcı olanlara tek tek teşekkür ediyorum elinize sağlık üşenmeden yazmışsınız..Geçen gün bahsettiğim Dobloya baktım bilemiyorum Dobloda beni iten birşeyler var..Cebimden fazla para çıkmasın diyorum herseferinde dönüp dolaşıp Dobloya bakıyorum ve herseferindede elimden çok temiz arabaları karar veremediğim için kaçırıyorum(İçime sinmiyor bir türlü)..Caddy seçeneğine giremiyorum bütçem kısıtlı..Combo ya da Connect aklıma en çok yatan araçlar ama her ikisininde artılarını eksilerini masaya koyarak düşündüğümde yine bir sonuca varamıyorum..Historiyst_45 aynı durumdayız sanırım yaklaşık olarak ben de artık alsam da kurtulsam diyorum para hazır gidiyorum arabanın yanına kadar herseferinde elim boş dönüyorum..Gerçekten araba alırken hiç bu kadar zorlanmamıştım..Ticari işi karıştırıyor biraz yoksa şimdiye 10 kere almıştım..Ayda 2-3 araba değiştiren ben bu sefer aylardır bir araba alamadım

• slm . benim 2003 model combom var. dti. kardeşimin şirketinde connect var.dilersen farkları anlatayım.connect güzel görünüyor.giderken yere sağlam basıyor.ama sadece bu.arkaya insan koyman ayıptır.zıplamamak elde değil.iç konfur plasik kalitesi ve döşeme comboya göre az.benim araba 6 litre yakıyor.ortalama tabi yeni modeller daha az yakar.burda connectlere 13 litre yakıyor diyen bile var.
    gelelim ikinci el ve yedek parçaya .tabi connect bu konuda avantajlı.bakın benim pompa beyni yandı.2600 ytl masraf çıktı. Arabada şuan geç çalışma problemi var.Ama yinede connecti tercih etmem .çünkü Ailem comboyu daha rahat buluyor.zaten taksi rahatlığı var sürüşünde.
  • birde şunu söylemeden edemicem.hız iyi birşey değil ama combom ile kapışmadığım araba kalmadı.özellikle rampada ticarileri geçiyor
  • Combo ile connect arasında sağlamlık açısından kıyaslama yapar isek sizce?...
  • Connect çok yakmasa şimdiye kadar almıştım belki de ...
  • Connect aslında çok hoş bir araç..Ancak bizler (en azından kendi açımdan) araba alırken özellikle bugünün Türkiyesinde yakıt sarfiyatını göz önünde bulundurmadan edemeyen insanlarız..Connect çok yakmasa ve makassız bir araç olsa şimdiye ben de çoktan almıştım..Doblo ve Connect sahipleriyle arasıra muhabbet ediyorum adamlar ticari araca hiç bulaşma dışı seni içi beni yakar diyorlar..Ama Combo sahipleriyle konuştuğumda ise yakıt tol tutuş konfor yönünden otomobili aratmadığını söylüyorlar..Tabii bu seçim kişilerin ihtiyaçlarına göre değişir ancak bende Combonun yeri ayrı..Bulunduğum yerde eskiden hiç Combo yoktu 3-4 sene önce bir arkadaş aldı herkes adama kızdı buna kadar arabamı bulamadın diye.. Ama bir de şimdi gelin görün özellikle son bir iki aydır Combo patlaması yaşanıyor..Otomobil konforunu arayan ve geniş bir araç isteyen aileler hep Comboyu tercih etmeye başladı..Bir arkadaş "Combo yavaş yavaş yükseliyor derinden ve sakince" şeklinde bir yorum yapmıştı yanılmıyorsam işte o yükselişi görmek isteyenler buyursunlar gelsinler bizden tarafa.. İinci elinden korkuyordum ama bu durumda Combo alırsam kendi ilçemde bile çok rahat satarım..

• Night arkadaşım bu gidişle sen Combo alacak gibisin Allah hayırlısını versin görüşelim ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.