Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Krei haklısın tipi benimde gözüme batıyor ama sonuçta arabayı da binmeyeceksem niye alıym..Tabii belli olmaz Opel alacaz diye gidlir bakarsın Ford almışım biraz da nasip..Ama ben genelde yılda 10-15bin km yaparım o da şehir içinde geçiyo çoğu zaman ayda standart 2 depoya yakın harcıyorum şuan geçtiği de oluyo..Ne alırsam alıym kullanımım değişmez sadece aldığım araca göre cebimden çıkan yakıt parası değişir..
  • yine başa dönelim az yaksın istiyorsan kangoo al ben geçenlerde bakdım araç km 0.160 yakıyo bence süper
  • Karar verilmiştir..Konuyu ilk açtığımda Partner düşünüyordum sizlerin yardımıyla önerdiğiniz arabalar içinde en fazla Combo içime sindi..Opel'den başka araba yaramayacak bana kıçım koltuğuna alışmış şimdide 98 Astra var zaten.. Ancak bu noktada konuya yine gözü çarpan arkadaşlar olur ve Opel Combo üzerindeki deneyimleri neticesinde ASLA alınmayacak bir araba diyenler çıkarsa görüşlerine açığım..Yardımlarınız benim için değerli..Ancak kıytırık sebepleri yinelemezseniz sevinirim

-Tipini es geçtim alışır heralde gözüm
    -İkinci elinide es geçtim ben satana kadar muhtemelen en az 10 sene geçer..
    -Direksiyon kutusu problemi için Opel ücretsiz değişim uygulamış ve yeni partide bu sorunu çözmüş diye biliyorum..Zaten 2008lerde ufak tefek değişikliklerde var..

Birde sizce 2009 u beklemelimiyim yoksa alıp geçsem mi?
    Son olarak bu araçların kasa değişikliği yakınmıdır bilen var mı?

• ben su an combo kullanıyorum ama 2009 da aynı kasa uzerıne olur heralde cunku cok kalmadı 2009 lansmanına opelin yeni modelleri bıraz gec gıryo bayılere ama yınede sen bılırsın tabiki bu arada combolarda kronık olan bı sorun var onu solıyım enjeksıyon sorunu var cok fazla yakabılıyo ama bunuda servis ucretsız degıstırıyomus bzm iş nedenıyle daha goturemedık bızdede var aynı sorun cunku sehir içi 310 bını buluyo yakıt masrafıbu konudada bılgın olsun ıstedım alabılıyosan 1.7 dizeli daha cok tavsıye edrım benm 1.3 dızel rahat genede ama 1.7 de daha rahat edersın kolay gelsın....
  • Bencn17 işte benim almadan önce öğrenmek istediğim buna benzer sorunlardı..Paylaşım için teşekkür ederim..Ancak bu sorun küçümsenecek bir problem değil ama inş. yenilerinde yoktur..Gerçi iki tanıdığımda var onların araçlar sorunsuz daha ikiside tık demedi nazar değmesin..Yinde bu konuyu biraz araştırıym en iyisi ben, sık rastlanan bir sorunsa almaktan vazgeçedebilirim..Kafam karaştı bak yine..
  • yardım edebıldıysem sevınırım tabi ama kafanı karıstırmak ıstemembahsettgm konuda sıkayetım var .com da bulabılırsın ama yetkılı servısede sormak lazım kucumsencek bı konu degil tabıkı dedgn gbi ama guzel arac genede hafıf tıcarıler için donanıma gore sıfır fıyatlarıda uygun comboların sen içine en cok sıneni al derim
  • Düşündüm de ben Combodan başka ticari araca binemem şikayetvar.com sitesinde yazılanlarda beni epey korkuttu almaktan vazgeçme aşamasına kadar geldim ama illa ki bir ticari araç almam lazım şu an ki düşüncemde 10-11 milyara falan temiz Kangoo almak..Acaba o fiyatlara alınır mı? Bu sorum özellikle Krei teğmenime..Eski dizel Kangoolar da çok sorun çıkarıyor diye duydum benzinli alsam da sorun yaşar mıyım?..Beğenmezsem satar geçerim orası önemli değil de işte sıfır alınca sorun çıkarırsa tepemin tası atar.
  • Bizim peder de tutturdu 2009 model Combo alacam diye..Bu Comboların diğerlerinden üstün ne özelliği var anlayamadım..Al bi Connect bak keyfine ama bu aralar 1.6 110ps leri çıkabilirmiş bence onları bekleseniz daha iyi olur yakıt probleminde olmaz yeni teknoloji bir motor kullanırlar muhtemelen bu sayede yakıtta düşer..Bence biraz araştırın..Benim epey ilgimi çekti bu 1.6 olayı..Babama Combo yerine Connect aldırmaya çalışacağım..Bence sizde bir düşünün..
  • 11-12 ytl arası araba demişsin ama o paraya anca 2001 2003 model arası panelvan bir kangoo bulursun oda 1.9 çok yakar vergisi çokdur ve sürekli problem çıkarır sen biraz paraya kıy 16-18 ytl arası güzel yüksek model düşk km 1.5 dci bi ruhsatda hususi araç yazan bi kangoo sana uyar

hemden az yakar
  • Connect lerin 1.6 110 ps liği çıkarsa süper olur ama fiyatları anormal şişirirler bence ...
  • Krei sen bana illa Kangoo aldıracan galiba Ben 10-11 milyara 1.4 benzinli 99-2000 model falan bir Kangoo almayı düşünmüştüm benim arabayı satmadan..Ama pek de emin değilim karar veremedim sıfır alırsam Opelden başka araba almam ikinci el alırsam da akşam bir tane Doblo buldum arkadaşınmış araba, onu alabilirim..Bugün bir baktıracam arabaya(Cumartesi)..Ama gönlüm Opelde sırf fazla para çıkmasın cebimden diye düşünüyorum hoşuma giderse alabilirim benim arabayı da satarım bir ara acelesi yok..Combo alırsam da 2009 model düşünüyorum..Kangoo ya bir türlü alışamadım..Opelin kalitesini aratır bana..
  • Kangoo ların ekonomik altının yüksek olması hoşuma gidiyor ama fiyatları tahminimden yüksek çıktı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Krei sen bana illa Kangoo aldıracan galiba Ben 10-11 milyara 1.4 benzinli 99-2000 model falan bir Kangoo almayı düşünmüştüm benim arabayı satmadan..Ama pek de emin değilim karar veremedim sıfır alırsam Opelden başka araba almam ikinci el alırsam da akşam bir tane Doblo buldum arkadaşınmış araba, onu alabilirim..Bugün bir baktıracam arabaya(Cumartesi)..Ama gönlüm Opelde sırf fazla para çıkmasın cebimden diye düşünüyorum hoşuma giderse alabilirim benim arabayı da satarım bir ara acelesi yok..Combo alırsam da 2009 model düşünüyorum..Kangoo ya bir türlü alışamadım..Opelin kalitesini aratır bana..

sen arabam masrafsız olsun az yaksın diyoson tekrar tekrak kangoo öneririm ama kangoya için ısınmadıysa benc tek tercih Connect kalıyo Connect hoş bir araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 31 Mayıs 2008; 9:59:33 >

• Connect de çok yakıyo diye duyuyorum hep..Gerçi motorin benzini geçecek yakında haliyle tüketimin biraz fazla olması normal..Bugün bakacağım Doblo hoşuma gitmezse haftaya pazara gidecem(yarın nöbetçiyim)..Ondan sonra artık ne denk gelirse..Ama almazsam tekrar tekrar söylüyorum 2009 Combo
  • Şimdi geldim Caddy nin test sürüşünden tahmin ettiğim gibi işte süper ama fiyatta anlaşamadık benim araca düşük kendi arabalarına çok yüksek fiyat çektiler ortasını bulamadık malesef ...
  • Takasta öle yapıyorlar..Benim araca Opel servisinin verdiği fiyattan 3 milyar az verdi Vw..Üstelik ben elden satsam aradaki fark daha da artıyor..Sanki zorla arabamı satmaya çalışıyormuşum havasına girdiler asıl kendileri bana araba satmak zorundalar ama işte uyanık olmazsan dolandırıyolar resmen para kolay kazanılmıyor..Kimseye 3-4 milyar para kaptırmam hele hele ekmeği zaten yağlı olanlara asla..Ben de baktım olmayacak öylemi dedim tamam o zaman hadi size kolay gelsin çok da umrumda kim kime araba satmak zorundaymış anlarsınız dedim bastım geldim bir daha da kapısından adım atmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nigt -- 31 Mayıs 2008; 13:40:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Şimdi geldim Caddy nin test sürüşünden tahmin ettiğim gibi işte süper ama fiyatta anlaşamadık benim araca düşük kendi arabalarına çok yüksek fiyat çektiler ortasını bulamadık malesef ...

takasa girmemeye çalışın elden satarsanız menfatiniz olur.
  • Ben 2 hafta sonra bir renault bayisine gidip yeni kangoo'yu inceleyecim.Gerçekten çok beğeniyorum aracı renault yeni kangoo ile resmen sınıf atlamış.Aracı son derece mükemmel yapmış.Aracın full donanımlısı 32 bin ytl civarına satın alınabiliniyor.Aracın donanım listesinde

ABS
    OTOMATİK KLİMA
    OTOMATİK ÖN CAMLAR
    OTOMATİK ARKA CAMLAR
    SÜRÜCÜ VE YOLCU ÖN HAVA YASTIĞI
    SÜRÜCÜ VE YOLCU YAN HAVA YASTIĞI
    PARK SENSÖRÜ
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    FAR SENSÖRÜ
    CD-MP3 ÇALAR
    UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT
    YOL BİLGİSAYARI
    AFU
    ÖN SİS FARLARI
    ÖN KOL DAYAMA

.....ve daha bir çok özellik mevcut araçta.Gerek ekonomik oluşu gerek yedek parça ve servis bolluğu ve uygun fiyat avantajı gerek kalitesi ile şu anda piyasada bulunan partner doblo combo en iyi bilineni CADDY'den bile çok çok kaliteli bir araç.En güzel yanı arabayı aldığında fiyat ve her şeyiyle eşit alıyosun ve sonradan arabana 3-5 bin ytl harcayıp krom manyağı yapma gereği duymuyosun.Kısacası şu anda her yönden alınabilecek en iyi araç olduğunu düşünüyorum alacak tüm arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun

• Yok zaten ben de mevcut şartlar altında takas falan düşünmüyorum.Opel işin garip tarafı aracıma Wv den daha aşağı fiyat verdi Önce kendi arabanı satıp eline nakit parayı alacan öyle pazarlığa oturacan aslında ...
  • Neden yeni kangoo almayı düşünmüyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.