Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vergi levhası indirimi ile alırsan k2 belgeside alman gereekir.bu belgede 800 civarı bu detayıda unutma
  • Hadi ya K2 belgesi şart mı? O zaman yaptıkları indirimin bir anlamı kalmıyor ki..Kangoo da yeni kasa çıkarmış ona da bir bakacam..O da olmadı ikinci el alırsak da artık epey arayıp temiz bişey bulmamız gerekecek yardımlarınız için teşekkür ederim..
  • Bugün Opel bayisne gittim K2 belgesine gerek yok o indirim bizim sıradan bi kampanyamız dediler.. İçim rahatladı aracıda gördüm çok hoşuma gitti malzeme kalitesi olacak benim bindiğim araba en başta Connect le Caddy'e bişey diyemem ama Dobloya falan da bakmıştım Combonun iç mekan malzeme kalitesi 10 basar..Opel olduğunu belli ediyor..Yeni Kangoo içinde bir bayi ile görüştüm iki model seçeneği olduğunu ve fiyatlarında 27.900 ve 30.900 olduğunu söylediler bi ara zaman bulup Renault bayiinede gideceğim..27 olanda klima falan yok ama alınırsa 30 luk alınır hatta tekno paket diye bi opsiyon yapmışlar resmen ticari araç kategorisinde aşmış adamlar dijital klima, otomatik arka cam falan mevut..Bu arada yol tutuşuda düzeltmişer Scenic te kullanılan sistemi uygulamışlar..Bakacam artık hangisi daha çok içime ve keseme sinerse.. ;)

• 30000 e kangoo alıosun ... connect e bakmıosn .. ne deyim ben sana
  • Farklı bir bakış açısı getireyim.
    Şirketin İtalyan menşeili diyelim, Fiat ticari aracını kullanman sana farkında olmasan da artı puan kazandırır. Çünkü ayrıntıcı olduğun düşünülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

30000 e kangoo alıosun ... connect e bakmıosn .. ne deyim ben sana

evet connect i değerlendir
  • Ya abiler Kangoo yu kendim almak için söylemedim alınabilir dedim sadece..Coonect in hastasıyım ama yakıt yüzünden beni iyice hasta etmesinden korkuyorum..Ne kadar yakıyo Connectler siz Connectcisiniz galiba..Hangi motoru en az yakar ve ne kadar yakar..Bilgi verebilirmisiniz..Kendim için ben Combo düşünüyorum şu an ama Connect olmasını daha çok isterim tipi hoşuma gidiyor..ALırsamda sıfır alacam ikinci el alıp alım satımı bakımı lastik masrafıyla uğraşamam..Sıfır da hem 3 sene muayene yok bir senelik vergi onlardan üstelik ziraatten taşıt kredisi kullanacam kasko hediyeli daha ne olsun....Connectleri çok araştırmadım yakıt fazla diye siz görüşlerinizi belirtin olmazsa bi ara bi de Ford bayisini ziyaret ederim..
    Amacım aldığım araba az yaksın fiat la opel deki 1.3 lük dizeller az yakıyor galiba ama bi Opelci olarak yine Opel den yana tercihimi kullanacağım galiba..Farklı bir araç (Connect gibi) düşünmezsem tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nigt -- 23 Mayıs 2008; 17:44:11 >

• Connect yakıtı fazla yakar ama her zaman yakıt gözü ile bakılmamalı arabaya.
  • Fiorino işinizi görecekse bakın derim cidden gayet güzel bir araç donanım olsun yakıt olsun tip olsun herşey var bence..

Küçük dersen senin söylediklerin arasında ne olarak kullanacaksın bilmiyorum yani panelvanmı mı alıcaksın combimi oda önemli..

Ayrıca hem doblo hem connect kullanan biri olarak yakıt ve parça sorun olmaz diyorsan connect 90 ps.

Yok yakıt ve parça benim için önemli diyorsan doblo 1.3 mjt 1.9 alma derim bu noktada.

Konforda istiyorsan connectde delux paketide al:)

Yine konfor istiyorsan doblo premio al:)

Ama bu paketler panelvanlarda yok orasıda ayrı bir konu.
  • arkadaşım bi daha söylüyorum aracını vergi levhası ile alırsan ticari amaçlı almış olursun(binek bile kullansan)onun için k2 gerekli.ticari araçlarda vize 0 bile alsan her yıl yapılıyor.(takside 0 alırsan 1.si 3 yıl sonra diğerleri 2 yıl sonra)bide ticari araçlarda(connect caddy vb) yıllık vergi dilimlemesi 6 yılda bi alt kademeye düşer taksilerde ise 3 yılda bir bir.bide connect diğerlerine göre sadece 1 litre fazla yakar 100 km de mesela doblo şehir dışı 100 kmde 4.7 caddy 100 km de 5.1 litre connectte 100 km de 5.7 litre yakar.bu verilere arabaların sitelerine girerek bakabilirsin.sana son tavsiyem kafandaki tüm araçları test et içine en sineni al vr ne alırsan al kimsenin dediğine bakma
  • Connecttttttttttt........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Şiddetle tavsiye ederim..

Bizim peder de Combo'ya taktı ne var bu arabada benim göremediğim çözemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 23 Mayıs 2008; 22:19:58 >
  • bizde conncet var yüksek tavan kaçlık deniyor bilmiyorum 1.9 motor valla araba çok seri hızlanması harika ben tavsiye ederim caddy hariç bu sınıfta daha iyisi yok bence,dobloyu da partneri de biliyorum.hele 1.3 sakın alma rampalarda cekmez vallaböle araçlara 1.3 çok saçma ztn.
  • öncelikle şunları söyleyim partnere hiç girmeyin kasası değişecek. Connectin de iç mekanı comboya göre epey dar.
    SW araç almaya gitmiştim. Astra SW bakıyordum.
    Ailem biraz geniş ve bir de köpeğimiz vardı. o sırada combo city plus ı gördüm. satış temsilcisi arkadaşın işi bitene kadar bir bakayım inceleyim dedim. içi çok geniş. inanılmaz gneiş hem de. benim boyum 1,90 ona rağmen koltukları ayarlayıp arkaya geçince çok rahat oturabildim. bagaja zaten laf yok. tavanıda çok yüksek. yani her anlamda çok ferah bir araçtı. Hiç aklımda yokken deneme sürüşüne de çıktım. ve COMBO'mu satın aldım. Ocak 2008 de aldım. 3 kez şehirler arası seyahat ettim. uzun yolda çok güzel. aile ve ticari kullanımlarda 10 numara. uzun yolda yakıtı kokluyor. özetle arabadan farksız. ayrıca benim şirketimde kangoo,doblo,partner var. içlerinde arabaya en çok benzeyen sürüş özellikleri combo da var. doblo ve kangoo yüksek hızlarda hiç güven vermiyor. partner de bir sürü dert açtı başımıza. servisten çıkmadı neyse şimdi iyi durumda. ÖZETLE ben combo city plus dan çok memnunum. hem tüketimi çok düşük hem de sanki VAN değilde binek araç kullanıyormuşsunuz gibi bir his veriyor insana. tasarımına ilk başta ben de takmıştım ama gözüm epey alıştı çok sever oldum. işte benim karaşimşek:)

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım)

Combo alıcaksanız kesinlike Spor Paketli ve Klimalı alın

quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum..Ticari bir araç almam lazım..Ancak şimdiye kadar bu tarzda bir araç kullanmadım bu nedenle hiç birine tam olarak ısınabilmiş değilim.. 22-23 bin ytl civarına kadar alma ihtimalim var daha fazlasına gücüm yetmez.. Sadece ayda bir kere mal getirmek için ticari amaçla kullanılacak..Değerlendirirken bunu da göz önüne alırsanız sevinirim..
    1-)Kangoo'yu hiç hesaba katmıyorum..
    2-) Doblo'ya baktım arka trafı biraz rahatsız edici..Zıplama sorunu var
    3-) Connect'e baktım gerçekten yolda gidişi çok güzel ancak yakıt problemi var.(Buna rağmen hala düşünmüyor değilim)
    4-) Opel Combo'ya baktım..Süspansiyonlu olduğu için hoşuma gitti..Aslında iyi araba ama tipi biraz tuhaf geliyor.(Bu konu üzerinde de hala düşünmekteyim)
    5-) Şu sıralarda aklımda Partner var..1.9 mu 2.0 hdi mi sizce daha iyi olur.(1.9 da çekiş sorunu yaşarım korkusu 2.0 hdi olana yöneltiyor onunda vergisi yüksek..Kullanıcılar yardımlarınızı bekliyorum)
    6-)Biliyorum Cadddy al diyeceksiniz ama nakit sorunum var daha fazla açılamam..

Sonuç olarak şu an bilgi edinmek istediğim araç özellikle Partner daha sonra da Combo..Connect bir yakınımda var yeterince bilgiye sahibim..

Kullanan arkadaşlar ACİL yardımlarınızı bekliyorum..En geç 1 ay içinde alacağım..
    Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..Saygılarımla..

[simage][/simage]

• nasıl nakit sorunu var.fiat cargovan 29bin klima yok abs v.syok.....caddy maxi van 30bine abs,ebd,clima,v.s hangisi ucuz????confor da cabası
  • http://www.sahibinden.com/sifir_connect_110_bgWQQaXQQ8355935WQQpXQQdisplayitem arkadaşım şu araca bi bak istersen.bu araç connectin en lüx aracı.abs 4 hava yastığı 6 lı cd çalar park sensörü orjinal siyah renkli cam(araba connect glx 110 beygir stil paket)bayide liste fiyaıı 35 küsür.pazarlıkla ancak 33.5 civarında alabilirsin bu arada aracın içi çift renkli yani araçta iyi bi takside olan çoğu şey var.bence değerlendirebilirsin bu ilanı
  • Çavdır Teğmenim verdiğin linkteki aracın sahibiyle bi görüşecem araç İstanbuldaymış olursa gider alırım ama olmazsa da kararımı verdim gibi 2009 ları bekleyip Combo alacam..Cell-im yüzbaşım siz Opaldan almışsınız sanırım kaça geldi size araç benden kilima+spor paket+metalik renk için 27 istediler..Bildiğim kadarıyla bunların bir sorunu direksiyon kutusuymuş ama 2008 lerde düzeltmişler diye duydum sizde var mı böyle bir problem..Rampalarda çekmemezlik falan yapar mı klimanın performansı nasıl yakıtı son fiyatlar üzerinden ne kadar?..Kusura bakmayın çok soru sordum ama en doğru bilgiler kullanıcıdan gelir..Yardımcı olan herkese teşekkürler..

Bir de bu Combo'nun grubu yok mu oraya girip kullanıcılarla bi konuşsam??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nigt -- 24 Mayıs 2008; 1:32:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Çavdır Teğmenim verdiğin linkteki aracın sahibiyle bi görüşecem araç İstanbuldaymış olursa gider alırım ama olmazsa da kararımı verdim gibi 2009 ları bekleyip Combo alacam..Cell-im yüzbaşım siz Opaldan almışsınız sanırım kaça geldi size araç benden kilima+spor paket+metalik renk için 27 istediler..Bildiğim kadarıyla bunların bir sorunu direksiyon kutusuymuş ama 2008 lerde düzeltmişler diye duydum sizde var mı böyle bir problem..Rampalarda çekmemezlik falan yapar mı klimanın performansı nasıl yakıtı son fiyatlar üzerinden ne kadar?..Kusura bakmayın çok soru sordum ama en doğru bilgiler kullanıcıdan gelir..Yardımcı olan herkese teşekkürler..

Ocak 2008 de Spor paket+klima+metalik boya+park sensorleri --> 27,000 YTL e satın aldım.
    aracım şu an 6689km de. direksiyon kutusu problemi çıkmadı. bir kez direksiyon tık dedi sorunlu zannedip 2 tane servise gösterdim sorun yok dediler. evet direksiyon kutusu 2008 model yılı ile birlikte revize edildi. bu benim ilk dizel aracım olduğu için ilk başlarda yadırgadım ama artık alıştım. vitesleri 3000 devirde değiştiriseniz çekiş de herhangibir problem yaşanmıyor. araba zorlansa bile gaza biraz basınca hemen kendini topluyor. uzun yolda ya da şehir içi düz yolda klima neredeyse hiç etkilemiyor. ama yokuşlarda performansdan biraz çalıyor. ama arabayı öldürmüyor.
    en büyük sıkıntım büyük bagaj kapağı. tek parça kapak var bu modellerde biliyorsunuz. kapak büyük olduğu için çoğu kapalı garajda tavana değiyor ya da sokağa paralel park yaptığınızda eğer arkadaki araca çok yanaştıysanız ne yazıkki 1 karış kadar açlılabiliyor ancak ama bu öyle büyük bir sorun değil sanırsam.
    şehir içi 1 depo ile 830-880km(gaza yükelnme durumuna göre değişiyor) arası yol yapıyorum. eğer klima açarsam bu rakam 820-865 km gibi değerlere geriliyor. ama bizim 1,9 65Hp kangoo dan, 1,9 partnerden ve 1,3 doblodan daha az yakıyor emin olun.
    süspansiyonlu olması büyük artı. yol tutuşu binek araçtan farksız.
    aldığınız fiyat bence gayet uygun. eğer ankarada iseniz REİS, OPİS, OPAL ve OPAN dan tek tek fiyat alın. park sensorunuda hediye olarak kopartmaya bakın. her türlü sorunuz için PM den bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 25 Mayıs 2008; 16:38:52 >

• Bu arada son bir detay daha. bana showroomda gösterilen Combo'nun üzerinde Michelin Energy lastik vardı AMA benim aracımda Pirelli P6000 var. çok memnunum ama Michelin olmasını tercih ederdim. mesela dün OPAL a gittiğimde bir COMBO teslim ediliyordu onda da Michelin takılıydı. herhalde fabrika kafasına göre takıp yolluyor. bence bir standartı olmalıydı
  • valla connectten uzak durmakta fayda var

etrafımdaki eniştem 100binde motor yaptırdı

ayrıca bi arkadaşın tanıdıkta aynı şekilde yaptırdı ve serviste aynı durumda 7-8 araba daha olduğunu söyledi
  • Combo alacaksan alma bence tipi hiç güzel değil conncet al arabyı fazla kullanmassan sorun olmaz yakıtda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.