Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Yok zaten ben de mevcut şartlar altında takas falan düşünmüyorum.Opel işin garip tarafı aracıma Wv den daha aşağı fiyat verdi Önce kendi arabanı satıp eline nakit parayı alacan öyle pazarlığa oturacan aslında ...

evet engüzeli bu
  • Daha önce belirtmiştim bir iki haftaya bende bakacağım Kangoo ya 32bine bu tip özelliklerin olması iyi tabii ama ben yine de o parayı verdikten sonra Connect alırım..Zaten o kadar para veremediğim için Comboyu düşünüyorum..(5milyar deyip geçmemek lazım benim için çok para)..Bu arada benim araba Opel her zaman girdiğim servis arabanın neresinde ne var ne yok benden iyi biliyorlar, ne kadar temiz olduğununda biliyorlar..Sizin araç Opel değilse belki ondan düşük vermiş olabilirler ama bende bu şartlara rağmen takasa girmem elden satınca daha karlıyım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devriçim

Ben 2 hafta sonra bir renault bayisine gidip yeni kangoo'yu inceleyecim.Gerçekten çok beğeniyorum aracı renault yeni kangoo ile resmen sınıf atlamış.Aracı son derece mükemmel yapmış.Aracın full donanımlısı 32 bin ytl civarına satın alınabiliniyor.Aracın donanım listesinde

ABS
    OTOMATİK KLİMA
    OTOMATİK ÖN CAMLAR
    OTOMATİK ARKA CAMLAR
    SÜRÜCÜ VE YOLCU ÖN HAVA YASTIĞI
    SÜRÜCÜ VE YOLCU YAN HAVA YASTIĞI
    PARK SENSÖRÜ
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    FAR SENSÖRÜ
    CD-MP3 ÇALAR
    UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT
    YOL BİLGİSAYARI
    AFU
    ÖN SİS FARLARI
    ÖN KOL DAYAMA

.....ve daha bir çok özellik mevcut araçta.Gerek ekonomik oluşu gerek yedek parça ve servis bolluğu ve uygun fiyat avantajı gerek kalitesi ile şu anda piyasada bulunan partner doblo combo en iyi bilineni CADDY'den bile çok çok kaliteli bir araç.En güzel yanı arabayı aldığında fiyat ve her şeyiyle eşit alıyosun ve sonradan arabana 3-5 bin ytl harcayıp krom manyağı yapma gereği duymuyosun.Kısacası şu anda her yönden alınabilecek en iyi araç olduğunu düşünüyorum alacak tüm arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun

• onlar para mal,yeti tutan donanım değiller.ESP varmı
    quote:

Orjinalden alıntı: Devriçim

Ben 2 hafta sonra bir renault bayisine gidip yeni kangoo'yu inceleyecim.Gerçekten çok beğeniyorum aracı renault yeni kangoo ile resmen sınıf atlamış.Aracı son derece mükemmel yapmış.Aracın full donanımlısı 32 bin ytl civarına satın alınabiliniyor.Aracın donanım listesinde

ABS
    OTOMATİK KLİMA
    OTOMATİK ÖN CAMLAR
    OTOMATİK ARKA CAMLAR
    SÜRÜCÜ VE YOLCU ÖN HAVA YASTIĞI
    SÜRÜCÜ VE YOLCU YAN HAVA YASTIĞI
    PARK SENSÖRÜ
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    FAR SENSÖRÜ
    CD-MP3 ÇALAR
    UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT
    YOL BİLGİSAYARI
    AFU
    ÖN SİS FARLARI
    ÖN KOL DAYAMA

.....ve daha bir çok özellik mevcut araçta.Gerek ekonomik oluşu gerek yedek parça ve servis bolluğu ve uygun fiyat avantajı gerek kalitesi ile şu anda piyasada bulunan partner doblo combo en iyi bilineni CADDY'den bile çok çok kaliteli bir araç.En güzel yanı arabayı aldığında fiyat ve her şeyiyle eşit alıyosun ve sonradan arabana 3-5 bin ytl harcayıp krom manyağı yapma gereği duymuyosun.Kısacası şu anda her yönden alınabilecek en iyi araç olduğunu düşünüyorum alacak tüm arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun

• Night ;
    Satmayı düşündüğüm aracım 2004 Opel Astra G Njoy HB 1.6 16V 48.000 km ...

Devriçim:
    Kango düşünmediğim olayı değil ama 32-33 verdikten sonra ya temiz bir 2.el yada biraz daha koyup 0 km bir Caddy alırım ...
  • Tabi o senin düşüncen bir şey diyemem.Ama bu fiyata bu kadar özellige sahip,bu kadar ekonomikl,4 yıl garanti sunan,servisi yedek parçası bol ve ucuz,kaliteli olan bir araç çıkmışken neden gidip caddy alınsınki.İkinci el alırsan bir şey diyemem ama yinede alma derim o kadarda aham şahamlı bir araç olmaktan kalktı bence caddy bir zaman birden parlayıverdi zamanla herkes ne oldugunu anlayınca yavaş yavaş uzaklaşılmaya başladı.Üstüne biraz koyup almaya kalksan 5 bin ytl falan koyacaksın.Ki yine araç arac olmayacak gidip 3-4 bin ytl de masraf yapacaksınki araç bir şeye benzesin.Ondan sonrada yok su kronik sorunu yok bu kadar bakım masrafı derken başını çok ağırtabilir.Onun için arkadaşım gel sen caddy'den vazgeç.Sanırım aklında dobloda var ya doblo ya yeni kangoo al.Ama biraz araştır biraz pazarlık et gel bir yeni kangoo al keyfini sür
    quote:

Night ;
    Satmayı düşündüğüm aracım 2004 Opel Astra G Njoy HB 1.6 16V 48.000 km ...

Devriçim:
    Kango düşünmediğim olayı değil ama 32-33 verdikten sonra ya temiz bir 2.el yada biraz daha koyup 0 km bir Caddy alırım ...

• 30 a falan verseler bugün almazsam namerdim ...
  • BERLİNGO SX 1.6HDI COMBİ. Ticari araç alacaksan bununda tercihlerinin arasında olması gerekirdi. 90 hp motor, ekonomik, abs, çift hava yastığı.Tip desen alışmak zorunda değilsin zaten güzel bir araç. Tavsiye ederim. Forumda seçenek olarak bu aracıda belirt ve bilgi topla derim. Kolay gelsin..
  • Bahsettiğin arabanın fiyatı ne kadar ?
  • Ne zor işmiş be..Gül gibi Astramı satacağım üstüne para katacağım ve tüm bunlara rağmen daha konforsuz bir araç alacağım..Akıl işi değil..!!! Ama mecburum iş nedeniyle..Aslında şimdiye almış olmam lazımda ama bir türlü içime sinmiyor hiçbiri kendi arabamdan da ayrılamıyorum..Salı günü mal getirecem yine araba yok..Napacam bilmiyorum..Belki bir kızgınlığa pazartesi dün baktığım doloyu alırım..

Berlingoya gelince çok yakında kasa değiştirecek sıfırını almak saçma olur ikinci elleride pahalı üstelik yol tutuşlarıda Opeller kadar iyi değil.Hedefim Opel ama dediğim gibi tepemin tası atar ve cebimden fazla para çıkmasın düşüncesi ağır basarsa Dobloyu alırım bir iki güne..
  • combo partnerden dAHA kaliteli ama tipsiz altı yere çok yakın ama çok az yaktığını duydum babamın arkadaşından adam 10 ytl benzin koyunca ne zaman benzin koyduğunu unutuyomuş ama 6 ay önceki benzin fiyatlarıyla tabi gerçek anlamda unutmuyomuş mecaz anlamda
  • Bu gidişle ben '' yakışıklımdan '' (2004 Opel Astra G Njoy HB 1.6 16V) ayrılamayacam galiba bi türlü karar veremmiyorum ...
  • BERLİNGO SX 1.6HDI COMBİ nin ikinci elini limitlerin arasında bulabilirsin.Sen kendi aracına aşık olduğun için ticarilerin hiçbirini beğenmeyeceksindir caddy de alamayacağına göre işin zor ama kolay gelsin yinede.Hem ne malı taşıyorsun sen sadece mal taşımak istiyosan kötü sıfırbir anadol al kendi aracınıda satmamış olursun.gülü seiyosan dikenine katlanacaksın artık
  • Allah razı olsun senden akşam vakti felaket güldürdün beni
    Anadol ha !
    Ben öğretmenim mal taşıdığım falan yok ticaret yapmıyorum.Sadece ailemle ve arkdaşlarla rahatça gezip tozmak istiyorum.Yakışıklıyla (Astra) de geziyoruz ama heryere girip çıkamıyorum.Av ve balık hastalığım var.Uşak'lıyım aslen ve Manisa da oturuyorum.Memlekete giderken de oluyor ama esas gelirken felaket eşya oluyor.Köyden falan bi sürü şey koyuyorlar sağolsunlar Geçen yaz gelirken bagaj tıka basa dolu(aracım zaten hb) arka koltuk altlarına ve yanıma (ön yolcu koltuğu) bile eşya koydum hatta sağ yan aynayı göremiyordum bile Araba zaten yattı iyice.Hanım ve oğlum ise arkada.Klimayı açsam rampalarda falan iyice bayılıyor camı açsam far far far rüzgar adamı sersem gibi yapıyor Herneyse sonuçta öyle ya da böyle yol bitiyor ama bazen kafayı bozuyorum.Şu son 1 aydır falan ciddi anlamda düşünmeye başladım iyice.Geniş ve yüksek bir araç İstediğim yere dağa taşa vur.Eşyaları doldur kafana göre yükle.Dizel eşşek gibi tork var rampa falan tınlamaz vs. Bakalım artık hayırlısı ...

• Mal taşıyacak olan benim Kaptan1m..Şimdi söylediklerini üstüme alırsam bir nebze haklısın ama ben Klimasız araba bile düşünmüyorum..Çnkü özellikle yazın sıcakta git gel 350km çekilmez doğrusu..bakalım artık ne denk gelirse aslında içim ısınmadığı için fazla para vermek istemiyorum yoksa şimdiye almıştım Comboyu..Ama o kadar parar verecem arabaya ısınamayacağım kafama şu doblo biraz yattı üste fazla para vermeden 20ye falan alabilirsem alacam dağa taşa da vururum bişey olmaz yüksek araba ikinci elide iyi ama işte güvenlik açısından biraz zayıf..(Gerçi hepsinin birbirinden saçma eksikleri var)
  • 20 civarında temiz bir Kango bulunabilir ...
  • Fiat Doblo hakkinda bi kac bi$ey ciziktireyim ben de.

2004 yilindan beri i$yerinde Doblo kullaniyoruz. Gecen sene araci yenileyip Combi Maxi Active 1.3 Multijet aldik. Opsiyon olarak klimasi da var. Bu arac da 5 koltuklu (opsiyon olarak 7 koltuklusu da var). Eger aracinizla fazla miktarda yuk ta$imaniz gerekiyorsa, kesinlikle Combi Maxi almanizi tavsiye ederim. Cunku bagaj kismi epey bi geni$. Hele bi de arka koltuk sirasini da yatirirsaniz, inanilmaz bir alan ortaya cikiyo. Arka koltuklar yatirlamadan hacim 1150 lt iken, arka koltuklar yatirildiginda bu hacim 1900 lt'ye cikiyor. Amacina fazlasiyla uygun bir arac diyebilirim.

Bu aracin motoru, soyledigim gibi 1.3 lt ve 75 Hp. Torku 190 Nm-1750 d/d. Yuklu oldugu zaman ve klima acik oldugu zaman motoru biraz gucsuz kaliyor. ayrica motor sogukken rampa cikmak epey bir izdirap. evimiz yoku$ ustunde oldugu icin, sabahlari ilk cali$tirdiktan sonra rampayi cikarken epey bir gaza asilmak gerekiyor. yani arac ya stop ediyo, ya da patinaj ceke ceke rampayi cikiyo. Eger boyle bi derdiniz yoksa, duz yolda bu arac ortalama hizlanmasiyla, torkuyla, son hiziyla (max. 150 km/h civari) kullanicisini tatmin eder heralde. sonuc olarak ticari araca binek arac muamelesi yapmak mumkun degil, bu yuzden binek arac performansi beklemek de sacma olur. zaten doblo da yuksek bi arac. o yuzden 100 km/h ve hizlarda (yuksuzken) yava$ yava$ yolda gezinmeye ba$liyo. yukluyken bi problem yok ama.

donanim olarak, active yeterli sayilabilir. abs ve klima bu donanimda opsiyonel. bizim aracimizda abs yok, ancak $iddetle abs'yi almanizi tavsiye ederim. cunku panik fren esnasinda tekerlekler direkt olarak kitleniyor ve arac yolda kaymaya ba$liyor. bunun di$inda radyo-cd calar, elektrikli on camlar gibi ana fonksiyonlar standart. Yakit tuketimi fabrika verisi olarak 4.7 lt/100 km olarak verilmi$. ben tam olarak hesaplamadim, ancak arac 40-50 km'si $ehir icinde olmak uzere her gun 160 km kadar yol yapiyor ve ortalama 4 gunde bir deposunu fulluyoruz. Ayrica aracin surekli olarak yuk veya yolcu olarak yuklu oldugunu da ozellikle belirtmek isterim.

aracin $u andaki liste fiyatlarina buradan ula$abilirsiniz:

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/doblocombimaxi_fiyat.aspx

• 1.3 lük Doblo , 1.5 lik Kango ve 1.9 luk Caddy nin vergileri aynı mı ?
  • quote:

1.3 lük Doblo , 1.5 lik Kango ve 1.9 luk Caddy nin vergileri aynı mı ?

1.3 doblo kamyonet olarak geciyo ruhsatta. bu durumda motorlu ta$itlar vergisi azami toplam agirliga gore aliniyor (net agirlik + istiap haddi). Eger caddy ve kangoo'da ayni $ekilde ise, 1-6 ya$ araclar icin,

toplam agirlik 1500 kg'a kadar olanlar = 379.00 YTL (Yillik)
    toplam agirlik 1501 - 3500 kg'a kadar olanlar = 760 .00 YTL (Yillik)
  • ayrica, 2. el bakiyosaniz, fiat doblo combi maxi 1.3 multijet icin $oyle bi ilana ornek olarak bakabilirsiniz:

http://www.sahibinden.com/2007_model_1_9_multijet_maxi_dodlo_uzun_saseWQQaXQQ8222885WQQpXQQdisplayitem&keyword=combi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.