Şimdi Ara

Hafif Ticari Seçimi..(Acil..!! Lütfen yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
10.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • combonu donanımlı olanları güzel özellikle bu rengi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 11 Mayıs 2008; 18:41:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nigt

Bne aracı genellikle binek olarak kullanacağım için Kangoo bana göre değil..Malzeme kalitesi de hoşuma gitmiyor açıkçası..Yol tutuş da göz ardı edilecek bir unsur değil..Benim istediğim araç daha çok uzun yolda fazla yormasın, ortalama yakıt sarfiyatı olsun, oturaklı olsun, sorun çıkarmasın o kadar..(Biraz çok şey istedim galiba....)..Şuan kafamda Partner daha sonra Combo oda olmazsa Connect var..Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..Bu noktada varsa Partner kullanıcıları onların mesajlarını da bekliyorum..Opel'in ve Connect'in motorları hakkında kendime yetecek kadar bilgi edindim..Connect çok yakmasa Combo'da Corsa'dan bozma gibi durmasa Partnerden iyidir ama bakalım artık ne denk gelirse..

ben kangoo almadan önce panter çok araştırdım ve şunu anladımki bu arabaların yanına yanışılmayacağını anladım...
    cONNECT gelince gerçekden güzel araba ama senin fazla yük taşımıyacaksan senin için gerekli bir araba değil
    combo gelince altı yere çok yakın ve tipi benim hiç hoşuma gitmiyo ...

sana ben kangoyu gerçekden önerim kangoo kullanmayan lar kangoyu kötü bir araba olarak bilirler bence yanlış yol tutuşunda sıkıntı olabilir sen bunu arabanın içinde ve 90-100 gitdikden sonra sana bi sıkıntı çıkarmaz bence kangonun tek eksik yanı abs olmaması yeni çıkan kangolarda abs vardır

ayrınca kangolar çok az yakar

http://forum.donanimhaber.com/m_22860225/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 11 Mayıs 2008; 18:43:26 >

• Kirei araban hayırlı olsun çok olmamış heralde..Sırf senin tavsiyelerin doğrultusunda Kangoo'yu tekrar gözden geçireceğim..Partnerin yanına yaklaşılmaz demişsin..Gözüne batan yanlarını açıklarmısın..Benim pek bilgim yok..Bu sayede ben de öğrenmiş olurum..Varsa bildiğin kronik sorunları falan yardımcı olursan sevinirim..Bir de sen kaça aldın kaç model kaç km'de..
  • kango çok dar ön koltuk başları arkadakinin üzerine gelecek gibi
    partner hdi olmayanı gitmiyor bir arkadaşımız nerden aldım bunu diyip duruyor
    caddy güzel araba ama fiyat maalesef çok
    bence bu fiyat aralığında doblo premiolara bak combilerin arkası daha çok zıplatıyor
  • Evet biliyorum Premiolarla biraz daha iyi bu durum..Partner alırsam da zaten Hdi olanından alacağım diğerlerinde turbo yok o yüzden çekmiyor sanırım..Kangoo'ya tekrar baktım ama baştan ısınamadığım için yine pek bir değişiklik olmadı..Artık bir ara pazara çıkıp bakacam hayırlısıyla içime sinen bişeyler denk gelir inşallah..
  • arkadaşım...binek araçlara yaklaşabilcek bi Cadyy birde Connecttir...gerisini alırsan..keşke dersin... al bi 90'lık keyfini sür...Donanım onda-yol tutuş onda-hele bu araçlarda gerek-şart-çekiş onda-Tip onda- karar senin...Bence opeli sil kafandan Corsa ile aynı.. Doblo yu geç .. dedğim ikisine yaklaşmas zor..ama iyidir..karar senin.
  • kango
    çok ekonomiktir
    quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

Bne aracı genellikle binek olarak kullanacağım için Kangoo bana göre değil..Malzeme kalitesi de hoşuma gitmiyor açıkçası..Yol tutuş da göz ardı edilecek bir unsur değil..Benim istediğim araç daha çok uzun yolda fazla yormasın, ortalama yakıt sarfiyatı olsun, oturaklı olsun, sorun çıkarmasın o kadar..(Biraz çok şey istedim galiba....)..Şuan kafamda Partner daha sonra Combo oda olmazsa Connect var..Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..Bu noktada varsa Partner kullanıcıları onların mesajlarını da bekliyorum..Opel'in ve Connect'in motorları hakkında kendime yetecek kadar bilgi edindim..Connect çok yakmasa Combo'da Corsa'dan bozma gibi durmasa Partnerden iyidir ama bakalım artık ne denk gelirse..

ben kangoo almadan önce panter çok araştırdım ve şunu anladımki bu arabaların yanına yanışılmayacağını anladım...
    cONNECT gelince gerçekden güzel araba ama senin fazla yük taşımıyacaksan senin için gerekli bir araba değil
    combo gelince altı yere çok yakın ve tipi benim hiç hoşuma gitmiyo ...

sana ben kangoyu gerçekden önerim kangoo kullanmayan lar kangoyu kötü bir araba olarak bilirler bence yanlış yol tutuşunda sıkıntı olabilir sen bunu arabanın içinde ve 90-100 gitdikden sonra sana bi sıkıntı çıkarmaz bence kangonun tek eksik yanı abs olmaması yeni çıkan kangolarda abs vardır

ayrınca kangolar çok az yakar

http://forum.donanimhaber.com/m_22860225/tm.htm

• quote:

Kirei araban hayırlı olsun çok olmamış heralde..Sırf senin tavsiyelerin doğrultusunda Kangoo'yu tekrar gözden geçireceğim..Partnerin yanına yaklaşılmaz demişsin..Gözüne batan yanlarını açıklarmısın..Benim pek bilgim yok..Bu sayede ben de öğrenmiş olurum..Varsa bildiğin kronik sorunları falan yardımcı olursan sevinirim..Bir de sen kaça aldın kaç model kaç km'de..

ben arabayı 18.200 aldım 2005 model dci pahalı gibi gelcek ama ben arabayı takas aldım ondan peşin paran varsa dahi yisini alırsın bide bu arabalar mazotu çok az yakar
  • Connnect kalite olsun dayanıklılık olsun diğerlerinden bir adım önde olmalı
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim başta da bahsettiğim gibi amacım Combo ya da Partnerdi..Bugün bir tane 2006 Partner Hdi'ye 20bin ytl istediler..34binde Metalik Gri..Akşam ya da yarın arabaya bakmaya gideceğim alırsam eklerim fotoğraflarını..
  • şimdiden hayırlı olsun....
  • Teşekkür ederim bakalım daha belli değil tabii..Yarın belli olacak bugün meşgulüm işin başndan ayrılamıyorum..Yarın akşama doğru biri benden önce davranmazsa kesin sonucu yazarım..
  • combonun tipini begenmiyorum ben fiat fıorino falan işini görmezmi acaba...
  • aldınmı arabayı
  • Almadım ya içime sinmedi..İlk ticari aracım olacak bu, hiç bişey beğenemiyorum ne yapsam bilemedim..Acaba almışken Vw Touran, Opel Zafira gibi geniş bişey alsam işimi görür mü dedim ama onlarda hem yeterince geniş değil hemde kafadan 30 kağıt..Kaldım ortada..Hiç birine ısınamadım o kadar para verecez yeterli konfor yok..
  • caddy yada connect...diğerlerini düşünme...
  • caddy combo sahıbı olarak ve doblo kangoo kullanmıs bırı olarak soluyorum opel combo her acıdan cok iyi caddye bakma wv marka satıyo bı cok modelı aldıgm gbi sattım dıebılırm o kadar fark vermene degcek arac degıl ayrıca comboda bınek arac konforu bulabılırsın...hoş ben combosuz bıneklı hayata gecıyorum ama olsun guzel arac:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 18 Mayıs 2008; 10:48:36 >
  • sen kangoyu alcan galiba bu gidişle
  • Kangoo ya da bir bayiye gidip bakacağım ama dün Opelle irtibata geçtim Combonun full modeline vergi levhası indirimi ile birlikte 27 istediler ama bayilerle sıkı bir pazarlık sonrası 26 ya falan kapatabilirsem almışken sıfır alacam..Çünkü ikinci elleri çok pahalı bi akrabam 2006 modelini 22 ye aldı bide alım satımıydı lastiğiydi masrafıydı derken 23 ü buldu..O kadar para verdikten snr sıfır almak daha mantıklı..2009 ları da bekleyebilirim ne zaman çıkar ki..??
  • 20 000 ytl az para değil, bence sıfır almaya çalış, 20 000 ver gerisini 24 aya böldür mesela. Dizel alacaksan imkanın varsa sıfır derim. Çünkü dizel ikinci elde benzinliden daha fazla yıpranır. Hele hele turbo dizel alırken ikinci eli tavsiye etmem. Sıfır al için rahat etsin. Mis gibi püfür püfür sıfır araca binmek var...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.