Şimdi Ara

HAFİF TİCARİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

tam tersine bu araçlarıda kullananlarıda sevmiyorum.

@Mysterious_

ifadeniz hiç hoş değil
    biz çıkıp diyormuyuz bilmem kim markanın bilmem ne segmentindeki araçları ve kullananları sevmiyoruz diye

tabiki fikirlerinizi beyan ediniz ama fikirleriniz bizlere cevap hakkı doğurmasın

ayrıca aracın ve bulunduğu segmentin hatası ve suçu ne bunu anlamak mümkün değil...

1990 yılından beri yaklaşık 10 tane aracım oldu bu güne kadar,farklı tipte otomobillerdi hepside

mercedesinden toyotasına.

bir tane trafik cezam yoktur
    tüm trafik kurallarına uyarım alkollü araç kullanmam örnek bir sürücü ve aile babasıyım emniyet kemerleri takılmadan araç hareket etmez

şimdi beni sevip sevmemeniz önemli değil ama saygı duyun tıpkı bizimde imza ve nickinizdeki değerlere saygı gösterdiğimiz tipten.

• Olay niye Hafif ticari kullananlara patladı onuda anlamadım şahsen,

Sokaklardaki Civic,şahin,doğan son dönemde scirocco ve rcz bu araçlarda mı hafif ticari?

Ben her gün bu arabalar ile karşılaşıyorum hepside farlarını,sislerini,xenonlarını yakabileceği her şeyi yakıp üzerine son hız gelen tipler

Ne yapalım şimdi bu model ve marka araçları kullananların hepsini lanetleyelim mi?

Ha onu dışında bahsettiğiniz tipte memnun olmadığınız sürücü varsa gidip kendisi ile muhattap olmak lazım gelir

Pire yüzünden yorgan yakmak ne bu foruma ne de bizlere yakışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

@Mysterious_

ifadeniz hiç hoş değil
    biz çıkıp diyormuyuz bilmem kim markanın bilmem ne segmentindeki araçları ve kullananları sevmiyoruz diye

tabiki fikirlerinizi beyan ediniz ama fikirleriniz bizlere cevap hakkı doğurmasın

ayrıca aracın ve bulunduğu segmentin hatası ve suçu ne bunu anlamak mümkün değil...

1990 yılından beri yaklaşık 10 tane aracım oldu bu güne kadar,farklı tipte otomobillerdi hepside

tüm trafik kurallarına uyarım alkollü araç kullanmam örnek bir sürücü ve aile babasıyım emniyet kemerleri takılmadan araç hareket etmez

şimdi beni sevip sevmemeniz önemli değil ama saygı duyun tıpkı bizimde imza ve nickinizdeki değerlere saygı gösterdiğimiz tipten.

Ben sadece duygularımı dile getirdim. Eğer yüzde 80 i deseydim genelleme yapmayınız diyecektiniz ki başka bir konuda dendi. Bende duygularımı en kısa ve en net şekilde yazıya döktüm. Sevmiyorum neden mi? Anlatsam bir çok insanada cevap hakkı doğacak. Bir arkadaşımız zaten geçmiş mesajlarda gayet güzel dile getirmiş. Bugun daha 2 saat önce döner kavsakta yeşil yanıp harekete geçtiğimde bir hafif ticari sağdan 70 km hızla (3 sn önce kırmızı yanmasına ragmen durmayıp) üzerimden geçecekti. Sola kırmasam direksiyonu belki bu yazıyıda yazıyor olmayacaktım. (durmadı bile) Bundan 1 hafta önce ana yoldan sağa dönüp çevre yoluna çıkacaktım. Sinyalimi verdim dönüş ışığı yeşildi ve yine bir kırmızı ışık tanımaz ticari beni sağda sıkıştırıp yoldan çıkardı. Bu iki olay haricinde başıma bir sürü hadise gelmiştir ve çoğunda başrol hafif ticarilerindir. Nasıl ki dolmuscu taksici sevmiyorsam altındaki araçları ferrari zanneden hafif ticari araçlarıda kullananlarıda sevmiyorum.

Eüer bunu saygısızlık olarak algılıyorsanız diyecek bir sözüm yok. Zaten bu yasadıklarıma bakarsak onlarında beni sevmediği gayet açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 8 Mart 2012; 23:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

HAFİF TİCARİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ....

tamam azıcık tipleri farklı olabilir ama hacimleri aynıymış

ha tabi bunun yanında X6 arka tarafı 2 kişi alırken dobloda 4 kişi koltukta 2 kişide bagajda çok rahat gidebilir
    (öğrencilinde arkadaşının doblosu olan insan tarafından yazılmıştır)

imzanızın son satırına yarıldım resmen tüm ev uyandı

• quote:

quote:

quote:

@Mysterious_

ifadeniz hiç hoş değil

Ben sadece duygularımı dile getirdim. Eğer yüzde 80 i deseydim genelleme yapmayınız diyecektiniz ki başka bir konuda dendi. Bende duygularımı en kısa ve en net şekilde yazıya döktüm. Sevmiyorum neden mi? Anlatsam bir çok insanada cevap hakkı doğacak. Bir arkadaşımız zaten geçmiş mesajlarda gayet güzel dile getirmiş. Bugun daha 2 saat önce döner kavsakta yeşil yanıp harekete geçtiğimde bir hafif ticari sağdan 70 km hızla (3 sn önce kırmızı yanmasına ragmen durmayıp) üzerimden geçecekti. Sola kırmasam direksiyonu belki bu yazıyıda yazıyor olmayacaktım. (durmadı bile) Bundan 1 hafta önce ana yoldan sağa dönüp çevre yoluna çıkacaktım. Sinyalimi verdim dönüş ışığı yeşildi ve yine bir kırmızı ışık tanımaz ticari beni sağda sıkıştırıp yoldan çıkardı. Bu iki olay haricinde başıma bir sürü hadise gelmiştir ve çoğunda başrol hafif ticarilerindir. Nasıl ki dolmuscu taksici sevmiyorsam altındaki araçları ferrari zanneden hafif ticari araçlarıda kullananlarıda sevmiyorum.

Eüer bunu saygısızlık olarak algılıyorsanız diyecek bir sözüm yok. Zaten bu yasadıklarıma bakarsak onlarında beni sevmediği gayet açık.

burada forum ve bu noktaya takılan insanlar olarak karşılıklı hoşgörü anlayış saygı ve sevgi düzleminden giderek buradaki uslubumuzu korumaya çalışıyoruz

aynısını bana yapan otomobil sürücülerini buraya yazarsam burada konuşulacak muhabbet edip sohbetleyeceğimiz hiç bir arkadaşım kalmaz

sevip sevmeme hali ve duygularınız sanırım başınızdan geçen olaylar yüzünden

bizimde başımızdan trafikte niceleri geçiyor kimini görmüyor kimine yol veriyor kiminede haklı olduğum halde

pardon badında el kaldırıp yoluma devam ediyorum

herkesi yaptığı hatalardan dolayı lanetleyemeyiz değilmi

bu kimlikler her bedende hayat bulabilir bir modelin bir segmentinde ifadesi bence yanlış sizin başınıza öyle denk gelmiştir
    olabilir

bana da hep otomobil segmenti denk geliyor ama hepsini seviyorum

• siz sevebilirsiniz ama ben sevmiyorum.. tartışmanın anlamı yok.
  • sevip sevmemesi ne ifade eder ki ?

ben de obama yı sevmiyorum
    ağlayıp 2 gözden , dövünüp 2 dizden mi olsun adamcağız
  • quote:

siz sevebilirsiniz ama ben sevmiyorum.. tartışmanın anlamı yok.

neyse yazacaklarım benim banlanmama sebep olacak.

Allah yolunuzu açık etsin deyip sinyalimle ilk kavşaktan dönüyorum.

uslubumuzu bozmadan

saygı ve sevgilerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

sevip sevmemesi ne ifade eder ki ?

sevgili kardeşim bir nefret toplumu olup çıkmışız

şimdi yol verme yüzünden çıkan cinayetleri daha iyi anlıyorum

cevaplar konuda saklı.
  • quote:

quote:

sevgili kardeşim bir nefret toplumu olup çıkmışız

şimdi yol verme yüzünden çıkan cinayetleri daha iyi anlıyorum

cevaplar konuda saklı.

empati yapınız.
  • quote:

yani..
  • İş yapmak için hafif ticari alıp çakallık yapanlara sinir oluyorum tam dayaklıklar.
  • Konuyu acan arkadasa yukarda demistim ne kadar bos ve insanlari birbiri ile kiracak derecede tartisma cikaracak bir konu diye. Sirf konu tutsun diye acildigi besbelli..

Siradaki "sislerini acanlar,zenon takanlar bi gelin konuscaz"
    konusunu merakla bekliyorum.
  • Direk basliga cevap veriyorum.

Hafifmesreplerden hoslanirim
  • bunun çünküsü olmaz.... sadece 2 nedeni var. 1. iş için , 2.geniş aileler için..

başka amacla seven varsa o kişiye sıkıntılı diyorum baska bişey demiyorum :D
  • İstanbul trafiğinde minibüsçüler, halk otobüsçüleri, taksiciler, şirket arabaları ile birlikte her türlü apaçi hareketleri yapma potansiyeli olan araç grubunda oldukları ve bu yüzden her gördüğümde sövme potansiyelimi arttırdıkları için seviyorum.

Anlamadığım bir insan nasıl olur da yapacağı apaçiliğe yeltenmeden önce şimdi bu hareketi yaparsam arkamdan bütün sevdiklerime söverler diye düşünmez. Herhalde o söylenecek sözlere lâyık olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

İstanbul trafiğinde minibüsçüler, halk otobüsçüleri, taksiciler, şirket arabaları ile birlikte her türlü apaçi hareketleri yapma potansiyeli olan araç grubunda oldukları ve bu yüzden her gördüğümde sövme potansiyelimi arttırdıkları için seviyorum.

Anlamadığım bir insan nasıl olur da yapacağı apaçiliğe yeltenmeden önce şimdi bu hareketi yaparsam arkamdan bütün sevdiklerime söverler diye düşünmez. Herhalde o söylenecek sözlere lâyık olduğu için.

Arkasından "vay be" dediğini düşünüyorlar..

• Sevip sevmemek önemli değil,önemli olan sevenlere saygılı olmak,genelleme yapmamak.

Bu arada Burakcım, yakıt bitince senin pm ye düşeceğim, aklımdasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Sevip sevmemek önemli değil,önemli olan sevenlere saygılı olmak,genelleme yapmamak.

Bu arada Burakcım, yakıt bitince senin pm ye düşeceğim, aklımdasın...

Beklemedeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

İstanbul trafiğinde minibüsçüler, halk otobüsçüleri, taksiciler, şirket arabaları ile birlikte her türlü apaçi hareketleri yapma potansiyeli olan araç grubunda oldukları ve bu yüzden her gördüğümde sövme potansiyelimi arttırdıkları için seviyorum.

Arkasından "vay be" dediğini düşünüyorlar..

Hiç düşünmemiştim ama mümkün. Gündelik yolda 100 beygirlik araçla akrobasi yapıp yarış pilotu övgüsünü hakettiklerini düşünüyorlar yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.