Şimdi Ara

HAFİF TİCARİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavanı yüksek.

• Böyle başlıkları seviyorum çünkü;
    Yazarı hakkında çok güzel fikirler veriyor
  • Şener sen bu tarz bir konuyu daha önce açmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum

buldum

http://resim.donanimhaber.com/m_57605709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57605709

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado -- 7 Mart 2012; 9:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Şener sen bu tarz bir konuyu daha önce açmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum

buldum

Ucuz dizel için açmıştım.

Bu diğer "seviyorum çünkü" konulu.

• tam tersine bu araçlarıda kullananlarıda sevmiyorum.
  • valla fazla paranız yoksa ve aileniz için dizel bakıyorsanız kaçırılmıcak arabalar . günümüzde bir çok binek araçtaki güvenlik unsurlarını yakaladılar . bir çok b ve c sınıfı araçtan daha güvenli durumdalar.

Not: Fiorino kullanıyorum ama en boşu kalkıpta senin arabanda ne güvenliği var diye sormayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Şener sen bu tarz bir konuyu daha önce açmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum

buldum

Ucuz dizel için açmıştım.

Bu diğer "seviyorum çünkü" konulu.

konunun açıklamasındaki ilk cümle ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

tam tersine bu araçlarıda kullananlarıda sevmiyorum.

Genelleme hatalı bence. Bende kullanıyorum bu araçlardan. Önemli olan araç markası değil, sürücüsü...
  • quote:

Fakir oldukları için mi sevmiyosun yoksa bende kangoo var en kötü ihtimalle seni 20 kere satın alırım.
  • Çünkü; binek araçlarda arka koltuğa 3 kişi zor oturabilirken, Caddy ile 4 kişi rahatlıkla seyahat edebiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9000 rpm

quote:

Fakir oldukları için mi sevmiyosun yoksa bende kangoo var en kötü ihtimalle seni 20 kere satın alırım.

Trafikte diger arabaları küçük görüp her türlü sakat haraketi yaptıkları için sevmiyordur belkide
  • Her türlü sakat hareketi sadece bu araçlarmı yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Dizeli binek araçlara göre ucuz.
    Tavanı yüksek.

Dizeli ucuz , tavanı yüksek bunları bende seviyorum ancak her sene muayene , 2. köprü olayı ve birde en önemli olarak ticariler çabuk dağılıyor gibi heryerinden ses geliyor kısa sürede ya da bana öyle geliyor.
  • Araçlar biraz dengesiz ama ucuza dizel arayanlar beğeniyor. Ben alır mıyım derseniz, hayır.
    Bagaj sevenler ve hafta içi işinde kullananlara iyi oluyor.
  • Yük taşıma ve yükleme hacmi dışında sevilecek bir tarafını göremiyorum.
  • Her yıl muayene

80 km hız sınırı

Her ne kadar dizel olsa da kasaları 1.5 tondan fazla ve yakıt olarak ekonomik değiller.

Güvenlik ekipmanı olayını geçiniz, hiç bir C sınıfından da güvenli olamaz(Çinlileri bilemem.).Bir kere aerodinamiği zayıf bu araçların.

Tüm bunlara rağmen Yeni Connect'i dört gözle bekliyorum.
  •  HAFİF TİCARİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ....

tamam azıcık tipleri farklı olabilir ama hacimleri aynıymış

ha tabi bunun yanında X6 arka tarafı 2 kişi alırken dobloda 4 kişi koltukta 2 kişide bagajda çok rahat gidebilir
    (öğrencilinde arkadaşının doblosu olan insan tarafından yazılmıştır)

• 80km yapan yok zaten. 100 ve üzeri genelde.
  • Bu araclari amacina uygun sekilde kullanan insanlara hic kimsenin lafi olamaz dogal olarak genelleme dogru degil zaten D sinifi dizel bir arac alacak gucu olmayan kalabalik aileler icin cok mantikli tercih bana kalirsa.

ama bu araclari, motorlari guclu diye F-1 pistinde yaris arabasi kullanir gibi kullanan insanlar hem baskalari icin tehlikeli oluyor hem de spor araba sandiklari ticari araclari ile komik duruma dusuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9000 rpm

quote:

Konunun fakirlikle ne alakası var anlamadım. Sende beni sevmeyebilirsin bu çok doğal. Bende yedi ceddini satın alırım desem çokmu hoş olurdu? İnsanların fikirlerine duygularına saygılı olmayı öğrenin bence. Hakaret etmedim sadece sevmiyorum dedim. Sevmediğim yüzlerce şeyden sadece bir tanesi konu ile alakalı oldugu için yazdım o kadar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.