Şimdi Ara

HAFİF TİCARİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu araçlara bizim buralarda ekmek arabası diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende seviyordum ancak arkadaş baskısı ile mecburen SW e döndüm.
    olsun SW lerde güzeller özellikle avant-sport tourer olursa tadından yenmez.
  • Seviyordum, ekmek makinesi aldım mis gibin ekmek yapıyorum evde bir koku var ki
    jean paul haltetmiş, dünyanın en iyi parfümü sıcak ekmek kokusunun
    yanında nal toplar.
    konuyu değiştirem dedim
  • 2013 Cıtroen Berlıngo 1.6HDİ euro 5 115ps yeni nesil motor , cam tavan , 215-55-16r ölçülerinde lastikler , esp, asr hildoer, 4aırbag, deri direksiyon, bluetooth ve bagımsız süspansiyon gibi özelliklerle 43bin tl şuan için.. Bu paraya alınacak sıfır km bu teknolojik donanıma sahip 1.6 dizel bir araç daha varmı ?

HAFİF TİCARİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ....
  • Ufak tefek yükleri taşımak için iyi oluyorlar özellikle tekstil işinde olanlar için ideal araçlar,ufak koli,iplik,makine taşınması vs işleri çok oluyor o işler için büyük master filan almak yerine hafif ticari almak daha pratik ve ekonomik oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine ticari konusu, yine ''sevmiyorum '' gibi gereksiz genellemeler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: 9000 rpm

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

tam tersine bu araçlarıda kullananlarıda sevmiyorum.

Fakir oldukları için mi sevmiyosun yoksa bende kangoo var en kötü ihtimalle seni 20 kere satın alırım.

Trafikte diger arabaları küçük görüp her türlü sakat haraketi yaptıkları için sevmiyordur belkide

Siz taksici dolmuşcu yada şahinci yada e30 cu lara denk gelmediniz sanırım.

• çok rahat araclar kullanan ıcın.yolcu ıcın hele arkada oturanlar ıcı dısına cıkar
    bır de kullanıcı kıtlesı kotu.buyuk cogunlugu mağlum şirket aracı bam güm gıdıyor kural yok.mınıbusculer ıle kapısır bu konuda.
    bır de yerı gelıyor önemlı bır yere gıdıyorsun bır doblo ıle gıtmek ne derece hos olur.her ne kadar sıfır ve temız olsada reklamlarda kı gıbı olmuyor.
    almak ıstesem transporter tarzını tercıh ederım.hatta bır ara dusunmustum...
  • vergi farkı?
  • bu kadar adam beğenip alıyorsa başkasına hayırlı olsun demek düşer bu 1
    bu arabalar bahsedildiği kadar kötü değil bu 2
    bu arabalar en basit binek kadar konfor veremez bu 3
    konfor ile genişliği karıştırmamak gerek bu 4
    konu apaçilik ise bunun markası modeli yoktur bu 5
  • geçen gün orta sınıf benzinli iyi bir araca bindim maşallah yoldaki çatlakları bile hissettiriyordu, bizim Kangoo da öyle birşey yok. çünki üretim platformu Scenic.
    Size 2011 veya 2012 bir kangoo içinde seyahat tavsiye ederim daha sonra bir C sınıfı na binin o zaman ne demek istediğimi anlarsınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.