Şimdi Ara

Hafif Ticarilerin Aile Aracı Olarak Kullanımına İlişkin Görüşleriniz Nelerdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Berlingo ve Vito var ikisinide aile aracı olarak kullanıyoruz.
    varmı itirazı olan ?
    ayrıyetten gel senin aracın ile vito'nun konfor testini yapalım, bakalım hangisi daha konforluymuş.
    ayrıyetten yeni aldıgımız citröen berlingo esp,cam tavan,multimedia radyo sistem,dijital klima,park sensörü,yağmur sensörü,abs vs. uzar gider donanım olarak full bir araç ve ayrıyetten çok az yakıyor.
    tasarımıda güzel.
    ben memnunum mpv araçlarını sevmiyorum şahsen, yine olsa yine ticari alırım.
    ve şunuda söyliyim, mpv fiyatları çok uçuk ve tipsiz araçlar.
    şahsen benim görüşüm öyle.
    ama içimden her zaman demişimdir, sedanları daha çok sevmiyor degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarlBenz -- 11 Nisan 2013; 15:24:30 >
  • Hafif ticari bana uymuyor. Sebebleri,
    1. Ben köyden-kasabadan vb yerlerden yük getirmiyorum
    2. Doğası gereği sert arabalar. Otomobiller kadar rahat değiller. Özellikle arka koltukta, uzun yola gitmek rahat olmuyor.
    3. Duruş bakımından, otomobil daha şık duruyor.

Sonuç;
    Hafif ticari ihtiyaç, beğeni ve ekonomi meselesi
  • Ayriyeten, çok güzel bir konuşma tarzın var, ayriyeten çok hoşuma gitti...
  • tam bana göre konu açılmış. bir süre tartışılmış sonra da 2 ay aolmuş. hortlatan ben olayım. çünkü ben de karar aşamasındayım. 55 bine 2, el yada 80bine sıfır mpv mi alayım yoksa 30 -35 bine 2. el max 55 bine sıfır ticarimi alayım. 55 bin verdikten sonra mpvye yönelirim ama 30-35 binli temiz ticariler varken 2 katı kadarki mpvler ne kadar güzel olursa olsun parama cebimde kalsın mantığı devreye giriyor.
  • İstanbulda yasamiyor olsam hafif ticari alirdim. Kopru ve polis kontrolu cok sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka koltuk sökülüp yerine konforlu koltuk takılamaz mı? günümüzde bir çok modifiye rahatlıkla yapılıyor. herhalde arka koltukta yaptırılabilir.

bence bu araçların en büyük sıkıntısı hız sınırın 90 olması. hayvan gibi güçlü motorları varken, binek araç konforuna da sahipken kamyon gibi şehir içi 50 şehir dışı 90 olması hoş, üstüne de aşırı hız cezasını 300 tl yemek hoş değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.