Şimdi Ara

Hafif ve şık. Bütçe 1500 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an netbook kullanıyorum ama internetten video izlerken oynatma sorunları yaşıyorum. İzlerken demişim izlemeye çalışırken. Yeni bir notebook almaya karar verdim. Alacağım bilgisayardaki özellikler ve bilgisayarın kullanım alanları şunlar;
    -Günlük işlerde kullanacağım. (Office, dizi, internette video ve sörf)
    -Oyun oynamam normalde ama belki sadece Football Manager oynarım. (Football Manager konusunda söz veremiyorum.)
    -RAM 4 veya 8 çok önemli değil, en az 4 olsun ama. :)
    -İşlemci de RAM gibi çok mühim konu değil lakin en azından 2-3 sene idare etmeli. (Günümüz teknoloji hızında nasıl olur bilemedim.)
    -Hard Disk konusunda SSD olursa ne ala olmazsa da SSD'yi biz takacağız. (Takacağız derken bütçe doğrultusunda.)
    -Ekran kartı oyun bilgisayarı olmadığı için ikinci planda kalıyor ama yukarıda da belirttiğim gibi Football Manager'i oynatabilse hiç fena olmaz.
    -Şarj süresi tatmin edici olmalı. Gün içinde şarj ekipmanını yanımda taşımazken 2-3 saat idare edebilmeli. (Bu artık kolay işlerden galiba)
    -Ve en çok dikkat ettiğim olay hafiflik ve boyut. 11-13 inch arası olmalı. Tercihim ve önceliğim 13 inchten yana lakin 11 de işimi görür. Hafiflik önemli zira gün içinde okula falan giderken yanımda taşıma ihtiyacım oluyor.
    -Marka takıntım yok ama öncelik her zaman olduğu gibi Asus, Toshıba, Sony ve Samsungtan yana. (Samsung ATIV Book 9 Lite öneren arkadaş vardı lakin emin olamadım.)
    -Son olarak saydığım özellikler ve bütçe çerçevesinde hepsi birden olur mu bilemem ama bütçe çerçevesinde hangi özellikten niçin taviz vermeliyim gibi tavsiyelerle önerilerinize açığım.

• optik sürücüsü olmayan bu modeli tavsiye ederim

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=G21W81C

hem ince hemde performanslı
  • Klbroglu kullanıcısına yanıt
    hocam temiz bi 2. el macbook air al senelerce kullanırsın. 1500 liraya bulursun forumdaki 2.el kısmına alınık ilanı ver döneceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Kerem

optik sürücüsü olmayan bu modeli tavsiye ederim

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=G21W81C

hem ince hemde performanslı

Bütçe anca 1500 oldu hocam. Aşmak istemiyorum. Cevap için sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

hocam temiz bi 2. el macbook air al senelerce kullanırsın. 1500 liraya bulursun forumdaki 2.el kısmına alınık ilanı ver döneceklerdir

Tavsiye için teşekkürler. Değerlendireceğim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.