Şimdi Ara

Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    https://online.hafizmustafa.com


    Galataport şubesinden aldım, Taksimde de çok şubesi var.


    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki müşteriye ilgi alaka,


    dükkan içi özen, vitrinde ki detaylar en üst seviye.


    İkram daha dükkana girince çikolata ile başladı, tezgahta narlı lokum verildi, baklava da ikram ettiler.


    Gurur duydum böyle bir firmamız olduğu için.


    Baklava kutusu demir.


    Vizit kartı bile kalite.


    Ev baklavası aldım. Çıtırlığı güzel. Ceviz miktarı iyi.


    Tip olarakta çok çeşit baklava üretiyorlar, farklı şeyler dememek için mutlaka bakmanız lazım.


    Kilo 500 TL (26 usd)


    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]


    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Nisan 2023; 17:15:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Cevizli baklavaya göre pahalı Antep'e daha yeni 500 ₺ oldu fıstıklı baklava

  • Hocam şekil şukul yapıp göz boyuyorlar benden söylemesi. O kadar fahiş fiyata ürün satıyor ki yaptığı ikramların hiç bir anlamı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Elbette öyle. O 500 lira içinde teneke kutu , girişteki lokum ikramı , baklava ikramı herşey var... Yoksa cevizin kilosu da belli hamurun kilosu da .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Tereyağı var mı tereyağı? Bu işletmeden sütlü tatlı yenir gelip geçerken, ekstra yol yapmaya da değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek baklavaya benzemiş biraz. şimdi yapılan nişastalı baklavalara gerçek tradisyonel baklava muamelesi yapılıyor... gülüyorum. gerçek baklava sadece undan ve cevizden yapılır. antep vs bunlar modern dünya ile ortaya çıkan hastalıklar. kimse kusura bakmasın o kadar nişasta ve şekerli şeyler bildiğin hastalığa davettir.

  • Cevizli baklavaya da 500 lira verilmez ya

  • Ev tipi cevizli baklava için çok pahalı bir fiyat. Bilemedim. Metal kutununda fiyatı var tabi içeriinde.

  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

    Dediğin doğru aga. Ama gerçek olunca fiyatlar uçuyor.


    Şaka maka kaliteli bir şey istediğin zaman fiyatlar inanılmaz uçuyor.

  • çok pahalı

  • eskiden tatlıları bal ile yaparlarmış.


    eşim bir Türk köyünde doğma büyüme. Onlarda bile hala şerbeti baldan yapıyorlar. kendi çektirdikleri undan baklavayı yapıyorlar, cevizi basıp, şerbet olarak su içinde çözültülmüş ballı karşımı döküyorlar ve sıfır gastrit oluyor.



    normalde ben ilginçti baklava sonrası ekşi ayranı çok severim , ama sonrasında miğdemde acı sıvı birikmesi yapıyor. gerçi bu öncesinde salçalı yemek yediysem de aynı şekilde.


    ama onların yaptığı hakiki Türk baklavasını yediğimde hiç etki etmedi. üstelik etli etli baklava harikaydı.

  • Birçok ünlü baklavacıyı denesem de İmam Çağdaş gibi tereyağı açısından zengin bir baklava yapan görmedim. Eğer şerbetli tatlı seven biri olsaydım Çağdaş'ı önerirdim. Size tavsiyem iyi olmayan baklavalara fazla ödemek yerine arada bir en iyisini yerdimHafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar] 

  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Artık koymuyor hiçbiri tereyağı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 çok derim ama istanbulda maaşlar da çokmuş diyorlar, normal olabilir dükkan kiralarını da hesaba katınca.


    Adanada Tatlıcı Köse var, şubeleri civar illerde de var az da olsa. Tereyağlı baklavası çok iyi, daha iyisini de pek görmedim.


    Cevizli 200 lira fıstıklı 300 lira civarında kilosu. bu pahalısı. mahalledeki pastanede 120 lira fıstıklı baklava, petek pastanesinde de aynıydı sanırım fiyatı ve köse kadar olmasa da onlarınki de güzel.

    tabi şimdi sitesinden baktım ama normalde geçen yıl da 300 lira civarındaydı diye hatırlıyorum. sitesindeki fiyatlar güncel olmayabilir.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Adana'daki en iyi baklavacının adresini aşağı da paylaşıyorum;

    zaten Antep'den geliyor her sabah otobüsle.



    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]seç baklavaları adana şubesi · çınarlı, ziyapaşa blv. no: 94 d:e, 01000 seyhan/adana
    Seç Baklavaları Adana Şubesi · Çınarlı, Ziyapaşa Blv. No: 94 D:E, 01000 Seyhan/Adana
    https://www.google.com/maps/place/Se%C3%A7+Baklavalar%C4%B1+Adana+%C5%9Eubesi/@36.9910647,35.3203715,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x15288f0df83feea3:0x3e7204b3a135f8f1!8m2!3d36.9910604!4d35.3229464!16s%2Fg%2F11hyh01xrr?entry=tts&shorturl=1




  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    bunlar çok pahalı oluyordu eskiden. kösede 100-130 lirayken bunlar 200 küsüre satıyordu. iki katı edecek bir tadı da yoktu, denedim beğenmedim şahsen. Kösenin tereyağlı baklavası daha güzel bence.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    yalnız bu seç sadece tek bir yerde; eski atilla altıkat'ın orada var. diğer dandik seçlerle karıştırma, onlar bundan farklı sadece isimleri benzer.

  • Arkadaşlar merhaba,

    Hafız Mustafa’dan çikolatakı krokanlı pasta aldım

    Özsüt yıllar içinde aşağı seyir ettiği için farklı yerler denemek istedim.

    Epey büyük bir dilim, 2 kişi paylaşabilirsiniz.

    195 TL

    Fiyat performans olarak BAYILDIM

    Tabi özsüt’ün İLK ZAMAN Kİ ürettiği çikolata krokanın yanına yaklaşamaz ama artık özsüt’te ilk zaman ki çikolata krokan yok :(

    Eylül 2024

    Dolar 34.10


    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]


    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ogameci kullanıcısına yanıt

    Özsüttün o eski halindeki kalite cidden artık kalmamış. İşin garibi fiyatlar artıyor fakat kalite parasını vemenize rağmen 3-4 sene önceki gibi değil. İyice vasat - çöp bir noktaya gidiyoruz.

  • Hafız’dan

    Baklavalı pasta aldım

    İçinde damağı ferahlatmak için portakal kabukları koymuşlar

    Ben çok beğendim, ağır olmasını beklerdim ama çok iyi.


    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
    Hafız Mustafa 1864 Baklava [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.