Şimdi Ara

Hafıza Kartı Sorunu (Format Error)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Gece Çektiğim Resimleri PC'ye Atmak İçin Hafıza Kartını Laptop'un Yuvasına Taktım Karşıma Resimdeki Gibi Pencere Çıktı :

Bende Başlat Dedim ve Dedikten Sonra PC'ye Taktığımda Bütün Resimlerim Kayıptı.Makinaya Taktığımda ise 'Format Error' Diyor ve Hafıza Kartını Boş Gösteriyor.Memory Stick Olarak Görünen Hafıza Kartı PC'de Herhangi Bir Aygıt Olarak Okuyor.Hafıza Kartının Özelliklerine Bakınca Hafıza Gözüküyor Fakat Ulaşamıyorum.

Bu Konuda Yardımlarını Bekliyorum.Resimler Silinmeden İş Halolursa Çok Makbule Geçer :)
    Şimdiden Teşekkür Ediyorum

Donanım :
    Sony DSC-T50
    Sony MemoryStick Pro Duo 4 GB Hafıza Kartı

Lazım Olabilir Belki...

Tekrardan Teşekkür Ederim...

• Yardımcı Olacak Arkadaş Yok Mu?
  • Arkadaşım benzer bir sorunu bende bir SD Card ile yaşıyorum. Foruma da bu sorun için bakıyordum senin mesajı gördüm. Benimki biraz daha ciddi, çünkü makine kartı hiç okumuyor, yani bir sürücü olarak bile göstermiyor.
    Senin sorunun için sanıyorum F-Recovery , CardRecovery gibi programlar işe yarıyabilir. Benimkinde bu programlar hiç birşey bulamadı (zaten okuyamıyorlar). Ama seninkinde bilgisayar en azından kartı görüyor, işine yarıyabilir.
    Ha bu arada ekleyeyim benim sorun aynen seninki gibi başladı, ilk etapta XP yüklü makinede görmedi, sonra Vista yükli bir laptop a taktım ve seninle aynı görüntü belirdi, bir daha o görüntüyü de alamadım.
  • CardRecovery İşime Baya Yaradı Sağolasın :)
    Resimleri Geriye Getirmeye Başardım Ama Gene Aynu Hatayı Verecek Sanırım Öyle Olursada Biçimlendirip Format Atarım...

Çok Çok Sağol...
  • Sevindim işinize yaradığına, ben hala uğraşıyorum bir sonuç alamadım. Resimleri kurtardıysanız kartı daha az önemli işlerde kullanın derim, program vs tekrar bulunur ama bazı resimler asla bir daha çekilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.