Şimdi Ara

Hafıza Kartları Class Farkı Video Kalitesine Etki Eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende benq gh600 fotoğraf makinesi var class 4 8 gb hafıza kartı takılı ama hd videolar için minimum class 6 takılmalı diyor acaba video kalitesine etki edermi bu durum

• evet fark eder. d-slr makineer için class 10 lazım.
    650d class 10 olmadan kek kesik video çekiyor.
  • yani hafıza kartı class yükseldikçe video kalitesidemi yükseliyor mesele bende benq gh600 aldım dün ama class 4 kart taktığım içinmi bilmiyom vga kamerayla çeklmiş gibi duruyor görüntüler fotoğraflar çok iyi ama video çok kötü benim bildiğim class farkı kaliteye değilde kesintisiz donmadan çekmeye yarıyor benim videolarda donma filan olmuyor kalitesi düşük
  • Fotograf makinesi degilde cep telefonum icin bakarken arastirmistim. Tam olarak emin olamasam da cozunulurluge degil ama fps'ye olumlu etkisi oluyor diyorlardi diye hatirliyorum. Yani daha kesintisiz, akici bir goruntu oluyor. Fotograf makineniz full hd 1080p kayit yapmiyorsa class4te yeter gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video kalitesine gram katkısı yada eksikliği yoktur şöyle düşünün.

Sizde 100 tl var bir kişi 10 ar ar sayıyor biri 4 er er hangisi daha hızlı bitirir saymayı :) Makinenin önbelleğinden fazla veri oluşursa video çekimini keser direk olarak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.