Şimdi Ara

Haftalık ders çalışma programı nasıl hazırlanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum çok boş vaktim var program hazırlamasını beceremiyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    Ve bu durum da ise konuları felan bölme felan diyorlar ama hiç anlayamadım sözelciyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

• hocam oturuyorsun masanın başına diyorsun ki ben bu hafta tarihte şu konuyu, coğrafyadan bunu bitireceğim. Sonra başlıyorsun ders çalışmaya ve hafta sonuna kadar bu konuları bitiriyorsun.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsunda ben günde 3 derse çalışıcağım diyelim örneğin tarihte ve türkçe de yapmak istiyorum ama Türkçe ye geçiş yapıcağım Tarihten ama nasıl yapıcağım onu nasıl ayarlamam gerek bilemiyorum peki sence ne yapmalıyım bu durumda ?
  • Bununla ilgili bir konu vardı

https://forum.donanimhaber.com/program-hazirlama-ve-konu-eksigi-belirleme--135131753#135172647

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurtdereli -- 23 Ekim 2018; 18:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam siz eşit agirlik miydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sözelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Hocam siz eşit agirlik miydiniz?
    Yok canım allah korusun

@Sözelci34 hocam işte oturur konuyu bitirirsin mesela veya belli bir aşama kaydedersin sorunu çözersin sonra türkçe çalışırsın. ben böyle yapıyorum en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam konuları vs ayarlamak zor yaaa ne yapıcağım bilmiyorum snir krizi geçiriyorum resmeeen.
  • Ben hangi gün ne çalışacağımı hazırloyorum sonra o gün çalışacağım derslerden ilerleyebildiğim kadar ilerliyorum. Konuları ayarlamakta zorlanıyosan sende öyle yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.