Şimdi Ara

Haftasonu aktivasyon mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokağımdaki altyapı fiber olduğu için Türknet hizmet veremiyormuş. Telefonda onay alıp aboneliği iptal ettiler. Taahhütsüz tek bir servis sağlayıcı var, ondan da servis alamıyorum. Sanırım başka eve taşınıcam.

Perşembe sabahı Telekom gelip telefonu bağladı ve numara tahsis edildi. Henüz internet için kullanıcı adı-şifre gelmedi. Sanırım Telekom henüz port tahsis etmedi. Haftasonu gerçekleşme olasılığı var mı yoksa diğer haftaya mı kalır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 15 Ağustos 2016; 19:28:23 >

• perşembe günü başvurmuştum.
    cuma günü telekom geldi hattı bağladı ardından telefon sinyali geldi.
    cumartesi sabahıda internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

perşembe günü başvurmuştum.

Hocam 4 ünde evrak gönderdim 5 inde ulaştı.6 sında evraklar ulaştı diye mesaj geldi. 9 unda telekomdan gelip kabloyu belirlediler.Bundan sonrası için elektirikçi çagırmamızı söylediler.Bizim daireye gelen kabloyla baglanması gerekiyormuş.Çagırdım baglattım.50 kağıtta para verdim ne adsl ne telefon yoktu.Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı oluşturdu.Cuma günü tekrar çağırdık elektirikçiyi ankastredeki kabloyu değiştirdi.Yanında telefon getirdi onu bağladık sinyal geldi arama yapabildik
    Ama adsl sinyali yine yok.Adsl sinyali göndermedilermi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 13 Ağustos 2016; 14:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrashZinger kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu açmaları kolay oluyor zaten. Hele bina içi kabloda sorun yoksa direk açılıyor.

Fakat internet için sanırım bir port tahsis edip ona bağlantı yapmaları gerekiyor. Teknik kısmını bilmediğim için sallamış olmayayım ama ADSL ilk çıktığından beri bölgedeki Telekom binasından bir bağlantı yapıldığını biliyorum. Anladığım kadarıyla Telekom diğer sağlayıcılara zorluk çıkarıyor.

Bir an önce açılsa keşke. İnternet paketim bitti 2 haftada.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashZinger

quote:

Hocam 4 ünde evrak gönderdim 5 inde ulaştı.6 sında evraklar ulaştı diye mesaj geldi. 9 unda telekomdan gelip kabloyu belirlediler.Bundan sonrası için elektirikçi çagırmamızı söylediler.Bizim daireye gelen kabloyla baglanması gerekiyormuş.Çagırdım baglattım.50 kağıtta para verdim ne adsl ne telefon yoktu.Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı oluşturdu.Bugün tekrar çağırdık elektirikçiyi ankastredeki kabloyu değiştirdi.Yanında telefon getirdi onu bağladık sinyal geldi arama yapabildik
    Ama adsl sinyali yine yok.Adsl sinyali göndermedilermi sizce?

Normalde kablo varsa bağlamaları gerekiyor. Başka iss den hizmet alıyorsanız, sıkıntılı bir süreç.

• 27 Temmuz çarşamba günü Doping İnternet'e telefonla arayarak başvuru yaptım.
    28 Temmuz perşembe günü kurye sözleşme getirdi, imzaladım.
    30 Temmuz cumartesi günü Türk Telekom'dan geldiler, port bağlantısını yaptılar.
    30 Temmuz cumartesi günü Doping İnternet SMS yoluyla kullanıcı adı ve şifremi yolladı. İnterneti kullanmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

27 Temmuz çarşamba günü Doping İnternet'e telefonla arayarak başvuru yaptım.
    30 Temmuz cumartesi günü Doping İnternet SMS yoluyla kullanıcı adı ve şifremi yolladı. İnterneti kullanmaya başladım.

Vay arkadaş türknet seçmekle hatamı ettik, hocam yaptılar bağlantılar tamam.Türktelekom geldi ankastredeki krone baglantıyı yaptı bizim eve giden kabloyada elektirikçi baglantıyı yaptı. 30 temmuzdan beri net baglatmaya çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Vay arkadaş türknet seçmekle hatamı ettik, hocam yaptılar bağlantılar tamam.Türktelekom geldi ankastredeki krone baglantıyı yaptı bizim eve giden kabloyada elektirikçi baglantıyı yaptı. 30 temmuzdan beri net baglatmaya çalışıyorum.

Bu ülkenin derhal Türk Telekom'dan kurtulması lazım. Turkcell Superonline, Türk Telekom'u şikayet etti sırf bu yüzden. İnternet altyapısı Türk Telekom'un olduğu için, diğer İSS'lerin işlerini yavaş yürütüyor. Benim işim 3-4 günde halloldu, fakat bu işlemler 30 dakikada yapılabilecek şeyler.

Mart 2007'de ofise giderek TTNET'e başvurdum, sözleşmeyi imzaladım, eve gittiğimde internet ışığı yanıyordu modemde. Bu işler bu kadar basit aslında. Aradan neredeyse 10 yıl geçti, bu işlemlerin çok daha hızlı olması gerekir. Maalesef işi yokuşa sürüyor Türk Telekom.

OAŞ yeni umudumuz. Umarım bir an evvel fiber altyapıyı ülke geneline yayarlar.

• quote:

quote:

quote:

Bu ülkenin derhal Türk Telekom'dan kurtulması lazım. Turkcell Superonline, Türk Telekom'u şikayet etti sırf bu yüzden. İnternet altyapısı Türk Telekom'un olduğu için, diğer İSS'lerin işlerini yavaş yürütüyor. Benim işim 3-4 günde halloldu, fakat bu işlemler 30 dakikada yapılabilecek şeyler.

Mart 2007'de ofise giderek TTNET'e başvurdum, sözleşmeyi imzaladım, eve gittiğimde internet ışığı yanıyordu modemde. Bu işler bu kadar basit aslında. Aradan neredeyse 10 yıl geçti, bu işlemlerin çok daha hızlı olması gerekir. Maalesef işi yokuşa sürüyor Türk Telekom.

OAŞ yeni umudumuz. Umarım bir an evvel fiber altyapıyı ülke geneline yayarlar.

Hocam müşteri hizmetlerini aradım 20 dk görüştüm.Elektirikçi çagırdıgımı söyledim baglantıları yaptıgını söyledim.Telefon sinyali bu elektirikçi geldikten sonra aktif olduğunu söyledim.Ordaki bayan turknet ekibi olarak anlamış adsl sinyaliniz aktif edilmemiş dedi.Sonra bekleticem dedi teknik ekip geldikten sonra probleminiz çözülmüşmüydü dedi.Bende teknik ekip yok kendi imkanlarınla elektirikçi getirerek işlem yaptığımı söyleyince.Burda herşey aktif gözüküyor sizi teknik ekibe bağlıcam dedi.

Hocam sana ADSL şifre mesajı, e-mail şifresi mesajından ne kadar sonra geldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Hocam sana ADSL şifre mesajı, e-mail şifresi mesajından ne kadar sonra geldi?

Hocam 15.02 de türknet eposta için kullanıcı adı şifre.16:41 adsl erişiminiz hazır mesajı 17:02 de modem kurulumu için kullanıcı adı şifre ama adsl sinyali yok hala :( Salı günü geldi hocam bu bilgiler saat 11:30 ta türktelekom gelip ankastreye baglantı yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 13 Ağustos 2016; 14:54:13 >
  • Az önce internet neden açılmadı diye sormak için aradım, sistemde bir not göründüğünü söylediler. "Bölgedeki altyapı fiber olduğu için abonelik ücretsiz olarak iptal edilsin"

Kayıt alırken adrese bakıp kontrol ettiler. VDSL altyapısı var diyerek abonelik başlattılar. Şimdi fiber altyapısı var diyorlar. Yuh arkadaş boşu boşuna mı bekledim ben şimdi?

• quote:

Az önce internet neden açılmadı diye sormak için aradım, sistemde bir not göründüğünü söylediler. "Bölgedeki altyapı fiber olduğu için abonelik ücretsiz olarak iptal edilsin"

Kayıt alırken adrese bakıp kontrol ettiler. VDSL altyapısı var diyerek abonelik başlattılar. Şimdi fiber altyapısı var diyorlar. Yuh arkadaş boşu boşuna mı bekledim ben şimdi?

Sizin durum sarpa sarıcak gibi,bence vdsl baglıyorlarsa kabul edin.Fiber baglanması kolay bir işlem degil... Çok bekleyebilirsiniz.

Problem orda zaten. Sadece Fiber altyapısı varmış. Türknet bu altyapı üzerinden hizmet veremiyormuş.

Abonelik kaydı alırken bu durumdan hiç bahsetmediler. Türknet sitesinde fiber bağlantıdan bahsediyor ama telefonda hizmet vermiyoruz diyorlar.
  • quote:

Problem orda zaten. Sadece Fiber altyapısı varmış. Türknet bu altyapı üzerinden hizmet veremiyormuş.

Abonelik kaydı alırken bu durumdan hiç bahsetmediler. Türknet sitesinde fiber bağlantıdan bahsediyor ama telefonda hizmet vermiyoruz diyorlar.

Boşver hocam çok sancılı bir süreci var türknetin 30 temmuzda başvurdum evrakları 4 agustosta gönderdim.9 unda türktelekomdan geldiler bagladılar.Hala bekliyorum daha 10 gün beklicem gibime geliyor.vodafone baglat fiberi olanlara iyi hizmet veriyormuş.Kapına kadar gelip baglantının saglandığından emib olup öyle gidiyormuş.

• Forumda TurkNet aktivasyonu için 1.5 aydan fazla bekleyen var. Hiç bulasmamak lazim.

• Hepinizin ağzına aynı laf. Bulaşma diyorsunuz da en azından 24 ay taahhüt alıp hasbelkader iptal etmeniz gerekince eşek şeyi kadar fatura göndermiyorlar. Evli, 2 çocuklu, ev sahibi olmuş adam değilim ben. Yarın öbür gün başka ile taşınırım, yurtdışına çıkarım vs. 24 ay sonrasını planlayacak durumda değilim.

Şirketler milleti kucağında hoplatıyor, devlet anca vergi topluyor. Etliye sütlüye karıştığı yok.

• quote:

Hocam oldukça hızlı olmuş maşallah. Pazartesi bende sözleşmeyi kargolayacağım, acaba siz hangi kargo firmasını kullandınız bu kadar hızlı ulaştı evraklar?

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Herkesin tercihleri farklıdır tabiki.Burda en yararlı şeyler tavsiye edilir.Sonuçta o firmada da bağlantı sorunu var.1 1 buçuk ay beklerim onun sonucunda telekomun keyfi gelir işlemleri halleder diyorsanız sizin tercihiniz.Haa hiç sorun yaşamayan bağlantısı hemen yapılan üyelerde var ama tabiki hepimizin ağzında aynı laf olacak çünkü zorluk çıkardıkları bi gerçek.Yoksa kimse kimsenin yaşam koşullarını adres değiştirip değiştirmiyceğini bilemez.Genel tavsiye yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Hocam oldukça hızlı olmuş maşallah. Pazartesi bende sözleşmeyi kargolayacağım, acaba siz hangi kargo firmasını kullandınız bu kadar hızlı ulaştı evraklar?

bayi kanalı ile başvurmuştum.

bence yurtiçi kargo hariç diğerleriyle yollayın, yurtiçi evrak göndermede almada tam bir facia
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.