Şimdi Ara

Haftaya Kayseri maçı deplasmanda :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi bu maç ayağı yere basmayanlar için "kesin alırız" şeklinde olucaktır.Ben söyliyim yine topa sahip oluruz %60 %65 civarında fakat hücüm zenginliği açısından yine herhangi bir profesyonel, taktiksel hücüm organizasyonları göremicez. 50 milyon euroluk orta sahan var. Kadron bu ligin çok üzerinde fakat güzel oyun yok. İnşallah ben yanılırım 5.6 haftada takım toparlanır da güzel oyun izleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birader virüs gibi dadandın foruma. bi yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

birader virüs gibi dadandın foruma. bi yeter.
    Dostum gerçekleri yazıyorum(benim fikrine göre olan gerçekleri) benim düşüncelerim bbu şekilde

• Bu Maçta belli olmaz milli takım arasından sonra toparlanırız
    Tek rakibimiz kendimiz caimiada futbolcularda doymuştuk var üst üstüne şampiyonluğun Zorluğu da bundan kaynaklanıyor ama Şampiyonlukta rakibimiz Yok ,bence yine şampiyon oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 27 Ağustos 2019; 18:44:55 >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Güldürdün kardeş, nereye yine şampiyon oluyorsun? Rakibi yokmuş. Fenerbahçe bomba gibi geliyor. Sizin fena hâlde totonuz kalkmış ama inecek. Ş. Liginde de rezil olacaksınız zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyiki 2 mac kazandilar bunlarda, trabzon ruyadan uyandıracak bu hafta cok uzamaz muhabbetleri :)

Öyle 4 as oyuncusu olmayan basaksehire benzemez bu haftaki mac..Fb 1-4 Ts diyorum skora rahat yenerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

İyiki 2 mac kazandilar bunlarda, trabzon ruyadan uyandıracak bu hafta cok uzamaz muhabbetleri :)

Öyle 4 as oyuncusu olmayan basaksehire benzemez bu haftaki mac..Fb 1-4 Ts diyorum skora rahat yenerler.
    Asla Fblilerle tartışmaya girme. O 3 yıldızlı sen 4.o sana biaat edicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miskin_yek kullanıcısına yanıt
    TS çok mu güzel oynuyorda bize 4 atacak hemde kendi evimizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Güldürdün kardeş, nereye yine şampiyon oluyorsun? Rakibi yokmuş. Fenerbahçe bomba gibi geliyor. Sizin fena hâlde totonuz kalkmış ama inecek. Ş. Liginde de rezil olacaksınız zaten.
    İddiaya girelim gel
    Çöplerle dolu kadronuz var hani Anadolu takımları çıkar bazen 3 maç üst üste Kazanırlar o misal siz de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 27 Ağustos 2019; 20:59:37 >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Girsek ne olacak, seneye yok olacaksın, sözünde durmayacaksın.

• quote:

Girsek ne olacak, seneye yok olacaksın, sözünde durmayacaksın.
    Beni başkalarıyla karıştırma dostum .zaten çok eminsen kaybedecek birşeyin yok hem rezil etmiş olursun beni banlamazsam kendimi .
    Süreyi sen belirle ama en aşağı 1 yıl.

benim kaybedecek birşeyim yok.çünkü kazanacam

• Bu sene ts alır götürür demedi demeyin meydan boş şuan.

• quote:

İyiki 2 mac kazandilar bunlarda, trabzon ruyadan uyandıracak bu hafta cok uzamaz muhabbetleri :)

Ahahahah ulan azicik futbol takip etsen fenerbahçnin derbi serilerini bilirsin yenilmemiz imkansiz trabzona beraberlik falan deseydin bari

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Zaman ksııtlı görecez işte kim takip ediyor kim etmiyor.
  • quote:

Zaman ksııtlı görecez işte kim takip ediyor kim etmiyor.
    Ya hocam en kotu senemiz olan geçen seneki fb trabzon maçini izleyin öyle konuşalim büyü var kadikoyke :))))

• quote:

Biz basaksehir macina tam kadromu ciktik zannediyorsun sol bek dirar, sag bek ozan, stoper jailson, orta saha tolga cigerci kadrosuyla basaki yendik siz tam kadroyla kendi sahanizda konyayi yenemediniz bu kafayla devam edin 13-14 sezonu gibi arkamiza bakmadan ilerleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 28 Ağustos 2019; 0:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Beni başkalarıyla karıştırma dostum .zaten çok eminsen kaybedecek birşeyin yok hem rezil etmiş olursun beni banlamazsam kendimi .
    Süreyi sen belirle ama en aşağı 1 yıl.

benim kaybedecek birşeyim yok.çünkü kazanacam

Alıntıları Göster
    Çok araya girmiş gibi oldum mazur görün fakat Galatasaray şampiyon olursa bir sonraki sezon başlangıcına kadar banlasınlar spor forumundan. ŞL grubundan çıkarlarsa 2 katı süre banlasınlar. Hadi gorelim bakalım

• quote:

FENERBAHÇE BOMBA GİBİ GELİYOR

haftaya trabzondan kendi evinizde 4 yiyinde aklınız başınıza gelsin bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 30 Ağustos 2019; 19:47:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.