Şimdi Ara

Haftsonu Adliyeye Nasıl Dilekçe Verebilirim Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 15 temmuz günü idari para cezasına çaptırıldım. 15 gün içerisinde itiraz etme hakkım vardı bugün edecektim ancak edemedim. Yarın sürem doluyor yarın etmem lazım en geç fakat yarın da cumartesi. Adliyeye cumartesi dilekçe verebilir miyiz? Yolu var mıdır acaba. Sulh ceza hakimliğine vereceğim dilekçeyi.

• yardım lütfen
  • Scott Mary kullanıcısına yanıt
    hocam son gün haftasonuna denk gelir ise ilk iş gününe uzuyor. yani cumartesi son gün ise pazartesi mesai bitimine kadar vaktiniz olur. lakin 2 hafta-15 gün ayrımını iyi yapmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam son gün haftasonuna denk gelir ise ilk iş gününe uzuyor. yani cumartesi son gün ise pazartesi mesai bitimine kadar vaktiniz olur. lakin 2 hafta-15 gün ayrımını iyi yapmak lazım.

15 temmuz günü yemiştim cezayı. yani 30 temmuz son gün oluyordu. 30 temmuzda cumartesiye geldiği için böyle bir problem oldu. pazartesiye uzar mı diyorsunuz?
    sürenin son günü resmi tatil gününe denk gelirse süre takip eden ilk iş gününe uzar. yani haftasonuna denk geldiği için pazartesi son gündür.

• quote:

sürenin son günü resmi tatil gününe denk gelirse süre takip eden ilk iş gününe uzar. yani haftasonuna denk geldiği için pazartesi son gündür.

Teşekkür ederim sevindirici haber :) Bir daha hiçbir şekilde son güne bırakmayacağım
    hocam ne mutlu hatalardan ders çıkarabilenlere. işiniz rast gelsin Allah yardımcınız olsun. iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam ne mutlu hatalardan ders çıkarabilenlere. işiniz rast gelsin Allah yardımcınız olsun. iyi forumlar.

Çok teşekkür ederim iyi geceler :)
  • Hocam kuzenim adliyede katip bayramda nobetciydi birisi geldi kocasini uzaklastirmak icin dilekce verdi biriside cezaevinde ki yakınını ziyaret edebilmek icin dilekce verdi.

Her adliyede boyleyse yarin verebilirsiniz diye tahmin ediyorum kuzenimle bazen gidiyorum adliyede yardima ona gelenleri hic cevirmedi bugun cumartesi veya pazar islem yapamayiz diye bilmiyorum belki kuzenimin iyi niyetinden mi cevirmiyor yoksa nobetci oldugu icin islem yapmak zorunda midir orasi hakkinda bir bilgim yok.

Yarin musait olursaniz bi adliyeye ugrayin derim yine de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.