Şimdi Ara

Hagen Vision Plastik Kuş Banyoluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yukarıdaki ürünü aramadığım yer kalmadı nerdeyse bu banyoluğu nerede bulabilirim, yada elinde olupta satmak isteyen olursa talibim :) yardımlarınızı bekliyorum.

• Yukarı!
  • ben de arıyordum ve buldum :)

http://www.alopet.net/index.php?do=catalog/order

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 12 Mayıs 2014; 19:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ben de arıyordum ve buldum :)

http://www.alopet.net/index.php?do=catalog/order

selam kafesınıze taktıkdan sonra bır fotograf atabılme sansınız varmı acaba nasıl durdugunu merak edıyorumda kafesınız hangı model
  • rascoln33 kullanıcısına yanıt
    benimki s01 olan versiyonu..
    tek muhabbet için almıştım..
    daha sipariş vermedim verince öeker yollarım hocam...
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim benimkide hagen m01 modelide nasıl olucagına bakıp alıcakdım alırsanız atın lutfen
  • Petburada.com da 9 tl civarıydı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykunn

Petburada.com da 9 tl civarıydı :)

stokda yokkı :)
  • ürün bazı sitelerde var ama 10 liralık ürüne 9 lira veya 11 lira kargo isteyen insafsızlar var..
    denk gelirsem alıcam biyerden....kargo ile netten getirtme işi tepemi attırıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ürün bazı sitelerde var ama 10 liralık ürüne 9 lira veya 11 lira kargo isteyen insafsızlar var..
    denk gelirsem alıcam biyerden....kargo ile netten getirtme işi tepemi attırıyor..

ben çok aradım bulamadım hangi siteler bunlar bende stokda olan siteleri aradım siteyi güncelleyemediklerini ve ellerinde olmadıklarını sölediler
  • Ürün şu an elimde ve çok hoş...
    bi çok firmadan araştırdığım halde bulamadığım ürünü (kafaya takmıştım almalıydım) kafesi satın aldığım gittigidiyordaki satıcıdan buldum....
    elinde sanırım 6 tane daha varmış düşünenler kaçırmasın çünkü aylardır hagen vision ürünleriyle ilgili gümrük problemi yaşıyormuş firmalar....

satıcı : atakanpet
    ürün id: 120062821

kargosu +5 lira olarak geliyor...
    tek kargoda olsun diye ekstra suluk yem ve kumlu tünekte aldım..ayrıca GG nin kkr kampanyaları da var düşeş oldu herşey :)

kaçırmayın arayanlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.