Şimdi Ara

Hakan Günday ve Eserleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son zamanlarda Hakan Günday okuyorum. Bugun itibariyle Kinyas ve Kayra ile basladim . Daha onceden pic ve az okudum . Guzeldi . Sizin gorusleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde Azil var daha başlamadım gerçi. Beğenirsem Az , Kinyas ve Kayra yı da edineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGnyz16

Arkadaslar son zamanlarda Hakan Günday okuyorum. Bugun itibariyle Kinyas ve Kayra ile basladim . Daha onceden pic ve az okudum . Guzeldi . Sizin gorusleriniz nelerdir ?

Az'ı okumuştum, gerçekten çok güzeldi. Diğer kitaplarını bi türlü malum yerlerde bulamıyorum. Elime para geçtiginde hemen kinyas ve kayra, piç kitaplarını alıp okumak istiyorum. Ayrıca piç kitabı sinemaya uyarnalıyor. Yakında filmide çıkar.
  • Kinyas ve Kayra'yı okudum,hayran kaldım.Farklı yazarlardan birer kitap okuma adetim var.O yüzden henüz ikinci bir kitabını okumadım ama çok beğendiğim için birgün başka bir kitabını da okuyacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Kinyas ve Kayra'yı okudum,hayran kaldım.Farklı yazarlardan birer kitap okuma adetim var.O yüzden henüz ikinci bir kitabını okumadım ama çok beğendiğim için birgün başka bir kitabını da okuyacam.

Tavsiye ederim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kinyas ve kayra ile az kitabini okudum. Kinyas ve kayra gercekten muhtesemdi. Acikcasi az'i o kadat begenemedim ama hakan gunday okunmasi gereken bi yazar diye dusunuorum. En azindan kinyas ve kayra mutlaka okunmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinyas ve Kayra yı okuduktan sonra Hakan Günday favori yazarlarım arasına girdi.
    Zargana, Piç, Malafa, Azil kitaplarını da okudum ama çok beğendiğimi söyleyemem.
    Sırada Ziyan ve Az var, bakalım onlar nasıl.
  • Kinyas ve Kayra yı okudum diğer kitaplarıda aklımda fakat Kinyas ve Kayra kadar başarılı olan kitapları hangisi?İlk onları edinmeye çalışayım
  • Kinyas ve Kayra'yı şu an bende okuyorum.. şefin tavsiyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.