biri bana özel mesaj olarak discorddan hakaret etti ana avrat küfür etti,bir yayıncının discord kanalındanda küfür etti kendisi ve kendisine öyle kışkırtılıcak bir şey yazmadım sırf cevap yazdım diye ana avrat küfür yedim selamını aldım diyede kişi benden nefret ediyor savcılığa gitsem kanıt olarak yazışmayı ve discordda küfür edilirken çekililen bir ekran kaydını göstersem herhangi bir ücret talep edilir mi benden şikayet ederken ? ücret talep edilmez ise ben bu kişiyi savcılığa vermek istiyorum kendisinle sesli sohbette bile bulunmuşluğum bile yok bu tarz dava açan birileri var ise cevaplarlarsa sevinirim kişi rahatsız vermeye başladı yanına kalsın istemiyorum durduk yere bu küfürü yemem can sıkıcı
Uğraşmazlar hocam. Boşuna uğraşma. Sen de söv geç.
Letgoda ilanıma mesaj atan biri vardı, ilan ile ilgili bir şey sordu, bilgim yok dedim, teknik servisi arayıp öğrenebilirsin dedim, seri numarasını vereyim sor, en iyi onlar bilir. 2-3 saat sonra tekrar letgo ya girdim bir de ne göreyim. Adam 3 paragraf sövmüş. Ben 20 yıllık bilgisayarcıyım böyle saçma cevap görmedim deyip ana avrat dümdüz saydırmış, üstüne engellemiş. Ne yapayım ben şimdi, letgo ya şikayet ettim, arada şizofrenler geliyor
İnternete ilk girisin mi birader, sal gitsin.
Yirikalische
kullanıcısına yanıt
ilk girişim falan değil bu insanı rahat bırakmak istemiyorum sadece bir işe yarayacaksa şikayet edicektim kendisini
quote:
Orijinalden alıntı: erkaninn59
ilk girişim falan değil bu insanı rahat bırakmak istemiyorum sadece bir işe yarayacaksa şikayet edicektim kendisini
Iste ben de diyorum ki bunun gibi binlerce insanla ugrasacaksin hayatinda, ugrasmaya bile degmez, anca kendini yoruyorsun, yipratiyorsun.
binlercesinle değilde özel olarak bununla ilgilenmek istiyorum kendisine bir şey yapmadan bu hareketi bana yaptı çünkü neyse uğraşmaya gerek yok o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme