Şimdi Ara

Hakem Ali Palabıyık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayrıca şimdi farkettim Başakşehir maçına emre'nin azarlayıp bir dövmediği kalan Yaşar Kemal Uğurlu tekrar atanmış yazıklar olsun be oyunlara bak tetikçiler mevzilenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yves Didier Drogba -- 4 Mayıs 2018; 12:49:53 >

• Rakip okan buruk 10 tane ali palabıyık yönetse maçı gs 3 puanı aldı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Rakip okan buruk 10 tane ali palabıyık yönetse maçı gs 3 puanı aldı bile
    He aynen kupada bizi eliyen de başka biriydi zaten korkma fenerde olan o yatmalar bizde olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Rakip okan buruk 10 tane ali palabıyık yönetse maçı gs 3 puanı aldı bile
    Alanyada Osmanliyi yenerse, balli kaymak.

Akhisar gs ve Alanya Osmanli ayni saatte oynamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 3 Mayıs 2018; 22:45:51 >
  • Her yerde aynı şeyi yazıp durma birader. Biz otorite değiliz, yetkimiz yok. Boşa yazma. ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşide bu hakeme Ali Tinerbıyık yazmışlar
    Hakemin maça ciddi bir etkisi olacağını sanmıyorum bu ligde her şey ahbap-çavuş ilişkisiyle yürüyor.
  • Türkiye'nin en iyi hakemi. GS maçlarına hep iyi hakemler geliyor, bizimkilere kıytırık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hakem İhsan Doğramacı mı?
    12 yıl önce açıldı
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Her yerde aynı şeyi yazıp durma birader. Biz otorite değiliz, yetkimiz yok. Boşa yazma. ..
    Ne diyorsun la degişik sadece buraya yazıyorum ilk kez

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Türkiye'nin en iyi hakemi. GS maçlarına hep iyi hakemler geliyor, bizimkilere kıytırık
    Türkiye'nin en iyi hakemi mi puahahahah

• Forumun klasik en boş saçma konularından birisi, hakemlerin hepsine bir kulp bulunur sonra ağlama duvarı...Yahu biz oyunumuza bakalım, oynanmamış maçın hakem ağlamasını yapmak bizim takıma yakışmıyor. Buraya hangi hakem yazılsa aynı saçmalıklar konuşulacak zaten...Birde hakem iyi yönetirse kimse ben yanıldım demiyor, o sebeple kuru gürültü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Forumun klasik en boş saçma konularından birisi, hakemlerin hepsine bir kulp bulunur sonra ağlama duvarı...Yahu biz oyunumuza bakalım, oynanmamış maçın hakem ağlamasını yapmak bizim takıma yakışmıyor. Buraya hangi hakem yazılsa aynı saçmalıklar konuşulacak zaten...Birde hakem iyi yönetirse kimse ben yanıldım demiyor, o sebeple kuru gürültü...
    Bu sene 2 maçımızı yönetti ikisi de yenilgi bu maçlarda taktir haklarının tümünü rakip lehine kullandı tüm bunlar bir yanda dururken nasıl oyuna bakacaksın iş işten geçince gelip burada daha fazla sen ağlarsın . Tepkini koyacaksın ki bir şekilde farkındalık yaratacaksın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Bu sene 2 maçımızı yönetti ikisi de yenilgi bu maçlarda taktir haklarının tümünü rakip lehine kullandı tüm bunlar bir yanda dururken nasıl oyuna bakacaksın iş işten geçince gelip burada daha fazla sen ağlarsın . Tepkini koyacaksın ki bir şekilde farkındalık yaratacaksın .

Alıntıları Göster
    Ne kadar saçma düşünce varsa kafanızda topluyorsunuz, niye ağlayayım ya ? Takımın canı sağolsun der seneye bakarım. Burada ağlama mevzusunu siz yapıyorsunuz, Akhisarı ister hakem tutsun ister başkası yenemiyorsak zaten şampiyon olmayalım...Bu kadar korkak yapıda düşünmeyin, hakem ciddi hatalar yapmadığı sürece sahada verdiği faulle onunla bununla bizi etkileyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Ne kadar saçma düşünce varsa kafanızda topluyorsunuz, niye ağlayayım ya ? Takımın canı sağolsun der seneye bakarım. Burada ağlama mevzusunu siz yapıyorsunuz, Akhisarı ister hakem tutsun ister başkası yenemiyorsak zaten şampiyon olmayalım...Bu kadar korkak yapıda düşünmeyin, hakem ciddi hatalar yapmadığı sürece sahada verdiği faulle onunla bununla bizi etkileyemez.

Alıntıları Göster
    Türkiye ligini ilk kez bu sene mi izliyorsun ? Neler gördük geçmişte keşke herkes senin gibi temiz düşünebilse ama gerçekler öyle değil maalesef.

• Ayrıca şimdi farkettim Başakşehir maçına emre'nin azarlayıp bir dövmediği kalan Yaşar Kemal Uğurlu tekrar atanmış yazıklar olsun be oyunlara bak tetikçiler mevzilenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Ne diyorsun la degişik sadece buraya yazıyorum ilk kez

Alıntıları Göster
    " Akhisar gs ve Alanya Osmanli ayni saatte oynamali. " diye diğer başlıklarda da yazan bir üstümdeki mesajın sahibi olan geng'i kastettim "LA DEĞİŞİK".

(edepli yazın. Karşınızda çoluk-çocuk yok. Rahatsızsan da adam gibi yaz adam gibi cevap verelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 4 Mayıs 2018; 14:0:56 >
  • Galatasaray bu saatten sonra şampiyonluğu vermez boşa telaşa kapılmayın.
    Hele hakemler ile asla vermez.
    Hakemler galatasarayın şampiyon olmasını istemese fenerbahçe maçlarında o penaltıları çalarlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

" Akhisar gs ve Alanya Osmanli ayni saatte oynamali. " diye diğer başlıklarda da yazan bir üstümdeki mesajın sahibi olan geng'i kastettim "LA DEĞİŞİK".

(edepli yazın. Karşınızda çoluk-çocuk yok. Rahatsızsan da adam gibi yaz adam gibi cevap verelim)

Alıntıları Göster
    Alıntı yapmadan yazarsan konu sahibine gidiyor mesaj . Üzerime alındım ve yazın azarlama şeklinde olduğu için o şekilde yazdım.
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Üstüne alınmakta haklısın dostum, cevap verdiğim kişiye alıntı yapmam lazımdı.
  • Akhisar galibiyeti kesinleşti diyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.