Şimdi Ara

Hakkımda aranma yakalama olsa GBT de bırakırlar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir suçtan dolayı değil de Basit bir hukuki olaydan dolayı aranmam olsa yakalamam olsa polis bırakır mı annem %80 engelli kendi kendini idare edemiyor dese engelli raporum var birde vasiligimde var

Hastaneye gidebilir miyim bu durum dA

kimlik kontrolünde GBT de bırakırlar mı bırakma yetkisi var mı yoksa gözaltına mı alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmfreis -- 12 Ekim 2024; 18:6:29 >

• İmfreis İ kullanıcısına yanıt
    Tahminim aranma oldugu için seni kesin alırlar ama suçun durumu adi ise ve annenin durumunu söylersen Bileklik veya imza tarzı birşeyle yırtarsın . İçeri girme durumunu bilemem
  • mesai saatleri içerisinde yakalanırsan bırakmazlar. ama mesai saatleri dışında yakalanırsan 1'den fazla dosyanda yoksa taahhüt verip bırakırlar. bu dediklerim ifadeye yönelik yakalama için geçerli ama yakalanman tutuklamaya yönelik ise hiçbir şekilde bırakmazlar.

• taııbuv kullanıcısına yanıt

Yok akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirleri diye bir şey var hocam güvenlik tedbirleri infazı için gönderilen çağrı kağıdı üzerine 10 gün içinde gitmemem den dolayı yakalama emri çıkartırlar

Polis arkadaşa sordum dediki bırakırlar engelli raporum var %80 sizce bırakır lar mı?

Aranmam ise mahkeme hastaneye gönderme kararı aldı annem evde Yok dedi onlarda arama emri çıkardı

Yalvarsam yakarsam bırakır lar mı birde böbrek hastalığım var

• Skuderya kullanıcısına yanıt

Aranma emri çıkmasının sebebi mahkeme hastaneye gönderme kararı aldı annem evde Yok dedi onlarda arama emri çıkardı GBT ye düştü

Yakalama emri sebebi ise akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirleri diye bir şey var hocam güvenlik tedbirleri infazı için gönderilen çağrı kağıdı üzerine 10 gün içinde gitmemem den dolayı yakalama kararı çıktı

Kimlik kontrolünde GBT ye yakalansam bırakır lar mı

Genel olarak GBT ye isim girildiğinde kaydediliyor sonra bu ismi sisteme girmişsin yakalaması var niye işlem yapmamissin denir miş o polise

Sizce bırakır lar mı beni hastayım %80 engelli raporum var vasilik de var

• Bırakmazlar
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Polis arkadaşa sordum dediki bırakırlar

Git yakalanda gör bırakırlar mı bırakmazlar mı

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Polis istese bırakır mı salıverirmi hasta olsam

Akıl hastasıysan bırakmazlar yüksek ihtimal .geçmiş olsun hastalığın nedir
  • Skuderya kullanıcısına yanıt

Bırakır lar dedi polis

• 12 sene evvel akıl hastanesinden kaçmıştım.

Gece hemşire aradı “Hastaneye gel” dedi.

”Gelmiyorum” deyip yüzüne kapattım.

Ardından hakkımda ihbarda bulunacakları aklıma geldi.

BİMER üzerinden kendimi ihbar ettim.

Adli ve idari soruşturma açıldı.

Savcı “Aynı hastaneye git ve raporunu al” deyip gönderdi.

Hastanenin acil servisine gidip doktora durumu anlattım.

Doktor “Bence sorun yok ama madem Savcı istemiş sana birkaç test yapalım dedi.

Rapor temiz çıkınca soruştur takipsizlikle kapatıldı…

• Geçmiş olsun hastalığın nedir? Bu arada polisin serbest bırakma yetkisi yok. O zaman tüm engelli raporu olanlar suç işlesin, nasıl olsa polis bırakıyor.

• Polisine göre değişir.

Çıkıp gbt ye sokmadan polis delikanlı gibi bu bu bu bundan yakalanmam var girmeyin sakın dersen girmezlerse yırtarsın.

Ama gbt ye girdikten sonra bırakma şansları yoktur o polislere zimmetleniyorsun.

He şu haftalarda dönemde hangi polis bırakır o da muamma ortalık 46 zaten.

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

Peki hocam hastaneye muayene ye gidebilir miyim devlet hastanesi

Yakalama hastanede çikarmi

Emniyet sistemi devlet hastanesi ile entegre mı?

büyük hastanelerde zaten direk polis var sorun olabilir evet.

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

Peki GBT girildikten sonra polis bırakırsa halden anlayan polise denk geldimi varsayılım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.