Şimdi Ara

#HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
11.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakkımı almadan hiçbir yere gitmeye niyetim yok
  • Yalan söyleme. Hakkı benim.
  • Rezillik
  • biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    kara hakkı benim
  • tebrikler mücadeleniz için.

#HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması!

engeller tabii o sildiği twit cumhurbaşkanı, ulaştırma bakanı ve BTK hesapları eklenerek cevaplandı ve retwitlendi.

yorumlara bakın ne güzel fiber paylaştırıyorlar kendilerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 18 Nisan 2020; 18:32:54 >

• Adam sormuş doğal olarak ne yapacaksın diye,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Adam sormuş doğal olarak ne yapacaksın diye,
    Siz markete gidip domates peynir yumurta filan aldığınızda market çalışanı veya kasiyer size ne yapacağınızı soruyor mu?

adam upload artsın istiyor kime ne ! ne yapacağından ! kaldı ki bu istekler olmasa eleştiriler olmasa (uslu bir koyun olsaydık) bugün 8mbitten yüksek kimsenin bağlantısı olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

Siz markete gidip domates peynir yumurta filan aldığınızda market çalışanı veya kasiyer size ne yapacağınızı soruyor mu?

adam upload artsın istiyor kime ne ! ne yapacağından ! kaldı ki bu istekler olmasa eleştiriler olmasa (uslu bir koyun olsaydık) bugün 8mbitten yüksek kimsenin bağlantısı olmazdı.

Alıntıları Göster

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Size hak veriyorum. Bence Teknoloji Genel Müdür Yrd. yazmak yerine @TTDestek hesabına yazsaydı öyle bir cevap almazdı. Sonuçta Müdür Yrd. teknik ekip çalışanı değil. Ters bir anına denk gelmiş olabilir. Ben o Beyefendinin Twitter'da birçok kişiye yardım ettiğini gördüm. Nedense bizde cımbızla tek bir yerden laf çekiliyor ve o gündem oluyor. O kişi de bir insan arkadaş, bunu unutmamak lazım. Üstelik görevi size teknik destek sağlamak değil. Ya da ben Teknoloji Genel Müdür Yrd. ne demek olduğunu bilmiyorum... Yardım isteyenler için Twitter'da @TTDestek hesabı var zaten.

Böyle tarafsız yazınca hemen bir şeylerle yaftalıyorlar insanları ama yazmaya devam edeceğim. Upload'ın yetersiz olduğunda ve arttırılması konusunda hem fikirim. Bu konuya destek olmaya da devam edeceğim.
  • Upload zengine değil herkese lazım.

Hakkının hakkını verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmeğe sürülecek akıl yok sizde yeminle. sırf sen istedin diye iss ler kârlarından vaz geçer mi ? download kotası kalktı da ne oldu peki ? neyi başardınız ? farklı mı olacak sanıyorsunuz ? başımıza dert açmayın.
  • Şerefsizlere bak milletle dalga geçiyorlar. 8 mbit uploadı koklatıyorlar. Afrika bile bunların verdiği uploadın 2 katını veriyor. Vatandaşı enayi yerine koyuyorlar. Ama kabahat bizim milletimizde. Israrla halen daha TurkTelekom ADSL/VDSL/Fiber kullanıyorlar. Bırakın abicim şunların ürünlerini kullanmayı. Gidin TurkNet, Millenicom, FixNet, Extranet, D-SmartNet, Kablonet, Superonline, Vodafone kullanın. Hiç olmazsa ceplerine fazla para girmesin. Daha sesimiz çıkmassa TurkTelekom bize daha çok 8mbit adsl bağlar, fiberede 4 mbit upload verir. Sonra uploadı ne yapacaksın diye de sorar utanmadan. Sizin vatandaşı sömürdüğünüz kadar İngiltere ile Fransa bile bu kadar sömüremedi Afrikayı.
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Gariban vatandaş adsl ile sürünsün

Komşusu açken tok yatanlardan kendisi herhalde

• Turktelekom'un yöneticileri de bi ayri değişik
    Müşteriye falan böyle şeyler denirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansulek -- 18 Nisan 2020; 17:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cadance

Şerefsizlere bak milletle dalga geçiyorlar. 8 mbit uploadı koklatıyorlar. Afrika bile bunların verdiği uploadın 2 katını veriyor. Vatandaşı enayi yerine koyuyorlar. Ama kabahat bizim milletimizde. Israrla halen daha TurkTelekom ADSL/VDSL/Fiber kullanıyorlar. Bırakın abicim şunların ürünlerini kullanmayı. Gidin TurkNet, Millenicom, FixNet, Extranet, D-SmartNet, Kablonet, Superonline, Vodafone kullanın. Hiç olmazsa ceplerine fazla para girmesin. Daha sesimiz çıkmassa TurkTelekom bize daha çok 8mbit adsl bağlar, fiberede 4 mbit upload verir. Sonra uploadı ne yapacaksın diye de sorar utanmadan. Sizin vatandaşı sömürdüğünüz kadar İngiltere ile Fransa bile bu kadar sömüremedi Afrikayı.
    o sıraladıklarının hepsi büyük şehirlerde var. ben küçük bir şehirde yaşıyorum. türk telekomdan başka alternatif yok. superonline, kablonet falan keşke buralara da gelse. kim istemez ki.

• Ne yapıp yapmayacağı kimseyi ilgilendirmez. Hakkı hakkını istiyor işte. Bence download hızının en az 3’te 1’i kadar upload verilmeli artık. 24 download 8 upload, 50 download 16-17 upload, 100 download 33-34 mbps upload gibi bir şey olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Ne yapıp yapmayacağı kimseyi ilgilendirmez. Hakkı hakkını istiyor işte. Bence download hızının en az 3’te 1’i kadar upload verilmeli artık. 24 download 8 upload, 50 download 16-17 upload, 100 download 33-34 mbps upload gibi bir şey olmalı.
    Bu ülkede, bu değerleri rüyamızda bile görmek zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Hakkı adlı arkadaş zaten teknik destek istememiş ki, upload hızları arttırılsın diye twit atmış.Müşteri hizmetleri 100mbps veriyorum diyebilir mi? Yukarıdan talimat gelmesi gerek. Bu talimatı da Yusuf Bey gibi üst yetkililerden bekliyoruz. Zaten müşteriye karşı üslubu normal karşılanamaz. Teknik destek kısmında haklısınız ama upload konusu üst yetkilileri ilgilendiren konudur.
  • Arkadaş 1 Allah'ın günü ya, sadece 1 gün şu ülkede beni şaşırtacak birşey okuyup görmeyeyim. Kimler yönetiyor bizi, hangi kafalar geçiyor yönetici pozisyonuna aklım almıyor gerçekten.
  • updullah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.