Şimdi Ara

Haklı Kaza Yaptım fakat Şase Tamir edilmemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolda giderken arkamda ki araba sürücüsü uyuya kalıyor ve benim araba'ma arkadan vuruyor sonrasında arabamı sigorta sirketimin anlaşmalı olduğu yetkili servis'de tamir ettirdim ve tramer eklendi arabama.Zaten 3 parça değişim için yüksek bir tramer yazdılar(işçilik vesaire şeklinde) sonrasında bize bütün işlemlerin yapıldığını şase de hiç bir hata olmadığını söylediler.Sigortadan aracımdan değer kaybı aldim .Sonradan Aracımı satmaya geldim fakat şimdi şasemde eğiklik olduğunu öğrendim.Şimdi bunun tamir masrafı bana kaldığı gibi,Sigorta Şirketinden değer kaybı alamadım.Kaza ve tamir yaptıralı 13 ay Oldu ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura fln vardır sigorta şirketini ara onlarda yaptırdığı yere hesap sorsunlar.

• Aaracınızı tekrar aynı servise götürün, onarılmayan yeri tekrar onarsınlar, ( kapanan dosya tekrar açılacak) sonra tekrar sigorta şirketine değer kaybı davası açın.

• ayarotoservis kullanıcısına yanıt

Bu dediğiniz kapanan dosya kesin tekrar açılır mi adam ben tamir ettim sen kaza yapmışsın şeklinde filan derse bunu kanitlayabilir miyiz kaza filan yapmadık oysa ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet açılır ama üzerinden çok uzun süre geçmiş, servis iyi niyetli ise yapar, çünkü işini düzgün yapmamış, aracı tamir eden usta anlar yeni olmadığını.

• Şasenin yamuk olan resmi varmı sizde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.