Şimdi Ara

Haklı mıyım? Haksız mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Haklı mıyım? Haksız mıyım?

(En Son Oy Tarihi: 11.7.2010)
Giriş
    şeklinde mesaj yazdığım gerekçesiyle 4 gün banlandım.Bunun sonucunda sayısız mail atmama rağmen hiçbir cevap alamadım.Konu dışı bölümü kurallarını tekrar tekrar okudum ama hala yazdığım mesajın hiç bir kurala aykırı olmadığı kanaatindeyim lütfen sizden ricam bu konuda görüşlerinizi bildirmeniz.

Zira forumda pek çok kişinin haksız yere banlandığını görmekteyim üstelik kimseye zahmet edilip de banlanma sebebi söylenmiyor yarım milyona yakın üyesi olan bu sitede böyle şeylerin yaşanması hiç hoş olmuyor.Lütfen moderatör arkadaşlar kendilerine çeki düzen versinler işlerini daha düzgün yapsınlar unutmayın ki hayat sadece internet sayfalarından oluşmuyor bunun gerçek hayatı da var !

not:kendim oy atmadım zaten kendime göre haklı olmasam burda konu açıp sizleri meşgul etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım26 -- 11 Temmuz 2010; 16:04:58 >

• Haklısın ama devede kulak bu örnek.
    ccc yazdığın an ban yiyordun bir ara.
    Ben ne sebeplerden ban yedim bi görsen poponla gülersin. Ondan bir şey demiyorum. Haksızlık yapıp, yetkisinin arkasına saklanıp, vicdanen herhangi bir sorumluluk çekmeyen yöneticilerin de bir gün sana bana işi düşer...
  • Forumda yoktan yere ban yiyen tonla insan , var sadece sen değilsin.

İnciyle konu dışını bir arada yürütenler oldukça daha çok ban yersin kendini tutamayıp.
  • çok doğru diyorsunuz yani benim gibi ne kadar insan varsa gelsin dertlerini söylesin ki bu gereksiz banlanma olayları azalsın herkes kendine dikkat etsin yoksa böyle olmaz yaw.forumda kural koyup üyelerin uymasını bekliyorsun ama sen kendi koyduğun kurallar dışında kafana göre ceza veriyorsun olacak iş mi?

oy verirken siyasi görüşlerinizi bi kenara bırakıp oylarsanız sevinirim.zira amacım Atatürkle dalga geçmek değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım26 -- 11 Temmuz 2010; 16:25:34 >
  • yaş kaç bilmiyom ama yazdıklarını okumuyorsun ya da düşünmeden yazıyorsun

quote:

9) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli ya da bu tür bir tartışmaya açıkça sebebiyet verecek türden konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinecek, üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir.

sen burda konu açmamışın ama attığın mesaj bir şekilde siyasi bir tartışmaya sebep olabilecek cinsten, hemde 2 siyasi farklı görüşü kapsıyor bu.
    Sakın buna bahane bulma çünkü bulacak bahane veya bunu savuncak hiçbir açıklama yok. Ve yöneticilerin sana cevap vermemelerinin nedeni de kendininde ne yazdığını bilmemen olabilir. Ama şöyle birşey de var seninkinden daha da tehlikeli mesajlar gördüm ve o kişilere ceza verilmedi sanırsam. Galiba yöneticiler tam takip edemiyor ve seninki de öyle denk gelmiş olabilir

Not: Bahsedilen mesajın kapsadığı siyasi görüşlere sahip değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

yaş kaç bilmiyom ama yazdıklarını okumuyorsun ya da düşünmeden yazıyorsun

quote:

9) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli ya da bu tür bir tartışmaya açıkça sebebiyet verecek türden konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinecek, üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir.

sen burda konu açmamışın ama attığın mesaj bir şekilde siyasi bir tartışmaya sebep olabilecek cinsten, hemde 2 siyasi farklı görüşü kapsıyor bu.
    Sakın buna bahane bulma çünkü bulacak bahane veya bunu savuncak hiçbir açıklama yok. Ve yöneticilerin sana cevap vermemelerinin nedeni de kendininde ne yazdığını bilmemen olabilir. Ama şöyle birşey de var seninkinden daha da tehlikeli mesajlar gördüm ve o kişilere ceza verilmedi sanırsam. Galiba yöneticiler tam takip edemiyor ve seninki de öyle denk gelmiş olabilir

Not: Bahsedilen mesajın kapsadığı siyasi görüşlere sahip değilim.

benim bu cevabı yazdığım konuda arkadaş inadına kemalizm facebooktaki grubuma katılın diye konu açmış ben konuyu sizin belirttiğiniz maddeye dayanarak şikayet ettim ancak hiç bir sonuç çıkmadı. Bende olması gerekeni yazdım yani ne kemalizm ne de ccc ortası bulunmalı aşırılığa kaçılmamalı diye düşürek belirttim.Zaten forumun adı chphaber diye değiştirilmeli baksanıza adminlerin hepsi aynı siyesi görüşte ve başka hiçbir görüşe tahammüleri yok yandaş medya yandaş internet hepsi muhalefet.

• kusura bakma da ccc tarzı mesajlar bıktırdı artık.. inci değil burası bu tip mesajlar gördüğümde ben şikayet ediyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14. madde vardı bir zamanlar bunu yasaklayan aynen CCC....CCC gibi şeylerin yazılması yasaklanıyordu. Şimdi göremedim sanırım kalkmış Çok mutluyum tüm konulara girip kangal alır yazabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

Forumda yoktan yere ban yiyen tonla insan , var sadece sen değilsin.

İnciyle konu dışını bir arada yürütenler oldukça daha çok ban yersin kendini tutamayıp.

• burası inci değil farkındayız o yüzden küfür etmiyoruz zaten ama kangal alır, bülent başşgaaaan yada cCc....cCc gibi mesajlar herkesin bildiğin eğlenceli geyikler bunları kullanmanın ne sakıncası var ki herkes eğlenmek için giriyor buraya lütfen biraz özgürlük yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım26

burası inci değil farkındayız o yüzden küfür etmiyoruz zaten ama kangal alır, bülent başşgaaaan yada cCc....cCc gibi mesajlar herkesin bildiğin eğlenceli geyikler bunları kullanmanın ne sakıncası var ki herkes eğlenmek için giriyor buraya lütfen biraz özgürlük yaa...

kangal alır, yan yatır vs. dh geyikleri onlar bence de kullanılmalı.. ama ccc ye uyuz oluyorum..
  • ccc ve kemalizm siyasi ideoloji içerir forumda siyaset yasaksa bundan olabilir mi kullandıklarınız çok saf sanmayın
  • yan yatır lafına da ben sinir oluyorum ama kimseyi şikayet etmiyorum yani özgürlük karşındakinin özgürlük alanına girmediğin sürece değerli değil midir? ben karşımdakine hakaret etmiyorum tartışma çıkarmıyorum sadece özgür görüşümü bildiriyorum ama heryerdeki sansürcü kişiler burda da var maalesef..
  • Geyikten çok siyasi öğe içermesinden dolayı haksız olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

ccc ve kemalizm siyasi ideoloji içerir forumda siyaset yasaksa bundan olabilir mi kullandıklarınız çok saf sanmayın

benim cevap yazdığım konuyu açan arkadaş inadına kemalizm yazmış tartışmayı kendi başlatmış ben konuyu şikayet ettim ama olan yine bana oldu.
  • adam kemalist ülkedede bu geçerli sen ccc kemalizm ccc yazarak taş.k geçmiş oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

adam kemalist ülkedede bu geçerli sen ccc kemalizm ccc yazarak taş.k geçmiş oluyorsun

zaen forumda herkes birbirine karşı bunu yapmıyor mu sürekli bi dalga geçme havası hakim
  • bir görüşü sevmiyor olabilirsin ama saygı duymalısın. bu yüzden haksızsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.