Şimdi Ara

Haksız Overwatch Ban (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene kadar önce mg1 hesabımda ow yedim, orijinalim le falandı. Yalan vuruyordum illa ki ama hack vs değildim. Steam destek hiç yardım falan etmedi. Hesap gittiği ile kaldı. Geçmiş olsun üzücü bir durum. Her 150 wini olan adama ow izletirsen sonucu bu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Bence sadece bu klipten yola çıkarak bir şey diyemeyiz, hepimiz yapıyoruz tahmin atışları.

• quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Bence sadece bu klipten yola çıkarak bir şey diyemeyiz, hepimiz yapıyoruz tahmin atışları.
    hocam zaten arkadaşın tavrı belli eski mesajlarına bakarsanız o nedenle pek ciddiye almadım ben.
  • f0rward kullanıcısına yanıt
    hile olduğunu bilen birisini için "ciddiye almıyorum" diyeceksin tabii, normal. hile dediğim ve hile olmayan 1 tane vaka göstersene merak ettim.

forumdakiler de dmg rütbeli bu kişinin neden düşük güven faktörü sahip olduğunu ve karşısına sıklıkla hile geldiğini düşünmüyor, aksine bu kişiye yaranma derdindeler. hile olduğun için mm'de karşına hileci veriyordu sistem. cs bilen kalite adamlar 3-4 yıl önce bu forumdalardı. artık OW yiyince dh hesabı açıp hesabı kurtarma peşinde kişiler takılıyor buraya.

40 vurduğun d2'de wh olduğuna dair kanıtlar var. ama uğraşıp yt'a koyamam zamanım o kadar kıymetsiz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

hile olduğunu bilen birisini için "ciddiye almıyorum" diyeceksin tabii, normal. hile dediğim ve hile olmayan 1 tane vaka göstersene merak ettim.

forumdakiler de dmg rütbeli bu kişinin neden düşük güven faktörü sahip olduğunu ve karşısına sıklıkla hile geldiğini düşünmüyor, aksine bu kişiye yaranma derdindeler. hile olduğun için mm'de karşına hileci veriyordu sistem. cs bilen kalite adamlar 3-4 yıl önce bu forumdalardı. artık OW yiyince dh hesabı açıp hesabı kurtarma peşinde kişiler takılıyor buraya.

40 vurduğun d2'de wh olduğuna dair kanıtlar var. ama uğraşıp yt'a koyamam zamanım o kadar kıymetsiz değil.
    tamam hocam haklısınız. iyi akşamlar.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    adam cam gibi görünüyor. gözlerinizde problem var sanırım.
  • Vac bana dönmüş. Bu konuda ki cevabın ne olacak?
  • ban vac ban olmuş
  • hocam zaten ticket attım 72 saat içinde VAC ban'a dönüşcek dedi.
    Haksız Overwatch Ban
    Haksız Overwatch Ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rward -- 21 Nisan 2020; 3:32:23 >

• Gecmis olsun arkadaşım umarım alırsın hesabınızı. Bu arada hile diyen arkadaşlar bu adam hile olsa bu kadar uğraşıp konu açıp steam desteğe yazmaz heralde zoruna gitmiski uğraşıyor bu kadar. Hile olsa amaan s.et yeni hesab ac devam et kafasinda giderdi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Gecmis olsun arkadaşım umarım alırsın hesabınızı. Bu arada hile diyen arkadaşlar bu adam hile olsa bu kadar uğraşıp konu açıp steam desteğe yazmaz heralde zoruna gitmiski uğraşıyor bu kadar. Hile olsa amaan s.et yeni hesab ac devam et kafasinda giderdi sanırım
    güzel mantıkmış kardeş.
  • Scream'i bile banlamışlardı bir ara.
    Bu sistem saçma.
    Dünya kadar yazılım firması var artık. Adam bariz hile. Demo'yu izliyorum mevlana hariç her şey var adamda.
    Ama yemiyor ban. 10 20 arkadaşa rapor ettiriyorum. Yok.
    Vac sistemi neye göre acaba artık.
  • f0rward kullanıcısına yanıt
    aga bu adam cs bolumunun troll'u sen niye cevap vermeye ugrasiyorsun ki buna

• Bu yüzden matchmaking oynamıyorum. Steam hesabım oldukça değerli ve 150 win aldığı için kendini hile tespitçisi ilan eden liselilerin insiyatifine bırakamam kendimi. ESEA devam. Faceit'te troll dolu. ESEA'da en azından lamer tipler var ama amaçları oyunu kazanmak. Faceit'te kuduz köpek gibi iyi oynayan da, yürümeyi bilmeyen de sağa sola sataşıyor. 5 levelim, ESEA'da Rank B'yim, Faceit'te karşıma 9 lv adam geliyor, düz yolda yürüyemiyor bana levelden dolayı laf sokmaya çalışıyor. Maç sonu bakıyorum ESEA'da Rank C- oynuyor lamer.

Pro oyuncu falan olsan anca kaldırırlar banını. Geçmiş olsun soğuk su iç. Zamanında proları da banladılar ki bunlar arasında XANTARES falan da var. Saçmasapan sistemi var Valve'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Bu yüzden matchmaking oynamıyorum. Steam hesabım oldukça değerli ve 150 win aldığı için kendini hile tespitçisi ilan eden liselilerin insiyatifine bırakamam kendimi. ESEA devam. Faceit'te troll dolu. ESEA'da en azından lamer tipler var ama amaçları oyunu kazanmak. Faceit'te kuduz köpek gibi iyi oynayan da, yürümeyi bilmeyen de sağa sola sataşıyor. 5 levelim, ESEA'da Rank B'yim, Faceit'te karşıma 9 lv adam geliyor, düz yolda yürüyemiyor bana levelden dolayı laf sokmaya çalışıyor. Maç sonu bakıyorum ESEA'da Rank C- oynuyor lamer.

Pro oyuncu falan olsan anca kaldırırlar banını. Geçmiş olsun soğuk su iç. Zamanında proları da banladılar ki bunlar arasında XANTARES falan da var. Saçmasapan sistemi var Valve'in.
    gram oyun bilgisi olmayan belki overwatch yaparken kulaklık takmayan tipler başımıza ilah kesiliyo sırf bu oyunda daha düzgün bişeyler yapabilmek için gidip 165hz monitör alıp sistem topladım sonra gidip ow'dan ban yedim. ne desem boş vallaha en son bende rank b oynuyodum önümüzdeki ay c falan düşüp ladder kasayım diyodum oda yalan oldu, faceit premium desen oda yalan oldu. ne yapsam bilmiyorum vallaha şeytan diyo sat herşeyi kurtul.

• Ban Vac e dönmüş ve bariz hile kullanmışsın. harbiden kullanmadıysan bile ya model ile alakalı program kullanmışsın yada hile olan bir internet cafe de vs. hesaba girmişsin. geçmiş olsun geri dönüşü yok o banın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

son maçlarım ss ini neden atmadın? bu linklerden sadece 5 tanesi aktif. (ilk 3ü eski olduğu için silinmiş diyeceksin şimdi). son 8 maçının bunlar olduğunu kanıtlamak için ss atman gerekiyor.
    sen kimsin olum burda milletin konularina steam namus bekciligi yapiyosun
    fazla bik bik yapma copluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaley

Ban Vac e dönmüş ve bariz hile kullanmışsın. harbiden kullanmadıysan bile ya model ile alakalı program kullanmışsın yada hile olan bir internet cafe de vs. hesaba girmişsin. geçmiş olsun geri dönüşü yok o banın.
    Dostum bende bunu anlamadım telefonuma kayıtlı başka bir hesabım daha vardı haliyle oda ban yedi ama ana hesabımın VAC yemesinin sebebi telefon paylaşımı gözüküyor.

Haksız Overwatch Ban
    bu aldığım ilk uyarı

Haksız Overwatch Ban
    buda aynı tarihte yan hesabımdan aldığım uyarı bu telefon paylaşımı nedeniyle banlandı.

Haksız Overwatch Ban
    bu ana hesabımın VAC tarafından yasaklanması burada da telefon paylaşımı deniyor çok saçma şekilde

Haksız Overwatch Ban
    buda diğer hesabın VAC tarafından banlanması.

sanırım bu işte bi terslik var yada bu çift hesaptan banlanma olayı çok garip işliyor.

edit:hesapların farklı hesaplar olduğunu sol üstteki kullanıcı adlarından anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rward -- 24 Nisan 2020; 18:7:29 >

• vac in çoklu hesap ile alakası var mı bilmiyorum fakat vac yediğine göre bilgisayarında bir şey buldukları çok bariz. ve yine dediğim gibi bulduğu şey başka bir bilgisayarda girdiysen orada bulup da vac yemiş olabilirsin. tekrardan geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.