Şimdi Ara

Haksız Overwatch Ban (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can_celik

hile olduğunu bilen birisini için "ciddiye almıyorum" diyeceksin tabii, normal. hile dediğim ve hile olmayan 1 tane vaka göstersene merak ettim.

forumdakiler de dmg rütbeli bu kişinin neden düşük güven faktörü sahip olduğunu ve karşısına sıklıkla hile geldiğini düşünmüyor, aksine bu kişiye yaranma derdindeler. hile olduğun için mm'de karşına hileci veriyordu sistem. cs bilen kalite adamlar 3-4 yıl önce bu forumdalardı. artık OW yiyince dh hesabı açıp hesabı kurtarma peşinde kişiler takılıyor buraya.

40 vurduğun d2'de wh olduğuna dair kanıtlar var. ama uğraşıp yt'a koyamam zamanım o kadar kıymetsiz değil.
    "hile olduğun için mm'de karşına hileci veriyordu sistem."

Alakası yok. Ne kadar report yersen karşına o kadar report yiyen kişileri atıyor sadece sistem.
    Arkadaş hile mi değil mi bilmem ama tamamen reportlanmasıyla alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

"hile olduğun için mm'de karşına hileci veriyordu sistem."

Alakası yok. Ne kadar report yersen karşına o kadar report yiyen kişileri atıyor sadece sistem.
    Arkadaş hile mi değil mi bilmem ama tamamen reportlanmasıyla alakalı.

Alıntıları Göster
    bir nevi aynı kapıya çıkmıyor mu zaten? kim çok fazla report yiyip güven faktörü düşer? hile şüphesiyle oynayan kişi, kaldı ki ben öyle 4-5 maçta yenen reportlarla güven faktörünün düştüğüne inanmıyorum, 2 tane steam hesabım var ben bu oyunda solo olarak globale kadar çıktım bak solo diyorum öyle lobi girerek falan değil, 3-4 kere de oyundan bıktığım ve sıkıldığım için silver 1 e kadar derank yaptım sonra tekrar her maç 30-40 vurarak yukarı çıktım, hiç bir hesabım ban yemedi. son 8 maçımın ss ini atsam hepsinde ya 1.yim ya 2.

kendimi övmek için söylemiyorum hiç bir zaman öyle bir insan olmadı çok fazla report yediğim de oldu ama demek ki hile olmayınca ban yemiyorsun benim görüşüm bu, bizde vurduk şansa bala smoke içinde veya başka türlü şansa vuruşlar ama öyle 1-2 şansa şüpheli harekete ow ban yenmiyor. çünkü bu delilleri 1 kişi incelemiyor kim bilir aynı demoyu kaç kişiye izletiyorlar

• bunlar dmg adamın solo girerken (yani kendi rankıyla oynarken) OW düştüğüne ihtimal veriyorlar. söyleyeceğim bu kadar.
  • Aralarında az bir benzerlik var fakat tamamen aynı degil.

Önceki mesajımda belirttiğim gibi , benimle beraber giren arkadaslarıma uyarı gidiyor güven faktörü düşük diye , karşıya da %90 hile geliyor. Bu da tamamen beni raporladıkları icin

Hile kullanmayan ban yemez demişsiniz, evet temizseniz ban yemeniz çok zor. Belki bi ihtimal OW.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Aralarında az bir benzerlik var fakat tamamen aynı degil.

Önceki mesajımda belirttiğim gibi , benimle beraber giren arkadaslarıma uyarı gidiyor güven faktörü düşük diye , karşıya da %90 hile geliyor. Bu da tamamen beni raporladıkları icin

Hile kullanmayan ban yemez demişsiniz, evet temizseniz ban yemeniz çok zor. Belki bi ihtimal OW.
    ben normal rankı global dışında olan birisinin temiz oynadıktan sonra ow ban yiceğini düşünmüyorum, kaldı ki dediğim gibi silvera düşürüp kaç kere maç attım o kadar report yedim silverların arasında ben bile pro gibiyim ona rağmen ow ban yemedim, bana hiç masum gelmiyor bu tür hareketler can celik e katılıyorum
  • Vac bana dönmüş yani kullandığın hile Vac tarafından yakalanmış haksız vac olsa acılırdı ama hala banlı profilin lol

• bunlar banlanmıyorken senin banlanman biraz komik olmuş

• eski konulara bakarken gördüm de... napıyosun OW kurbanı pıro reyiz halen oynuyo musun? varsa yeni hesaptan mm demosu ve faceit linki ver de karantina günlerinde izleyip feyz alalım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.