Şimdi Ara

Haksız Overwatch Ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 12/04/2020 tarihinde overwatch tarafından banlandım. Uzun süredir güven faktörüm düşük olduğu için rekabetçi maçlarda karşıma gelen rakiplerin geneli hile oluyor. Bende bu nedenle FACEİT ve ESEA oynamaya başladım. Arada arkadaşların ısrarıyla eğlencesine rekabetçi atıyorduk. Ban yediğim günün gecesi ESEA'da tam tamına 11 tane maç attım, sabah bilgisayarı açtığımda ise overwatch tarafından kalıcı olarak yasaklandınız uyarısıyla karşılaştım. Şimdi bu banı kaldırmak mümkün müdür çünkü tamamen haksız bir ban. Banı gördüğüm anda steam'e direkt olarak ticket attım ama 4 gündür dönüş yapan olmadı. Bir umut bekliyorum ama açık olmak gerekirse pek fazla umudum yok... Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini almak istiyorum. Şimdiden yazacağınız cevaplar için teşekkür ederim.

Steam link:https://steamcommunity.com/id/f0rwardzero/
    ESEA profilim:
    play.esea.net
    Attention Required! | Cloudflare
    https://play.esea.net/users/2377355

FACEIT profilim:
    {{ metatags.fb_site_name }}
    {{ metatags.fb_title }}
    https://www.faceit.com/tr/players/f0rwardzero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rward -- 16 Nisan 2020; 8:18:28 >

• dmg reis o kadar iyi oynuyo ki OW a düştü ve ban yedi. yersen... ilk yolladığın demoda da kanıtlar var, ama senin gibi bir acemi hileci için zamanımı ayırıp onları editlemeyle birleştirmeyle falan uğraşamam.

videoda sesim az çıkmış, anlamayanlar için burdan yazayım. ilk olarak banana'dan pushlayan 2. ctyi görmesine rağmen, ısrarla görmediği (görmemesini beklediğimiz) ct'yi vurmaya çalışıyor.

bi de faceit esea profillerini atmış. noluyor faceitte eseada oynayınca mm'de hile yapılamıyor mu?
  • Bu tür konularda steam destek çok zayıf .. Yapabilecek çok birşey yok .
  • steam aptalca bir işleyiş içinde. Ne overwatch işe yarıyor ne de teknik destek. Sanki attığım mesajlar robot otomatık olarak cevap veriyor. Nereni yırtarsan yırt ama hesabını alamayacaksın
  • mm'deki son maçlarından bol kill li olanın demosunu at OW ban yiyecek kadar iyi misin görelim.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-6vWap-5UkhD-k6DOm-XeLT3-sq2AC

buyur hocam 40-20 gittiğim bir maç, o kadar da iyi olduğumu düşünmüyorum zaten.
  • Overwatch banlarına geri dönüş yapıyorlar dene şansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmaygoren

Overwatch banlarına geri dönüş yapıyorlar dene şansını.
    umarım dönüş yaparlar hocam yılların emeği var cidden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küfürden perma ban yedim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önce bu şekilde ban yiyip hesabını açtıran çok kişi var, iyi bir mesaj atın, dikkate alacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

daha önce bu şekilde ban yiyip hesabını açtıran çok kişi var, iyi bir mesaj atın, dikkate alacaklardır
    umarım hocam cidden ama umudumu yitirmeye başlıyorum
  • wallhacksin. yaptığın şeyleri göstersem tesadüf diye kıvıracaksın burda. OW ı bu maçtan yememişsin, şu demoyu izletsen çoğu kişi wh olduğunu anlamaz. ayrıca bu maç ile ban yeme zamanın arasında 2 günden fazla var. OW'un hile kararı vermesi o kadar uzun sürmez.

yiyosa son 8 maçının screenshotını ve demolarını yolla. madem temiz olduğu iddia ediyosun... görelim son maçlarında ne yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

wallhacksin. yaptığın şeyleri göstersem tesadüf diye kıvıracaksın burda. OW ı bu maçtan yememişsin, şu demoyu izletsen çoğu kişi wh olduğunu anlamaz. ayrıca bu maç ile ban yeme zamanın arasında 2 günden fazla var. OW'un hile kararı vermesi o kadar uzun sürmez.

yiyosa son 8 maçının screenshotını ve demolarını yolla. madem temiz olduğu iddia ediyosun... görelim son maçlarında ne yapmışsın.
    buyur hocam ben kendime güveniyorum sıkıntı yok. bu arada eski konularına bakıyorum neden herkese hile gözüyle bakıyorsunuz onu anlamadım. bu arada ESEA hesabımıda bırakayım ban yemeden önceki 9 gün boyunca günde en az 2 tane ESEA'da maç atmışım. insanları yargılarken biraz daha dikkatli olun bence.
    play.esea.net
    Attention Required! | Cloudflare
    https://play.esea.net/users/2377355

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-huY8f-dmMt6-YZV8H-3AtxR-MHcVG
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-NcLNc-ozpze-9iqY9-L9b4A-FpQuK
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-k62qi-C3OYK-bTfvU-MmhVG-8w9TM
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-6vWap-5UkhD-k6DOm-XeLT3-sq2AC
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-JZore-WCSY6-wb6BU-VmAo8-hpWTB
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-AKG6A-X79my-M9ztG-Qzrkk-AEVjM
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HvJQr-FL6ZB-Em2FO-SGbxO-eSLTK
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-oyFhK-PB7zn-fHhTP-DLoWV-5vrRP
    Haksız Overwatch Ban

edit: bu arada "ayrıca bu maç ile ban yeme zamanın arasında 2 günden fazla var." demişsin ama sen istedin zaten boll kill aldığın bir maçı at diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rward -- 16 Nisan 2020; 23:31:51 >

• son maçlarım ss ini neden atmadın? bu linklerden sadece 5 tanesi aktif. (ilk 3ü eski olduğu için silinmiş diyeceksin şimdi). son 8 maçının bunlar olduğunu kanıtlamak için ss atman gerekiyor.
  • buyur dostum en başta dediğim gibi istediğin kadar dosya, demo, ss atarım.

Haksız Overwatch BanHaksız Overwatch BanHaksız Overwatch BanHaksız Overwatch BanHaksız Overwatch BanHaksız Overwatch BanHaksız Overwatch BanHaksız Overwatch Ban

• quote:

Orijinalden alıntı: sırfbununıcın

Bu mesaj silindi.
    birşey diyemiyorum hocam :) müdür dediğiniz adam nova 2 seviyesinde oynayan bir oyuncu.
  • dmg reis o kadar iyi oynuyo ki OW a düştü ve ban yedi. yersen... ilk yolladığın demoda da kanıtlar var, ama senin gibi bir acemi hileci için zamanımı ayırıp onları editlemeyle birleştirmeyle falan uğraşamam.

videoda sesim az çıkmış, anlamayanlar için burdan yazayım. ilk olarak banana'dan pushlayan 2. ctyi görmesine rağmen, ısrarla görmediği (görmemesini beklediğimiz) ct'yi vurmaya çalışıyor.

bi de faceit esea profillerini atmış. noluyor faceitte eseada oynayınca mm'de hile yapılamıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

dmg reis o kadar iyi oynuyo ki OW a düştü ve ban yedi. yersen... ilk yolladığın demoda da kanıtlar var, ama senin gibi bir acemi hileci için zamanımı ayırıp onları editlemeyle birleştirmeyle falan uğraşamam.

peki 4:3 1280x960 çözünürlüğe alıp 165hz monitörde izlemeyi denedinizmi? çünkü ben öyle izlediğimde adamın oradan geçtiği bariz belli oluyor. sizin için acaba nerede yanlış yapmışım diye açıp maçın o round'unu izledim. neyse hocam sıkıntı yok ben ağzımla kuş tutsam bile artık hileci diyeceksin umarım bu ban kalkar ve sizin gibi düşünen insanlar için bir farkındalık yaratır. iyi akşamlar.

• can_celik kullanıcısına yanıt
    Kimsenin günahını almak istemem .. 0,25 hızında "10-12"defa izledim ..

Evet bir gariplik var ama ben şahsen 8 roundluk ow da sadece bu sahne ile ban vermem .Bunun gibi ama bir kaç göze çarpan birşey varsa Vac yemen normal..

Dediğim gibi bir 5 saniyelik video ile kimsenin hakkına giremem .. Geçmiş olsun haklı isen OW da nadirde olsa hakkınız geri verilebilir .
  • Abi kliplerini cs go ya at mac demolarini baya ugras ama google drive vs yukle son 20 mac vs baya ugrasirsin ama hile yoksa banin kalkar ben aynisini yaptim bekliyorum suan bende hesap ariyorum owerwatchi kaldiriyolar diye biliyorum, bide isin kotu tarafi icindeki skinleri filan satamiyosun bissuru guzel silahim vardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapsonlukotceket

Abi kliplerini cs go ya at mac demolarini baya ugras ama google drive vs yukle son 20 mac vs baya ugrasirsin ama hile yoksa banin kalkar ben aynisini yaptim bekliyorum suan bende hesap ariyorum owerwatchi kaldiriyolar diye biliyorum, bide isin kotu tarafi icindeki skinleri filan satamiyosun bissuru guzel silahim vardi
    dostum hesabımda toplasan belki 50 tl lik eşya vardır o önemli değilde o kadar oyun süresi, o kadar emek ve daha kötüsü FACEIT'den ban yemek... premium kasma niyetim vardı güzel para dönüyor o işte ama bu gidişle yalan olucak :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.