İyi günler bu sabah saat 5 sularında evime döndüm. Aracımı park edicektim ama park yeri kalmamıştı sebebi ise apartmanımıza misafir gelen bir aracın apartman sakinlerinin yerine park etmesiydi. Bu sebeble sabah saat 6da o aracın önüne arabamı park ettim. Nasıl olsa saat 8.30 da çıkcaktım tekrar ve o araçda birazcık madur olsun da istedim çünkü apartmanın park yeri. Ve cadde üstüne park ettim. Apartmanımız cadde üstü ve yol boyu arabalar var zaten sürekli benim giriş çıkışım problem. Neyse sabah saat 8.30 da aşağı indim ki arabam çekilmiş. Bizim apartmanımızda olmayan araç, onun yüzünden caddeye park etmeme rağmen sorgusuz sualsiz (kapıcımız her aracın kime ait olduğunu bilir ve ona sorsa çekiciyi bekliyceği süreden çok daha kısa bir sürede biz çekerdik) aracımı çektirtmiş. Şimdi ben bu durumda bu çektiren adama ne yapabilirim? Ayrıca benim 1 saat araba beklediğim oldu arkama park edeni ve çekici değil ekip aracı dahi gelmedi defalarca 155i aramama ramen. Şimdi hatalı parktan ceza yedim. aracım da çekildi tamamen karşı tarafın düşüncesizce 2 hareketi yüzünden. Her türlü yola başvurmayı düşünüyorum
Çok sinir bozucu bir durum.
Apartmanın park yerinde, misafir araçlar park edemez diye bir tabela ya da bir bariyer vs var mı? Misafir araçlar hiç mi park etmiyor park yerine?
quote:
Orijinalden alıntı: wolfien
Çok sinir bozucu bir durum.
Apartmanın park yerinde, misafir araçlar park edemez diye bir tabela ya da bir bariyer vs var mı? Misafir araçlar hiç mi park etmiyor park yerine?
Evet misafir araçlar park edemez yazısı var. Ayrıca olmasa bile misafir olarak park ettiğiniz ve madur ettiğiniz apartman sakininin arabasını çektirmek ne demektir yaa
quote:
Orijinalden alıntı: obivanhelsing
Evet misafir araçlar park edemez yazısı var. Ayrıca olmasa bile misafir olarak park ettiğiniz ve madur ettiğiniz apartman sakininin arabasını çektirmek ne demektir yaa
Bizim otoparkımız misafirlere açık, misafir araçlar park edemez gibi bir tabela yok. O yüzden bu olay bizim otoparkta olsa, misafir de olsa kişi haklı derdim.
Ama madem "misafir otolar park edemez" tabelası var ve buna rağmen park etmiş, sizin aracınızı çektirmesi gerçekten terbiyesizlik olmuş... Fakat sizin yaptığınız da doğru değil, yanlışa yanlışla cevap vermişsiniz ve gereksiz yere risk almışsınız. Sinir bozucu bir durum ama yapabileceğiniz birşey yok...