Şimdi Ara

Hala Jose Sosa'ya ihtiyaç yok diyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu maçta da göremediyseniz daha nasıl göreceksiniz bilmiyorum.Takımın tek atak özelliği var Q7 ve Caner kenardan orta açacak sadece bu.Ve bunu görmeyip hala iyi oynuyoruz ya da milli takım arasından sonra düzelicez diyenler var.Senin oyunun yanlış oyunun Anadolu takımı gibi top oynuyorsun.Durum çok vahim ben yönetimin yerinde olsam Sabah Milano'ya giderim ne yapar ne eder o Sosa'yı alır getiririm.Yoksa adım adım felakete gidiyoruz bu oyunla bizi Şampiyonlar liginde parçalarlar.

• Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş'a zarar gelmeyeceğini bilsem o kadar çok isterim ki Sosa gelmesin ve sezona öyle başlayalım.Eğer böyle olursa bu konuda burada sana hatırlatırım tek tek ama sen yine başka şeye yorarsın.Dürüstçe evet Sosa lazımmış yanılmışım diyebileceğine ihtimal vermiyorum.Net diyorum Sosa gelmesin ya da onu gibi biri Talisca'nın yerine koyulmasın Beşiktaş şampiyon falan olamaz.Lig bu sene en az 10 kat daha zor görücem ben sizin gibileri devre arasında Ortasaha şart derken
  • Geçen sene Talisca'nın yerine Oğuzhan vardı 10 numarada CL'deki çoğu maçta bir şey oldu mu?Olmadı.Talisca benim gözlemlediğim kadarıyla kapanan takımlara karşı Avrupa'daki gibi oynayamıyor.Geçen sene Sosa olsa Avrupa'da iş yapamazdı.Talisca'nın Lyon'a karşı oynadığı oyunu bizim ligde oynayabilecek bir oyuncu yok öyle söyleyeyim.Sosa varken Avrupa'da gördük çok silik bir oyunu vardı.Şampiyon olduğumuz senenin 2.yarısı hariç çok iyi oynadığını görmedik.
  • Ligde en az 10 puan fark atar sampiyonlar liginde ceyrek oynariz. Sen bunlar olunca ne yapacaksin? Gecen yil da 6 ay sosa gomez muhabbeti yaptin sonuc sampiyon olduk uefada ceyrek oynadik. Varsayimlarla konusursak bende sosa gelirse sampiyon olamayiz diyorum. Adam o derece yeteneksiz ve takimi bozacak bir oyuncu cunku.

• Oğuzhan hiç yok.
  • Talisca skorda var, oyunda yok. Takım oyununa katkısı yok denecek kadar az.

Talisca neleri yapar.

Talisca frikik atar mı, iyi atar.

Ara pası? Yok

Dripling? Yok

Pas trafiği? Yok

Orta? Yok

Sosa neleri yapar..

Frikik atar mı, atar.

Ara pası atar mı, atar

Dripling yapar mı, yapar

Pas trafiği iyi mi, iyi

Orta açar mı, açar.

Sosa Talisca'dan çok daha etkili "komple" bir futbolcudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Talisca bir takım oyuncusu değildir orta saha bile değildir. ilk geldiği günden beri diyorum bu adam sadece kendi kariyeri için jeneriklik goller atar takıma zerre faydası yok. Ben Sosa'yı da beğenmezdim ama Talisca'yı görünce etkisini hissediyorsun

• şüphesiz yokluğu hissediliyor. oğuzhan da kayboldu o gittikten sonra.

talisca gol atamadıktan sonra maçın kötülerinden oluyor tıpkı cenk gibi.
  • Senol hoca bu orta sahayla takim basinda sezon sonunu gorurse sukretsin bunu buraya birakayim

Tamam ben iddia ediyorum eğer Beşiktaş Talisca yerine Sosa'yı veya sosa gibi bir 10 numara oynayacak birini almazsa bu takımla şampiyon olamaz.Sen de diyorsun ki Lig de 10 puan fark atarak şampiyon olur diğerini hiç karıştırmıyorum işe.Eğer sezon sonu kim öngörüsü yanlış çıkarsa hesabı kapatır gider.Var mısın?
  • Fabri
    Gökhan G. Pepe Vida Adriano
    Q7 Tolgay Medel Lens
    Talisca
    Negredo

Sosayı alacağına 5 tane oyuncu alırsın (ki bunların 4 ü zaten sende) daha agrasif orta saha ve daha dinamik kanatlarla takım daha etkili hale gelir.
  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Evet Talisca ile inanılmaz dinamik olursun gerçekten müthiş dinamiktir kendisi.Ya nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Evet Talisca ile inanılmaz dinamik olursun gerçekten müthiş dinamiktir kendisi.Ya nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum ki

Orta saha demişim, Talisca forvet arkası pozisyonunda oynuyor.
    Talisca olmayınca da rakip uzaktan şut gelmeyeceğini bildiğinden kanatları kapatıp takımı kitliyor. Antalya maçında Talisca olmadığından rakip kanatlara yoğunlaşınca kanat organizasyonu olmadı ta ki ilk yarının sonunda Canerin ortasına Pepenin kafasına kadar.
    Eğer göbekten oynayacaksan Sosa kanatlardan oynayacaksan da Talisca lazım.
  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Peki sorum şu hangi büyük takım sadece kanattan oynuyor şuan dünyada?Real Barca hepsinin önceliği göbekten gitmek ben hiç orta açılmasın demiyorum elbette iyi ortalar çok etkilidir ama sen sadece orta açarım bir de fırsat olursa uzaktan şut çekerim diyorsan bu küçük takım futboludur.Benim futbol görüşüme göre seri kısa paslarla göbekten giden takım her zaman üstündür.
  • Gözle görülür bir gerilememiz var maalesef Şenol hoca da tam inat yahu şu yeni transferleri oyunu çok geç alıyor hatta bana kalsa ilk 11 de bunlar la çıkması lazım ki oyuna katkıları nedir bir görelim. Hep kenar atakları ile bu iş olmaz eskiden kenarlar ortadan gitme uzun pas kısa pas ne varsa hepsini yapıyorduk... Şimdi görüyorum ki oyunummuz da kısır hale gelmiş ayrıca defans hattında sıkıntılarımız var şu vida da bi gelemedi gittiİşin özü şu yeni transferleri artık bir devereye alma zamanı geldi sosa bence şart değil haa olursa iyi olur ancak eldeki yeni adamlar ilede farklı ve daha efektif bir oyun çıkarabiliriz gibime geliyor...
  • küçük maçlarda sosa büyük maçlarda talisca daha faydalı olur

• Aynı cümleyi dün kurdum, takımın tüm atakları Caner ve Quaresma'nın doldur boşalt yapması. Ortasahada kaliteli isimler var ama şu ana kadar çok kötüler.

Ayrıca Tolgay'ın Oğuzhan'dan formayı alması lazım artık, omuz yiyince iki metre yuvarlanan ortasaha mı olur. İkisi de sorumluluktan kaçıyor potansiyellerini harcıyorlar, halbuki çok yetenekli ikisi de.

Her mevkide alternatifimiz var diyoruz ama ortasaha hala kurulamamış takımda, en önemli mevkidir ortasaha, umarım başımızı yakmaz da form tutarlar bir an önce.

Ne güzel izliyor değil mi?Ne kadar da hırslı bir futbolcu

• Ne yapacakti burda talisca?

1 Rakibin kosu yolu kapali zaten top sans eseri atibadan sekip tosicin tersine dusup rakibin onunde kaliyor. Tam tersi atibadan sekmeyip kazansak top taliscaya ulasip gol pozisyonuna girerdik.rakip dengesiz yakalanacakti.

2 Taliscanin baski alaninin disinda top. Ortadan gidip talisca biraksa neyse. Alan savunmasinda her oyuncunun kapatmasi gereken bir bolge var. Taliscanin bolgesi rakip ceza sahasiyla rakip yari alani ortasindaki bolge. Bu bolge Quaresma atiba adriano ve pepe bolgesi. Bu oyuncular alanlarini bosalttigi icin golu yedik. Pepe bir onceki pozisyonda nedense kontraataga cikti.

3 Istersen 10 numaraya stoper koyalim iyi defans yapar. Tam sana gore de bir hoca var ulkede. Ismi aykut.

4 sosa olsa o da ayni sekilde bu topu birakirdi. Rakip sol bekle ceza sahasina kadar kat ettigi bir pozisyon 2 yilda hatirlamiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.