Şimdi Ara

Hala tamamlayamadığım Bedelli maceram..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ben gidiş yönüme göre Bedelli işlemlerimi başlattım fakat bir pürüz var..

- 15.000 nakiti yanıma aldım ,

- ASAL yoklama formumu doldurdum , mailimdeki biometrik resmimi upload edip kayıt işlemimi tamamladım ,

- Aile hekimime gittiğimde hekimin bir yakınının vefat ettiğini aile hekimim haricinde kimsenin senin sağlık raporunu e-devlete işleyemeyeceğini öğrendim ,

- İlgili ilçe sağlık müdürlüğüne gittim , büyük bir kalabalığı geçip 3 kasımın son olduğunu , hatta bu işlem için son şansım olduğunu söyledim hemen beni ,

farklı bir aile hekimine atadılar , anlık geçmezse gibi sorular vardı aklımda direk belirttim gerekirse Aile hekimini arattıracaktım.10 Dk'ya aile hekimim değişti.

- Oraya vardığımda , 2.5 saat bekledim Doktor bile benim gibi hekimi olmayıp oraya aktarılanlar için bekliyordu yoksa mesaisi 15:00'te bittiğini söyledi.Sitem geldi önden atladım sorular sordu göz dedi '' yahu şimdi gözde sorun yokta 0.50 uzağı göremiyorum yani 3 - 4 metreden küçük yazılar , adam mecbur beni Devlee Sevk etti kaydımı yaptı.

- Devlet Hastanesine gittim saat 16:00 civarı göz doktoru yoktu sevk belgemi ilgili departmana verdim kaydımı yaptılar barkodu yapıştırdı.Yarın sabah 09'da burada ol dedi danışmadaki arkadaş.

- Yarın Bunu alıp Bankada 10dk'da parayı yatırıp 3 adet tüm kriterleri (TC , TELEFON , BEDELLİ İBARESİ vs ) alıp şubeye gidicem.

> Sorum şu ; Kağıtta İstanbul / Beylikdüzü askerlik şubesine iletilmesi gerekiyor diye bir ibare var göz muayenesinin sonucu , bunu ben mi ? yoksa Hastane mi ileticek ?

Yarın para 15dk , şube boşmuş oradaki arkadaşlar 10 dk'da hallettim dedi.Ama 3 kasım son gün yarın Son iş günü.. Hala kırmızı olursa ? Sorun olurmu sayın forumdaşlar...

Of of siz siz olun yok bişeyim diyin vallahi billahi ya !

• muayene ile ilgili sorun yasamazsin.

hastane sana kagidi verirse sen iletirsin. hicbir sey vermezlerse onlar sistemden iletiyor demektir.
  • Böyle işleri son güne bırakmaktaki amaç nedir? Ciddi soruyorum dalga amaçlı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah evrakların yetişmez de uzun dönem gidersin.belki askerde öğrenirsin bir şeyler
  • ınsallah uzun donem gıdersın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • molecula M kullanıcısına yanıt
    Ertesi gun islemlerimi halletmem ve sube dahil toplam 1 saat surdu.Ustune kendimi kahvalti ile odullendirip , ardindan keyif sigarasi yaktim.

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.Sen ogrendiklerini burada paylasabilirsin🤙

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    Param yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yarın son gün heyecan yok mu?

• Once basvurup sonra yoklama isine girisseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.