Arkadaşlar ben güncellemeleri yaptım doğrulanmıştır diye teşekkürümüde aldım.Ama halen sağ alttan orjinal ürün doğrulama yazısı çıkıyo nedenini bilen bir arkadaş varmıdır.şimdiden tşk
hangi sistemi kullanıyorsunuz vistamı xpmi
xp pro hocam
ordaki yıldız ofis için çıkıyor olabilirmi acaba
ofisi silip baştan kurdum yine aynı uyarıyı vermeye başladı
ofisi silip baştan kurmakla kurtaramazsınki hocam hatta 2003 yükllü diyelim sen sildin 2007 yükledin gene kurtaramazsın tek yolu format atacaksın ve güncellemelerden " orjinal office avantaj bildirimi " diye bişey gelir onu almayacaksın ikinci yok orjinal office alıp onu kuracaksın üçüncü yol bu şekilde kullanacaksın dördüncü yol office kullanmayacaksın
bu şekilde olduğu takdirde 30 sonrasında sanırım sistem açılmıyor
office crak var 2007 de o crak ı yükleyinin uygulanyın vista tabanlı olduğu için uygulamada çıkar vindows iptal falan olmaz oficce ise yalnızca sınırlanabilir ki oda nadir bndede çıkıyor ama bnm işletim sistemi vista ondada var olan geuige hatasısiz iyisimi office xp yükeyip kurtulun
o bildirimi 5saniyede kaldırmanın bir yolu var ama burada söylemem yasak çünkü :) fakat daha sonra çıkmasını istemiyorsanız güncelleştirmeleri ya kapatacaksınız ya da el ile tehlikesiz olanları kendiniz seçeceksiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme