arkdaşlar oyunu yükledim ama oyunda bot olayı oluyomu?netten oynamayı denedim ama olmadıı versiyonumun uyuşmadığını söylüyo,bi acıklasanızz
quote:Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:. yok. netten de oynanmıyor çünkü orijinal değil. bende de var boş boş duruyor Yoo steamden bedava indirilip bedava oynanabiliyor
quote:Orjinalden alıntı: murtix7 quote:Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:. yok. netten de oynanmıyor çünkü orijinal değil. bende de var boş boş duruyor Yoo steamden bedava indirilip bedava oynanabiliyor insanların %90 ının oyunlarını malum piyasadan edindiğini düşünerek yazdım. steam'dansa sorun yok
steam den ücretsiz indiriliyor bedava versiyonu dururken neden korsan kullanıyorsunuz çok merak ediyorum
quote:Orjinalden alıntı: melih199 steam da bulamadım ya nerde,buldum ama ücretlii başka varsa bulamadım www.steampowered.com indir beleşe ücretli diye birşey yok
bi bot dosyası buldum ama oyunun icinde nereye koymam gerektiğini söylememiş,neresi olabilir acaba fikri olan varmı??
quote:Orjinalden alıntı: Gordon_Freman quote:Orjinalden alıntı: melih199 steam da bulamadım ya nerde,buldum ama ücretlii başka varsa bulamadım www.steampowered.com indir beleşe ücretli diye birşey yok bende bunu arıyordum ne zamandır tşkler