Şimdi Ara

Half Life 2 Episode 1 (Yardım!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Half Life 2 vardı.Onu bitirdim.Ek görev paketi olan Episode 1'i internetten indirdim.(Kendisi yaklaşık 2GB, kotam dağıldı tabi! )
    Ama ben bir türlü paketi çalıştıramadım.Yardım ederseniz sevinirim..
    Teşekkürler....

• O tip bir sorun ben de yaşadım hatta bi arkadaşım da oyunu çalıştırmayı başarmış, fakat oyundaki objelerin hiç biri gözükmüyo, int den oyun indirmek pahalıya patladı hepimize.
  • kotalıların oyun indirmesi çok yanlış bence bozuk çıkma ihtimalini göze alsınlar
  • Kota büyük sorun evet, umarım birkaç sene içinde kota problemli bilg. kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilay__10

Arkadaşlar bende Half Life 2 vardı.Onu bitirdim.Ek görev paketi olan Episode 1'i internetten indirdim.(Kendisi yaklaşık 2GB, kotam dağıldı tabi! )
    Teşekkürler....

oyun sana 15 ytl ye geldi desene

• 5 ytlye satıyolar kardeşim ne varda indirdin oyunu bide kotalı internet kullanıyosun.
  • en güzeli kotasız part taym oyun
  • En güzel orjinal bir Orange Box.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilay__10

Arkadaşlar bende Half Life 2 vardı.Onu bitirdim.Ek görev paketi olan Episode 1'i internetten indirdim.(Kendisi yaklaşık 2GB, kotam dağıldı tabi! )
    Teşekkürler....

üzülme hacım biz de az dağılmadık
    sorununu daha ayrıntılı yaz belki yardım edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A064FD3E1 -- 29 Temmuz 2008; 15:05:09 >

• bi saniye episode ek paket olarak indiriirseniz sakata gelirsiniz.gidin para verin alın bi dvd 2-5 ytl arasında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

bi saniye episode ek paket olarak indiriirseniz sakata gelirsiniz.gidin para verin alın bi dvd 2-5 ytl arasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.