Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala G-MANnin apeturenin bir adami oldugunu dusunuyorum. Cunku gman istegi zaman istedigi yere portal acabiliyordu. Eli nin borealisi yok etmek istemesi(apetureye ait bir mal) ve sonra olmesi soylediklerimi destekler nitelikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

suanlik dostumuz cunku ep2 de eli gmani kasdederek ortak dostumuz demisti.

"Our mutual fiend" - friend değil. Ortak düşmanımız gibi bir şey yani.

Dostum senin bahsettiğin söz bölümün adı, Eli'nın sözü değil.
    Bölümün adı : "Our Mutual Fiend"
    Eli'ın sözü : "Our Mutual Friend"
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

GMan'in iyi biri olmadığını düşünen bir tek ben miyim?
    Herkes yardım ediyor falan demiş.

Gman iyi biri değil zaten. Sadece çıkarcı ve çıkarı olduğu için bizi savunuyor
    Nihilanth'ın ölmesi için dünyayı tehlikeye atan,Eli'nin ölmesini sağlayan bi adamın neresi iyi olabilirki

Yani bende böyle düşünüyorum, zaten bence Gordon'un Gman olmaması yönündeki en büyük kanıtda budur sanırım.Gordon bir insan olarak dünya'yı neden ateşe atsın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Hocam Patlama olmadan önce Black MEsa'da çok arıza vardı
    Bundan dolayı oldu patlama.
    G-man Böyle birşey beklemiyordu.
    Sanırım hukumette çalışırken işverenleri vardı
    Muhtemelen Uzaylılarla anlaşmış ve teknoloji almış veya Aperture Science ile.
    G-man patlama olduktan sonra Gordon'u test etti ve gordon geçti o testi
    Sonra ona(g-man gordon'a) tek çaresinin G-man ile anlaşmak zorunda olduğunu söyledi anlattı(Half Life'In sonu)
    G-man Bize(İNsanlığa ve Dunya'ya) yardım ediyor yani
    Bu teori'nin doğru olduğu %90
    G-man Gordon olmasa bile Hukumetten biri veya Ajan
    Başka bişey de olamaz zaten.
    NE BİR DUŞMAN NE DE COMBİNE'A YARDIMCI.
    Eğer Teorim Doğruysa BOREALİS GEMİSİNİ KULLANICAZ.

Gman kazanın olacağını biliyordu, beklemiyordu sürpriz oldu değil.
    Adrian Shepherd'ın günlüğünde Shepherd gün gün anlatıyor olası bir kazaya nasıl hazırlandıklarını, birden bire ortaya çıkan yakınkapalı alanda muharebe teknikleri eğitimlerini, Gman'in hergün kendisini izlediğini, black mesa'ya gideceklerinin dedikodusunu...
    Yani Gman hepsinin olacağını biliyordu.

• Mutlu sonla biter. Gordon ölür. Yaz kenara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

@Gorod hocam geleceğe yolculakta paralel evren muhabbetine girmeye gerek yok... sadece geçmişte var.. zaten gps uyduları dünyadan ayrıldıktan sonra zamanda kayma yaşadılar ki içlerindeki atom saatleri bizden farklı bir saniye gösteriyor.. zaten o olayda oradan anlaşıldı.. ağır kütlelerin yanında durdukça zamanda daha hızlı hareket ediyosun.. uydular dünyaya 20000km uzakta ama biz hemen üzerindeyiz o yüzden böyle bir fark oluştu..

Hocam biliyorsun ki olay ne zaman gerçekleşir işte o zaman teorilikten çıkmış olur. :) Şuanda bu olayla ilgili herşey teoridir.Geçmişe yolculuk ile ilgili dediğim gibi ışığın hedefe varması vs. gibi bir sürü şey giriyor işin içine.Geleceğe yolculukta ise olay farklı bir zamana geçmekten çok zamanı aldatma meselesi gibi en basitinden.Neyse hocam osuruk kadar fizik bilgimizle neyi tartışıyoruz. :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam Patlama olmadan önce Black MEsa'da çok arıza vardı
    Bundan dolayı oldu patlama.
    G-man Böyle birşey beklemiyordu.
    Sanırım hukumette çalışırken işverenleri vardı
    Muhtemelen Uzaylılarla anlaşmış ve teknoloji almış veya Aperture Science ile.
    G-man patlama olduktan sonra Gordon'u test etti ve gordon geçti o testi
    Sonra ona(g-man gordon'a) tek çaresinin G-man ile anlaşmak zorunda olduğunu söyledi anlattı(Half Life'In sonu)
    G-man Bize(İNsanlığa ve Dunya'ya) yardım ediyor yani
    Bu teori'nin doğru olduğu %90
    G-man Gordon olmasa bile Hukumetten biri veya Ajan
    Başka bişey de olamaz zaten.
    NE BİR DUŞMAN NE DE COMBİNE'A YARDIMCI.
    Eğer Teorim Doğruysa BOREALİS GEMİSİNİ KULLANICAZ.

Gman kazanın olacağını biliyordu, beklemiyordu sürpriz oldu değil.
    Adrian Shepherd'ın günlüğünde Shepherd gün gün anlatıyor olası bir kazaya nasıl hazırlandıklarını, birden bire ortaya çıkan yakınkapalı alanda muharebe teknikleri eğitimlerini, Gman'in hergün kendisini izlediğini, black mesa'ya gideceklerinin dedikodusunu...
    Yani Gman hepsinin olacağını biliyordu.

Alıntıları Göster
    @Phanthom7
    Hocam biliyor olsaydı neden bu hukumetten olurdu?
    Amerika'da ustun bi koruma var kimin ne yaptığı biliniyor hatta İnternetteki herşeyi biliyor.
    Amerika'da hukumette çalışan biri dunya'ya saldırmaya kalkamaz
    Hukumet silahlarını bile biliyor.
    Hiçbir uzaylı veya sıradan biri Hukumet silahlarını bilemez.
    Bide hiçbir Hukumet AJANI DUNYA DIŞI YARATIKLAR İLE ANLAŞMA YAPAMAZ (DUNYAYA SALDIRMAK İÇİN)
    Hiçbir uzaylı bir M9 KULLANAMAZ,Hatta yanında bile taşıyamaz.
    Hem Nihilanth'ın Soylediklerinde şu da var
    He İS NOT A MAN
    MAN DEMEK HERZAMAN İNSAN DEMEK DEĞİLDİR MANASI ADAM demektir
    Human deseydi ayrı
    G-man bizi korumaya çalışıyor
    Aslında BUNU(patlamayı) BREEN PLANLADI
    VALVE herşeyi (98'de)dusunmuş sanırım?(Half Life 2 için)
    Nihilanth breen için konuşuyor olabilir
    Taşı veren muhtemelen Breen'di
    Ve bu olayı Breen biliyordu
    Combine İle anlaşmış olmalı
    Ben tahmin uzerine yuruyorum bu Teorimin Doğru Çıkması İÇİN BAZI OLAYLARIN(HALF LİFE 3'te) GERÇEKLEŞMESİ LAZIM
    BUNLARIN HEPSİ TEORİ
    Edit:
    Eli'nin Sözü BUNLARI KANITLAR
    G-man bizim dostumuz
    Eli'nin daha iyi dusunmesini istiyordu
    ASlında kullanmamızı istiyor
    Zaten YA YOK OLUR YAdA KULLANICAZ
    Eğer G-man Dusmansa
    Merak Etmeyin Half Life 3 diye birşey yok.
    Oyun bitti
    Çıkmıcak
    NOKTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 1 Mart 2012; 15:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Gman iyi biri değil zaten. Sadece çıkarcı ve çıkarı olduğu için bizi savunuyor
    Nihilanth'ın ölmesi için dünyayı tehlikeye atan,Eli'nin ölmesini sağlayan bi adamın neresi iyi olabilirki

G_man Eli'yi öldürdüyse
    Merak etmeyelim
    G-man ELi'yi öldürdüğü gibi bizide öldürücek
    Yani Half Life 3 ÇIKMAZ boşuna merak etmenyin bence

• quote:

şuan oturdum bunu izliyorum ya ne alakaysa

• quote:

quote:

Borealis ile ilgili resmi bir resim elime geçti desem kimse inanamazdı, bu resmin 2004 de çıktığını desem kimse ininanmazdı ama gerçek oldu şimdi herşeyi baştan anlatıyorum.
    Benim steam de orjinal css vardı. Sonra benim arkadaş internetten css çekmiş 1.0.64 sürümüydü cs portal olanından. Bende korsanı nasıl oluyor diye pc ye kurdum sonra hl2 dosyaları na girdim incelemeye başladım materials e girdim ve Environment Maps diye bir klasör gördüm asıl bomba ise içindekilerden birisi dosyanın adını da söyleyeyim. borealis_003.vtf bunu nasıl açacağıma dair internette programlar araştırdım ve vtf edit programına rastladım kurdum sonra vtf yi açtım programla ve karşıma şöyle küçük ekranda bir resim geldi.
    http://b1202.hizliresim.com/u/t/30hz9.jpg
    esas bomba ise hl2 dosyaları içinfde olması yani half-life 2 nin dosyaları içinde olması yani bu dosya 2004 yılında yapılmış esasında borealis 2004 den beri tasarlanıyormuş. resimi bilgisayarınıza indirip zoom yaparsanız orada küçük bir asansör olduğunu görürsüüz portal daki asansöre çok benziyor inananmayan arkadaşlara cs nin link ini verebilirim veya direkt dosyayı upload edebilirim ben burada şaka yapmıyorum.

Hocam doğrudur çünkü kodları çalınmadan önce half life 2 zaten borealiste geçecekti.Kodlar çalınınca senaryo vs herşey sil baştan değişti, borealiside episode lere sakladılar.

Beyler merhaba ben yeni üyeyim uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum bende halflife manyağıyım size şunu sorsam bu kod çalınması olayı nedir birisi anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamburger123

quote:

quote:

Borealis ile ilgili resmi bir resim elime geçti desem kimse inanamazdı, bu resmin 2004 de çıktığını desem kimse ininanmazdı ama gerçek oldu şimdi herşeyi baştan anlatıyorum.
    Benim steam de orjinal css vardı. Sonra benim arkadaş internetten css çekmiş 1.0.64 sürümüydü cs portal olanından. Bende korsanı nasıl oluyor diye pc ye kurdum sonra hl2 dosyaları na girdim incelemeye başladım materials e girdim ve Environment Maps diye bir klasör gördüm asıl bomba ise içindekilerden birisi dosyanın adını da söyleyeyim. borealis_003.vtf bunu nasıl açacağıma dair internette programlar araştırdım ve vtf edit programına rastladım kurdum sonra vtf yi açtım programla ve karşıma şöyle küçük ekranda bir resim geldi.
    http://b1202.hizliresim.com/u/t/30hz9.jpg
    esas bomba ise hl2 dosyaları içinfde olması yani half-life 2 nin dosyaları içinde olması yani bu dosya 2004 yılında yapılmış esasında borealis 2004 den beri tasarlanıyormuş. resimi bilgisayarınıza indirip zoom yaparsanız orada küçük bir asansör olduğunu görürsüüz portal daki asansöre çok benziyor inananmayan arkadaşlara cs nin link ini verebilirim veya direkt dosyayı upload edebilirim ben burada şaka yapmıyorum.

Hocam doğrudur çünkü kodları çalınmadan önce half life 2 zaten borealiste geçecekti.Kodlar çalınınca senaryo vs herşey sil baştan değişti, borealiside episode lere sakladılar.

Beyler merhaba ben yeni üyeyim uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum bende halflife manyağıyım size şunu sorsam bu kod çalınması olayı nedir birisi anlatabilir mi?

Half Life 2 piyasaya çıkmadan önce bir hacker tarafından oyunun kaynak kodları çaldı.Bunun üzerine Valve oyunu bir sene daha erteleyerek senaryosunu vs toptan değiştirir.Bir senede neredeyse yeni bir oyun yapmak zorunda kalırlar.

• quote:

@Phanthom7
    Amerika'da ustun bi koruma var kimin ne yaptığı biliniyor hatta İnternetteki herşeyi biliyor.
    Bide hiçbir Hukumet AJANI DUNYA DIŞI YARATIKLAR İLE ANLAŞMA YAPAMAZ (DUNYAYA SALDIRMAK İÇİN)
    He İS NOT A MAN
    Human deseydi ayrı
    Ben tahmin uzerine yuruyorum bu Teorimin Doğru Çıkması İÇİN BAZI OLAYLARIN(HALF LİFE 3'te) GERÇEKLEŞMESİ LAZIM
    BUNLARIN HEPSİ TEORİ
    Edit:
    G-man bizim dostumuz
    Eğer G-man Dusmansa
    Oyun bitti
    Çıkmıcak
    NOKTA

Bu kısımda ne dediğini anlamadım, biraz daha açıklayıcı yazar mısın?Diğer dediklerine gelince;
    Ninilanth'In "He is not a man" sözüyle "insan değil"'i kastetmesi gayet açık, "O adam değil " demesinin hiçbir manası yok.Man kelimesini insan anlamında kullanmış basbaya.
    Ninilanth Breen için niye konuşsun?"He is not a man" demeden önce "He is waiting for you" diyor oyunun sonunda da bizi kimin beklediğini bildiğimize göre kastedilen kişinin Breen olmadığı açık.

Taşı Breen getirmedi, Gman verdi.Episode Two'da Eli kendisi söylüyor bunu.Episode Two'yu oynamadın sanırım?
    Son olarakda yazının sonlarına NOKTA tarzı şeyler yazmazsan sevinirim.

• quote:

quote:

@Phanthom7
    He İS NOT A MAN
    Human deseydi ayrı
    BUNLARIN HEPSİ TEORİ
    Edit:
    G-man bizim dostumuz
    Eğer G-man Dusmansa
    Oyun bitti
    Çıkmıcak
    NOKTA

Bu kısımda ne dediğini anlamadım, biraz daha açıklayıcı yazar mısın?Diğer dediklerine gelince;
    Ninilanth'In "He is not a man" sözüyle "insan değil"'i kastetmesi gayet açık, "O adam değil " demesinin hiçbir manası yok.Man kelimesini insan anlamında kullanmış basbaya.
    Ninilanth Breen için niye konuşsun?"He is not a man" demeden önce "He is waiting for you" diyor oyunun sonunda da bizi kimin beklediğini bildiğimize göre kastedilen kişinin Breen olmadığı açık.

Taşı Breen getirmedi, Gman verdi.Episode Two'da Eli kendisi söylüyor bunu.Episode Two'yu oynamadın sanırım?
    Son olarakda yazının sonlarına NOKTA tarzı şeyler yazmazsan sevinirim.

Şimdilik yorum yok.
    Episode 3 çıkmadan bişey diyemicem
    Kendisi açıklıcak zaten.

• @Gorod haklısın hocam

bu arada beyler yok taşı gman verdi, yok o insan değil dedi vs. senaryoyu bilemezsiniz... zira hl1 yapılırken 2.sinin senaryosu yoktu.. adamlar birşekilde uydurdular 1.oyunun üzerine.. belki o insan değil lafını uyduramadılar hiç yokmuş gibi devam edecekler.. adamlar isterse hl3 için öyle bir senaryo yazarlar ki breen iyilik timsali bile çıkabilir gman düşmanın düşmanı çıkar o derece.. o yüzden sallamayın böyle şeyleri oyunu oynayın geçin işte..
  • Half life 3 çıkmıyacak diyenlerin kafalarını duvara 5-6 kez vurup sağlam mı değil mi bir kontrol etmelerini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Half life 3 çıkmıyacak diyenlerin kafalarını duvara 5-6 kez vurup sağlam mı değil mi bir kontrol etmelerini öneririm.

• Half-Life benim hayatımda gördüğüm en bomba oyunlardan birisidir kaç kere bitirdim kendim bile sayamadım normalde bir oyunu bitiririm sonra silerim bunda öyle değil bitiriyorum sonra bi yerde birşey görüyorum hop tekrar baştan başla aynı diablo serisi gibi buda müthiş harika daha aklıma gelmeyen süper sözler işte
  • Gman televizyonda falan gözüktüğünde bu çalıyor hele 0:15'te başlayan kısım... Yeminle korktum çok garip bi havası var

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

quote:

ben de izledim o nasıl bi hızla nişan almadır yaleppim
    bir de zor oyundur half-life, 3 askerin arasına düşüncesizce daldığınız zaman indirirler hemen, öyle cod'a felan benzemez yapay zekası günümüz oyunlarından gömlek gömlek üstündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

quote:

ben de izledim o nasıl bi hızla nişan almadır yaleppim
    bir de zor oyundur half-life, 3 askerin arasına düşüncesizce daldığınız zaman indirirler hemen, öyle cod'a felan benzemez yapay zekası günümüz oyunlarından gömlek gömlek üstündür.

+ düşmanların HPleri yüksek, nişan alma olayı daha zor, ve şu sağ tuşa tıklayarak nişan alma olayı yok.

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.