Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Psikotrex
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

amanın blue shift'i bir oturuşta 3 saat civarında bitirdim ya la

bir de niye xen'de hev suitli elemanlar geziyor demiştim bir kaç saat önce ve blue shift'te gördüm ki zaten o tarz yerlere bizimkiler gidip setup'ı kurmuşlar, sarı kristallerden cukkalanıyormış

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

Alıntıları Göster
    @wildlove

Hocam yukarıda dediğim gibi Sector F Lambda Complex'i bu işlere bakıyordu.Xen'e gidip oradan örnek alıp geliyorlardı.Kristal gibi nesneler incelenmek üzere Sector C Test Lab. bölümüne.Yakaladıkları canlı örnekler ise Sector E Biodome Complex'ine gönderilip numune gözlem alanlarında yaşan formlarına uygun yaşam alanı sağlanıp burada gözlemleniyorlardı.Anlayabildiğim kadarıyla canlı örnekler Gamma Labs. üzerinden getiriliyordu yine Sector E'de ki gibi burada da bir "Alien Quarantine Labs" isminde farklı konseptte bir lab. bulunuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

@wildlove

Hocam yukarıda dediğim gibi Sector F Lambda Complex'i bu işlere bakıyordu.Xen'e gidip oradan örnek alıp geliyorlardı.Kristal gibi nesneler incelenmek üzere Sector C Test Lab. bölümüne.Yakaladıkları canlı örnekler ise Sector E Biodome Complex'ine gönderilip numune gözlem alanlarında yaşan formlarına uygun yaşam alanı sağlanıp burada gözlemleniyorlardı.Anlayabildiğim kadarıyla canlı örnekler Gamma Labs. üzerinden getiriliyordu yine Sector E'de ki gibi burada da bir "Alien Quarantine Labs" isminde farklı konseptte bir lab. bulunuyordu.

şimdi daha iyi oturdu parçalar yerine sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

@wildlove

şimdi daha iyi oturdu parçalar yerine sağolasın

Alıntıları Göster
    ulen valve half-life 3 gmstericeğine şimdide konsol işine bulaştı,steam box diye konsol yapmışlar
    bundan sonra herkes buraya bi post code yazsa biz bile çıkarırdık oyunu

• quote:

bir de niye xen'de hev suitli elemanlar geziyor demiştim bir kaç saat önce ve blue shift'te gördüm ki zaten o tarz yerlere bizimkiler gidip setup'ı kurmuşlar, sarı kristallerden cukkalanıyormış

Ben de geçen haftalarda 3-4 saat arasında bitirmiştim :)
    Elimiz alışmış herhalde çatır çatır ilerliyoruz, HL1i de bitirdim geçen hafta oda gayet kısa geldi :) Şu tepki olsun diye 2.oyunu oynadığımız cumarteside bir oturuşta yarısına geldim oyunun.
    Ezbere/içgüdüsel ilerliyoruz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Elimiz alışmış herhalde çatır çatır ilerliyoruz, HL1i de bitirdim geçen hafta oda gayet kısa geldi :) Şu tepki olsun diye 2.oyunu oynadığımız cumarteside bir oturuşta yarısına geldim oyunun.

valla ezber felan ama namıssız oynatıyor kendini. düşün rpg'leri hack n slash oyunlarını felan farklı seçimler itemlar classlar için tekrar oynarız ama gözümde hiçbir rpg veya hack n slash gözümde o çizgisel half-life1 gibi tekrar oynanabilirliğe sahip değildir. ben çıktığından beridir oynarım, yılda veya 2 yılda 1 defa bitiririm half-life'ı. blue shift, hl2 ve ep1'i birer defa bitirmiştim çok atladığım detay var. bugün başlayıp bitirdiğim blue shift'in ardına hl2'ye başladım grafikler gerçek hayat gibi göründü gözüme (son günlerde sadece half-life ile yatıp kalkmamın da etkisi var tabi) 2 saat kadar da onu oynadım her şey iyi hoş ama city17'miş asilermiş felan black mesa tadı veremiyor bünyeye. muhtemelen tekrar bitirdikten sonra hl2'nin yüzüne bakmam ama ölene kadar hl1'e devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Mart 2012; 21:38:11 >

• quote:

quote:

quote:

valla ezber felan ama namıssız oynatıyor kendini. düşün rpg'leri hack n slash oyunlarını felan farklı seçimler itemlar classlar için tekrar oynarız ama gözümde hiçbir rpg veya hack n slash gözümde o çizgisel half-life1 gibi tekrar oynanabilirliğe sahip değildir. ben çıktığından beridir oynarım, yılda veya 2 yılda 1 defa bitiririm half-life'ı. blue shift, hl2 ve ep1'i birer defa bitirmiştim çok atladığım detay var. bugün başlayıp bitirdiğim blue shift'in ardına hl2'ye başladım grafikler gerçek hayat gibi göründü gözüme (son günlerde sadece half-life ile yatıp kalkmamın da etkisi var tabi) 2 saat kadar da onu oynadım her şey iyi hoş ama city17'miş asilermiş felan black mesa tadı veremiyor bünyeye. muhtemelen tekrar bitirdikten sonra hl2'nin yüzüne bakmam ama ölene kadar hl1'e devam.

Alıntıları Göster

Geçtiğimiz sene düzenlenen E3 fuarını boş geçen Valve, oyun serilerinin hayranlarını biraz üzmüştü. Zira Half Life hayranları Valve'den yeni bir duyuru bekliyordu. Ancak görünüşe göre aynı olay bu sene tekrarlanmayacak.

5-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen E3 2012 fuarının katılımcı listesinde, Valve de yer alıyor. Yani Valve'in E3 2012'ye katılımı, listenin yayınlanmasıyla birlikte onaylandı. GDC fuarından da kendine geniş bir alan ayırtan Valve, bu seneyi sürpriz duyurularla geçirecek gibi görünüyor.

Birden fazla sürpriz veya çok sağlam bir sürpriz geliyor beyler benden söylemesi Özel bazı kaynaklarda düşündüğümüz şeyin gerçekleşebileceğini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 4 Mart 2012; 20:17:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak
    Geçtiğimiz sene düzenlenen E3 fuarını boş geçen Valve, oyun serilerinin hayranlarını biraz üzmüştü. Zira Half Life hayranları Valve'den yeni bir duyuru bekliyordu. Ancak görünüşe göre aynı olay bu sene tekrarlanmayacak.

5-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen E3 2012 fuarının katılımcı listesinde, Valve de yer alıyor. Yani Valve'in E3 2012'ye katılımı, listenin yayınlanmasıyla birlikte onaylandı. GDC fuarından da kendine geniş bir alan ayırtan Valve, bu seneyi sürpriz duyurularla geçirecek gibi görünüyor.[/center]

Birden fazla sürpriz veya çok sağlam bir sürpriz geliyor beyler benden söylemesi Özel bazı kaynaklarda düşündüğümüz şeyin gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Amin diyorum ya...

• quote:

5-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi beklenen E3 2012 fuarının katılımcı listesinde, Valve de yer alıyor. Yani Valve'in E3 2012'ye katılımı, listenin yayınlanmasıyla birlikte onaylandı. GDC fuarından da kendine geniş bir alan ayırtan Valve, bu seneyi sürpriz duyurularla geçirecek gibi görünüyor.

her half life konusunda seni görüyorum,senden daha fazla bu oyunu bekleyen yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: IamjustaAdmin

quote:

her half life konusunda seni görüyorum,senden daha fazla bu oyunu bekleyen yok sanırım

Bilemiyorum artık Çok fazla takip ediyorum herşeyi. Steam forumlarınıda aynı şekilde. Düzenli olarak Valve'ye yararlı olabilecek mailler gönderiyorum birgün bana cevap göndereceklerini umuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum artık Çok fazla takip ediyorum herşeyi. Steam forumlarınıda aynı şekilde. Düzenli olarak Valve'ye yararlı olabilecek mailler gönderiyorum birgün bana cevap göndereceklerini umuyorum.

Alıntıları Göster
    Duyuruları bekliyoruz Valve'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

5 Haziran'da başlayacak olan E3'e kadar sabretmen gerek
  • quote:

quote:

quote:

Bu sene 3 oyun bekliyorum

1.Half Life 3
    2.Mass Effect 3
    3.Assasin's Creed 3

• quote:

quote:

Tam Tarihi hatırlatmanda güzel oldu be
  • quote:

quote:

quote:

Tam Tarihi hatırlatmanda güzel oldu be

Alıntıları Göster
    5 Hazirana kadar beklemenize gerek yok, San Francisco'da yarın başlayacak Game Developer's Conference da Valve birşeyler yumurtlayabilir.
    Özellikle şu ortalarda dedikodusu dolanan yeni steam konsolu ile ilgili olarak :)

• quote:

5 Hazirana kadar beklemenize gerek yok, San Francisco'da yarın başlayacak Game Developer's Conference da Valve birşeyler yumurtlayabilir.
    Özellikle şu ortalarda dedikodusu dolanan yeni steam konsolu ile ilgili olarak :)

Alıntıları Göster
    su konuya her bakısımda kalbım pıtır pıtır atıyor ama gel gorkı gene bır halt yok.
    demekkı yenı bekleyıs tarıhı hazıran.%0 ıhtımal verıyorum hl3 ıcın.hl3 harıcınde herseyı gostereceklerdır.buna gabe ın boxerı dahıl.
    dusundumde bı an kusasım geldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

su konuya her bakısımda kalbım pıtır pıtır atıyor ama gel gorkı gene bır halt yok.
    demekkı yenı bekleyıs tarıhı hazıran.%0 ıhtımal verıyorum hl3 ıcın.hl3 harıcınde herseyı gostereceklerdır.buna gabe ın boxerı dahıl.
    dusundumde bı an kusasım geldı.

Alıntıları Göster
    Game Developer's Conference 'da birşeyler olacak gibi duruyor hadi bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Herkes öyle yazıyor nerden biliyorsunuz
    Ayrıca Valve E3'te kendine geniş bir zaman ayırdıysa tüm çıtlama ve patlamaları orda yapacaktır. GDC'ye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 5 Mart 2012; 0:17:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Herkes öyle yazıyor nerden biliyorsunuz
    Ayrıca Valve E3'te kendine geniş bir zaman ayırdıysa tüm çıtlama ve patlamaları orda yapacaktır. GDC'ye gerek yok

Alıntıları Göster
    bir ekran görüntüsünü geçtim sadece kara bir arka plana düz beyaz yazıyla half life 3 yazan offical bir yazı çıkarsalar o bile yeter kaldı ki milleti çığırından çıkacaktır bu bile half life böyle bir oyun böyle bir çılgınlık çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

bir ekran görüntüsünü geçtim sadece kara bir arka plana düz beyaz yazıyla half life 3 yazan offical bir yazı çıkarsalar o bile yeter kaldı ki milleti çığırından çıkacaktır bu bile half life böyle bir oyun böyle bir çılgınlık çünkü

Alıntıları Göster
    gdc ' ye çok az zaman kaldı ve valve den jeremy bennet konusma yapıcak.

umarım bize güzel bir haber verir..

edit : pardon jeremy den baskalarıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 5 Mart 2012; 0:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

Aynen öyle dostum Çoğu arkadaşım Half Life oyunundan ve bi türlü çıkmadığından haberdar ama oynadınmı diyorum yok diyor Oynamayan biri bile oyunu biliyor Arkadaşları oyna diye ikna etmeye çalıştım hep çalışacağımda

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.