Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada tüm bu yazdıklarım tamamen HALF LİFE 3 markası için geçerli. Yoksa Episode 3 için fazlasıyla yeterli bence SOURCE un PORTAL 2 de ki hali, o konuda sana katılıyorum bende, çıksa da oynasak

Birde en büyük hayalim ne biliyor musun bu konuda, aynen 2004 te olan şeyin olması. DOOM 4 ve HALF LİFE 3' ün yakın zamanlarda çıkarak aklımızı alması. İki oyunun da birbirlerine bazı bakımlardan üstün olması (kalite olarak aralarında çok fark olmasın, ikisi de en iyi FPS oyunlarından olsun ) hangisini alacağımızı şaşırtması. Çok muhteşem bir yıldı 2004 ya, birde hiç bir yerden FAR CRY fırlayıp gelmişti, bazı bakımlardan ikisinden de iyiydi üstelik, ne zamanlardı yaw

İyi iyi zor zamanlar bitiyor, yakında çok sağlam oyunlar gelecek FPS severler için.

2004 yılı inanır mısınız benim pcyi aldığım yıldı, ve resmen muhteşem oyunlar yağdı, her gün okuldan gelip azar azar 1 saat, 1 saat Half-Life 2, Doom 3, Far Cry oynadığım zamanları unutmuyorum, o nasıl bir tattı öyle... Çok şanslıydım gerçekten, bunların üstüne bir de Battle for Middle-Earth'ler geldi. Bilgisayar oyun merakım o zamanlarda aldığım zevke dayanır ve o oyunlar sayesinde de bir ömür sürecek bu tutku... Bilgisayar oyunu oynamak zaman kaybı ya da zararlı birşey değil, ne oynadığına göre çok değişir. Bir Half Life serisi oyna, onlarca film izlemekten daha çok şey katıyor insana, çünkü sadece bir oyun değil, oyundan ibaret değil. İşte bu adamlar zamanında bu tadı bize yaşattılar ve şimdi daha oyun çıkmadan 100 küsür sayfa tartışılıyor, başarı diye buna denir. @urazs arkadaşımız çok güzel yazmışsın, seninle aynı fikirdeyim, Source motorunun netliğine hiç bir motor ulaşamadı, hala bazı grafiklere alanlara hayran kalıyorum oynadıkça, Half-Life 3'te de böyle bir etki bırakmalı Valve, bırakmalı ki tüm oyun camiası FPS nasıl yapılır yeniden hatırlasın

• Game Developer's Conference'da muhtemel bir Steam Box tanıtımı da olabilir (Valve'in konsolu). Mesela nette şöyle birşey var; muhtemel prototip:

Greg Coomer ‏ @gregcoomer

Built this tiny PC. i7 quad core, 8GB ram, Zotac Z-68 mobo w/ onnboard Nvidia mobile gfx. Runs Portal 2 FAST. pic.twitter.com/uVdGOtZq
  • RISE AND SHINE MR. FREEMAN. RISE AND SHINEE
  • gdc de noldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: komanlas

gdc de noldu acaba

GDC daha bitmedi ancak hiçbirşey olcağını sanmıyorum çünkü E3'te kendine geniş bi zaman ayırmış Valve. Muhtemelen tüm duyuruları orda duyurup bombaları orda patlatacak.
  • E3 te bir şey çıkmayacak HL3 adına. Eğer çıkarsa alıntılarsınız ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

E3 te bir şey çıkmayacak HL3 adına. Eğer çıkarsa alıntılarsınız ;)

Half Life ile ilgili birşey olacak ancak HL3 mü olacak yoksa başka birşeymi orasını bilmem.
  • Kendinizi fazla kaptırmayın duyuru gelecek diye valveden bahsediyoruz burda half-life ile ilgili birşey açıklıyacağını sanmıyorum steam box veya portal 3 ü tanıtabilir ki episode 3 ü duyursa bile yeter bana half-life 2 nin bitmesi açısından sonra HL3 ü sabırsızlıkla beklerken birde portal 3 gelir işte ozaman şuan şimdiki gibi beklemeye devam edebiliriz
  • bu seneyi boş geçmeyecekler. eminim valve bombayı patlatacak. e3 denen bir şey kalmayacak. levyeli adam geri dönecek.

şaka bi yana. çıksa darmaduman olur piyasa. hadi be valve. episode falan değil 3. oyunu istiyoruz artık. herşeyiyle dopdolu uzun soluklu ve source 2 ile müthiş görselleri olan piyasayı baştan yazacak bir oyun bekliyoruz. bir kez olsun şu hev suitimi giyip alemlere akayım hemen be . gerçekten sıkıldım aynı tür oyunları oynamaktan. artık tat vermiyor. herşey casual hale geldi. oyunlar inanılmaz basitleşti. şöyle zeka ürünü bir şeyler görmek istiyoruz artık.

bambaşka bir şey bu seri yahu. belki bilimkurgu adına yapılmış en iyi en kaliteli iş. bir an önce gelseler de kurtarsalar bizi şu casual gamer lardan

• e3 de csgo çıkarsa şaşmam adamlar yeni grafik motoru yapıyorlar hl3 için
    malum en güçlü fizik motoru rage en güçlü grafik motoru frosbite 2
    ama valve bunların gerisinde kalmaz hl3 süper bir grafik motoru ile çıkcak
    bundan eminim
  • Steam box'ı duyuracaklar ve deneme imkanı sunacaklar galiba keşke steam box'ın yanında half-life 3'ü de gösterseler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Kendinizi fazla kaptırmayın duyuru gelecek diye valveden bahsediyoruz burda half-life ile ilgili birşey açıklıyacağını sanmıyorum steam box veya portal 3 ü tanıtabilir ki episode 3 ü duyursa bile yeter bana half-life 2 nin bitmesi açısından sonra HL3 ü sabırsızlıkla beklerken birde portal 3 gelir işte ozaman şuan şimdiki gibi beklemeye devam edebiliriz

Çıkmassa LEvye alıp VALVE'Yİ BASICAM YETER ARTIK ARKADAŞ NERED EPİSODE 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

e3 de csgo çıkarsa şaşmam adamlar yeni grafik motoru yapıyorlar hl3 için
    bundan eminim

CS GO zaten geliştirilmekte olan birşey ve o aylarda oyun tamamlanmış olcak. O kadar hazırlık CS GO için değil. Ya Steam Box denen donanım tanıtılacak yada Half Life ile ilgili birşey. Hem yeni grafik motoru yaptıklarını duymadım ben. Sen nerden duydun ki?
    Beyler Half Life 3'ü Steam Box için duyurduklarını düşünsenize Half Life 3 hakkında konuşmamamızın çok önemli nedenleri var zamanı gelince söyleyecem demişti Gabe. Belkide Half Life 3 oyununu hem PC hemde Steam Box için geliştirdiler ve Steam Box için üretilen ilk oyun olma namını Half Life alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 6 Mart 2012; 18:36:30 >

• Arkadaşlar beklentiler ve hayaller kurmayın, beklentiler ne kadar çok olursa hayal kırıklıkları da o kadar çok olur, beklemek düşüyor bize sadece, gerçi artık bekleye bekleye Gordon Freeman'a dönüşücez Bu advisorlar ne ayak arkadaşlar, telekinetik güçleri var sanırım bir de Dr. Breen'le konuşuyordu bir tanesi, bence Half-Life'ın bundan sonraki oyunlarında bu psikopatlarla yoğun şekilde karşılaşıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 6 Mart 2012; 19:29:44 >
  • Beyler konuya destek verelim lütfen. Half Life hakkında önemli ve ciddi bir konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_58440715/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58440715

Edit : Canlı yayında Mesut Çeviğin konuya bakmasını istedim baktı ve yapabiliriz dedi. Kendisi gitmeyecekmiş başka biri gidecekmiş ama kendisi de orada bulunursa çok sevinirim. Konuya ilgi çekebildiğim için mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 6 Mart 2012; 20:51:34 >
  • keşkem hl3 black mesa gibi ortamlarda geçse la, city17'ye bir tek ben ısınamadım galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

e3 de csgo çıkarsa şaşmam adamlar yeni grafik motoru yapıyorlar hl3 için
    bundan eminim

en güçlü grafik motoru CryEngine 3'tür benim gözümde. Sitesinde resimlerine bakarsan görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

keşkem hl3 black mesa gibi ortamlarda geçse la, city17'ye bir tek ben ısınamadım galiba.

Black Mesa rüyalarıma girmiş bir tesistir.Devasa büyüklüğü.Uçsuz bucaksız koridorları.Karanlık havalandırmaları.Zırt pırt uyarı veren "B.M uyarı sistemi." .Black Mesa bir başkaydı. :)
  • Arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum bu ****orlar nasıl yaratıklar, Combine ırkına aitler ama telekinetik güçleri falan var sanırım baya güçlü göründüler bana? Bir de Vortiler bence "saf" iyiler, onlarda cidden kötü niyet olduğunu düşünmüyorum, G-Manle aramıza girip onun bize ulaşmasını engelliyorlarsa bildikleri bişey vardır ki Borelia'ta bizi hiç iyi şeyler beklemiyor. Eli Vance'in dediğini yapmayıp o teknolojiyi kullanmaya kalkarsak 2. bir Black Mesa vakası daha meydana gelir kanımca :) Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler konuya destek verelim lütfen. Half Life hakkında önemli ve ciddi bir konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_58440715/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58440715

Edit : Canlı yayında Mesut Çeviğin konuya bakmasını istedim baktı ve yapabiliriz dedi. Kendisi gitmeyecekmiş başka biri gidecekmiş ama kendisi de orada bulunursa çok sevinirim. Konuya ilgi çekebildiğim için mutluyum

helal :)
    umarım gabe havadan sudan değil de oyun hakkında konuşur
    gabeye bir kutu da lokum götürsünler tatlı yesinler tatlı konuşsunlar ^^

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.