Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.985
Cevap
25
Favori
345.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

Episode'ları oynamadıysan git kendini camdan at ve bu konuya episode'ları oynamadan girme

Not : Gabe'e sinirli bi mesaj attım gerçi bundan öncede çok atmıştım Ah bi cevap verse...

ula gıcık oldum şimdi böyle deyince;
    ben ilk oyunu kaç kez bitirdim haberin var mı - ayrıca kimse opposing force olayını bilmez ilk orijinal oyunumdu o benim !!!
    Ama şimdi seriyi oynayacağım - başlıyorum
    (portal2 den sonra umarım zevk verir)

• quote:

Gman televizyonda falan gözüktüğünde bu çalıyor hele 0:15'te başlayan kısım... Yeminle korktum çok garip bi havası var

Hocam Gmod'da G-man'ın olduğu yerde şunlar yazıyor
    Humans+Resistanse
    Metro Police'da var bide Vortiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Gman televizyonda falan gözüktüğünde bu çalıyor hele 0:15'te başlayan kısım... Yeminle korktum çok garip bi havası var

[DHTBE=http://www.youtube.com/watch?v=tFeK9PwgjtI&feature=related]

Humans+Resistanse

Gmod Valve yapımı bir mod değil

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackScorpion35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackScorpion35

quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Evet çok ayrı birşey.Diablo 3'ün multiplayerı var ve bu derece tutulmasında bunun büyük payı var.. Half Life 2'nin multiplayerı yok. Tamamen atmosferi ve hikayesiyle bu kadar hayran topladı kendine. Bu bence devasa bi başarı.

Half-Life 2: Deathmatch ??? seni kandırmışlar dostum hl2'nin mp versiyonu yok diye :/

Kendi oyununda yok. Steam'e üyeysen indirip kurabileceğin bir mod olarak hazırlanmış DM modu. HL ile tamamen ayrı bi menüye sahip ve ayrı kısayoldan giriyorsun. Kısacası orjinal oyunda multiplayer yok.

Seninde belirtdiğin gibi resmi bi oyun olmasa steam'da olmazdı :)

O zaman Garry's Mod'da resmi bir mod? Bu kadar saçma birşey olabilirmi... Resmi olmayıp steamde yayınlanan o kadar çok mod varki... DM'de bunlardan birtanesi.

Garry's mod'u Garry Newman yaptı.Gabble değil ama DM'yi Gabble yaptı.Garry's Mod Valve'nin yapımı değil ama DM Valve yapımı

Ahmi524 bilgili adamın hali bi başka

• quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

@urazs

Hikayeyi sadece Gabe biliyor demişsin. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama oyunun senaryosunu Gabe Newell kendi mi yazıyor?

Bir de BlackScorpion35, şafak kaç Allah'ın izniyle?

Şafağım imzamda gözüküyor zaten :) yarıladık askerliği...
  • quote:

quote:

quote:

Humans+Resistanse

Hocam aslında G_man'ın ismini Gmod'dan biliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Humans+Resistanse

G-Man'in ismi ilk Half-Life'ın model dosyasında yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

quote:

quote:

quote:

Humans+Resistanse

G-Man'in ismi ilk Half-Life'ın model dosyasında yazıyordu.

biliyodum
    Ama Youtube'da G-man'In ismini Gmod'dan biliyoruz yazıyorduda

• quote:

Çok super bi muzik

• Şimdi iyi güzel, "G-Man biliyordu patlamayı." diyoruz, fakat unutmamak gerekir ki o gün tesiste önemli teknik sorunlar vardı ve NEREDEYSE BÜTÜN BİLİM ADAMLARI güvenlik önlemlerinin kapatılıp tesisin %110 güçte çalıştırılmasına karşıydı. G-Man suçsuz demiyorum, suçlu olduğuna dair de kanıtlar mevcut, fakat bir ihtimal ise; taşı verirken deneyin bu şartlar altında yine de yapılacağını kestirememiş olabilir, bu yüzden de durdurmak istemiş olabilir. Kendi teorimde bana en mantıksız gelen şey "Taşı neden verdiği" oldu.

Saçma bir teoriden daha sonra G-Man aslında Gordon diyen arkadaşlara bir sözüm var:

G-Man Olmasaydı GORDON ÖLECEKTİ ve geçmişe dönmüş olması imkansız olacaktı, arkadaşlar neyin ihtimalinden söz ediyorsunuz, hadi Gordon G-Man olmadan hayatta kaldı, Xen'deki patlamadan da kurtuldu, bu adam geçmişe nasıl döndü? "Geçmişe yolculuk imkansızdır." sözü ettiğiniz Wormhole olayı sadece Gelecek içindir.

@urazs

Voritgauntlar da zamanı durdurup ışınlanabiliyor, G-Man Gordon yerine Vortigaunt deseydin bana daha mantıklı gelirdi, kusura bakma. Ayrıca Nihilanth'ın da nasıl kolayca portallar attığına şahit olduk.

Son olarak @Ahmi524

"Man" sözcüğünü Türkçe'deki Manevi Anlamıyla "Adam" diye çeviremezsin. Man sözcüğü insan anlamında da kullanılır. Ki bunu İngilizce'yi doğru düzgün konuşamayan bir uzaylıdan duyuyoruz. Mesaj gayet açık:

"G-Man insan değil."

• Valve'den Gabe Newell'a ciddi bazı mesajlar gönderiyorum umarım cevap verir olmazsa steam forumlarından ulaşmayı denicem. Ulaşım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Birde Valve her atılan mail'i okuyormu merak ediyorum. Umarım okuyorlardır.
  • Seriyi baştan yeniden oynadım, bence gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri. Her oynayışımda senaryoda farklı şeyler farkediyorum, her oynayışımda farklı sırlar farklı sahneler görüyorum. Adamlar nasıl oyun yapmışlar helal olsun. G-man olayına gelirsek benim görüşüm de G-man tamamen çıkarlarına göre oynuyor, Borelias'ta bizi iyi şeyler beklemiyor bence, G-Man bizden yana diyenler ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar oyun çıktığında (umarım çıkar).

Güzel bi video:http://www.youtube.com/watch?v=0KmAvCiG2t4&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curimo -- 4 Mart 2012; 4:12:42 >
  • Gerekirse konsolda çıkarırz diyen egolumu yoksa gerçekten cıkarıcakmı bilinmiyen bir firma oyunu merak edenlerdenim
  • son bir kaç gündür yine half-life'lara gömüldüm hl1 ile opposing force'u tekrar bitirdim. herkes g-man'e ot, tüy gibi şeylere takılırken ben her oynayışımda xen'e ilk giriş yaptığımızda gördüğümüz hev suitli adam cesedine takılıyorum ve son bölümde ne aradığı hakkında fikrim olmayan scientiste takılıyorum. bu hev suitli cesetler (xen'de ve sonrasında daha çok var onlardan keza bunları daha önceki bölümlerde göremiyoruz) freeman olabilir ve her şey döngüden ibaret olabilir..

ayrıca yeni opposing force istiyorum lan hl3 veya ep3 değil bu da itirafımdır, hatta yine gearbox'a yaptırılsın la

edit: bir de blue shift expansionu ep1 ile serinin en sevmediğim oyunu, nasıl tahammül edeceğim onlara yine, düşünceler içerisindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Mart 2012; 12:39:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

son bir kaç gündür yine half-life'lara gömüldüm hl1 ile opposing force'u tekrar bitirdim. herkes g-man'e ot, tüy gibi şeylere takılırken ben her oynayışımda xen'e ilk giriş yaptığımızda gördüğümüz hev suitli adam cesedine takılıyorum ve son bölümde ne aradığı hakkında fikrim olmayan scientiste takılıyorum. bu hev suitli cesetler (xen'de ve sonrasında daha çok var onlardan keza bunları daha önceki bölümlerde göremiyoruz) freeman olabilir ve her şey döngüden ibaret olabilir..

[siage]http://www10.pic-upload.de/04.03.12/i7ndglliqmtl.jpg[/simage]

[siage]http://www10.pic-upload.de/04.03.12/qwzvxzhjra7.jpg[/simage]

ayrıca yeni opposing force istiyorum lan hl3 veya ep3 değil bu da itirafımdır

[simge]http://www10.pic-upload.de/04.03.12/vt6edk5idgva.jpg[/simage]

edit: bir de blue shift expansionu ep1 ile serinin en sevmediğim oyunu, nasıl tahammül edeceğim onlara yine, düşünceler içerisindeyim

Ben Xen'de ki bu HIV suitli adamlardan bahsetmiştim önceki mesajlarda ama mantıklı cevap veren pek olmadı
    Demekki birden fazla HIV Suit var ve Adrian Shepard ve Gordon Freeman dışında başka adamlarında Xen'le macerası olmuş gibi duruyor.

• quote:

quote:

son bir kaç gündür yine half-life'lara gömüldüm hl1 ile opposing force'u tekrar bitirdim. herkes g-man'e ot, tüy gibi şeylere takılırken ben her oynayışımda xen'e ilk giriş yaptığımızda gördüğümüz hev suitli adam cesedine takılıyorum ve son bölümde ne aradığı hakkında fikrim olmayan scientiste takılıyorum. bu hev suitli cesetler (xen'de ve sonrasında daha çok var onlardan keza bunları daha önceki bölümlerde göremiyoruz) freeman olabilir ve her şey döngüden ibaret olabilir..

Ben Xen'de ki bu HIV suitli adamlardan bahsetmiştim önceki mesajlarda ama mantıklı cevap veren pek olmadı
    Demekki birden fazla HIV Suit var ve Adrian Shepard ve Gordon Freeman dışında başka adamlarında Xen'le macerası olmuş gibi duruyor.

adrian shephard hev giymemişti kendi suitlerinden giyiyordu hatta giydim 2 gün önce ama xen ve sonrasında bir gariplik var, yani hev suitli yüzleri görünmeyen adamlar patır patır dökülmüşler bize cephane sağlamak için. ama harbiden cephane için onlar koyulmuş olabilir keza tahta kutu felan koyacak halleri yoktu xen'e kafam çok karışık, daha blue shift'in ardına hl2 serisini bitirip unuttuklarımı gözden geçireceğim keza hl2 serisini pek tekrar etmediğim için buradaki bazı teori muhabbetlerine yabancı kalıyorum. ayrıca bu opposing force'daki black ops'ı aklım almıyor. freeman'ın deney sıvanıyor, xen'den eciş bücüş yeryüzüne iniyor derken devlet askerleri gönderip olaya müdahil oluyor keza o askerler ilk oyunda bizi avlamakla meşgul, diğer yandan bir de devlet black ops'ı mı gönderiyor onlar da hem askerleri hem de freeman'ı avlıyor anlamadım gitti.

ayrıca opposing force ve yine bu oyunda ortaya çıkan race-x alien'lar ile anlıyorum ki seriye hl2 kadar yenilik katmış adamlar bir expansion paketinde. şimdinin deyyus firmaları da fıçı kırık 2 haritayı, silahı-görevi felan dlc diye her hafta parayla satmıyorlar mı deli oluyorum.
    http://half-life.wikia.com/wiki/Race_X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Mart 2012; 12:51:20 >

• quote:

quote:

quote:

adrian shephard hev giymemişti kendi suitlerinden giyiyordu hatta giydim 2 gün önce ama xen ve sonrasında bir gariplik var, yani hev suitli yüzleri görünmeyen adamlar patır patır dökülmüşler bize cephane sağlamak için. ama harbiden cephane için onlar koyulmuş olabilir keza tahta kutu felan koyacak halleri yoktu xen'e kafam çok karışık, daha blue shift'in ardına hl2 serisini bitirip unuttuklarımı gözden geçireceğim keza hl2 serisini pek tekrar etmediğim için buradaki bazı teori muhabbetlerine yabancı kalıyorum. ayrıca bu opposing force'daki black ops'ı aklım almıyor. freeman'ın deney sıvanıyor, xen'den eciş bücüş yeryüzüne iniyor derken devlet askerleri gönderip olaya müdahil oluyor keza o askerler ilk oyunda bizi avlamakla meşgul, diğer yandan bir de devlet black ops'ı mı gönderiyor onlar da hem askerleri hem de freeman'ı avlıyor anlamadım gitti.

ayrıca opposing force ve yine bu oyunda ortaya çıkan race-x alien'lar ile anlıyorum ki seriye hl2 kadar yenilik katmış adamlar bir expansion paketinde. şimdinin deyyus firmaları da fıçı kırık 2 haritayı, silahı-görevi felan dlc diye her hafta parayla satmıyorlar mı deli oluyorum.
    http://half-life.wikia.com/wiki/Race_X

Xen deki cesetler cehane sağlamak için koyulmuştur yoksa koskoca Xen'i levye ile geçmek imkansız olurdu.Sahiden de son bölümde suitsiz bir bilim adamı var siz deyince aklıma geldi.Nasıl geldiği hakkında en ufak bir fikrim yok.

Black Ops'ların gönderilme sebebi Amerikan askerlerinin tesisi temizleme işini becerememesi sanırım.Bilim adamları gibi askerlerde görmemesi gereken olaylara tanık oldukları için öldürülüyor.Benim teorim budur

Opposing Force'a bende bayılırım, eğitim bölümüde çok zevklidir.Sabah koğuşta uyanma, komutanın bağırıp çağırması falan .Piyasada o kadar modern FPS var daha kaç yıllık oyun kadar eğitim bölümler bile yok zavallıların .

• Abi okuyorum okuyorum ne saçma teoriler var yahu.Umarım adamlar G-Man'i HL3'ün başında öldürür biz de mal gibi kalırız bu teoriler de son bulur artık. :D

Benim aklıma bir şey takıldı.Doktor Mossman'ın Borealis'in oralardan yaptığı konuşma ne zaman,kiminle oldu?Belki oyunda söylenmiştir ama oynamayalı çok oldu ve geçen günlerde aklıma takıldı.
  • İyide zaten birden fazla H.E.V olduğunu daha ilk Half Life'ı oynadığımız zaman anlıyoruz. :) Giymeye gittiğimiz sırada iki tanesi giyilmiş durumda ki onlarıda giyenler Gina Cross ve Colette Green sanırım.Zira hatırladığım kadarıyla Decay oynarken Suit falan giymiyorduk üstümüzde hazır oluyordu.Xen'deki kişilerinde daha önce oraya giden Lambda Complex takımından kişiler olması kuvvetle muhtemel.Xen'de zaten araştırma yapılıyordu G-Man'in verdiği "GG-3883" örneğinden önce incelenen "EP-0021" örneği yine Lambda takımı tarafından Xen gezegeninden getirilmişti sanırım.
  • amanın blue shift'i bir oturuşta 3 saat civarında bitirdim ya la

bir de niye xen'de hev suitli elemanlar geziyor demiştim bir kaç saat önce ve blue shift'te gördüm ki zaten o tarz yerlere bizimkiler gidip setup'ı kurmuşlar, sarı kristallerden cukkalanıyormış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Mart 2012; 16:34:45 >

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.